Strand nær Kokkari

Smukke strande på Samos

Kridhvide strande og krystalklart hav er et almindeligt syn i Grækenland, og Samos er ingen undtagelse. Både udenfor Kokkari, Pythagorion og Votsalakia er der flere smukke strande, der er værd at besøge. Her kan du læse mere, om hvilke strande du bare ikke må gå glip af!

To sandstrande

Nyd sol og svømmeture på to af Samos få sandstrande, som begge to hedder Psili Amos. Den ene ligger tre km fra byen Votsalakia, og den anden ligger mellem Samos by og Pythagorion. Begge er børnevenlige og kantes af azurblåt hav. Der er også mange snackbarer på strandene.

Smukke småstensstrande

strand, hvor halvdelen af stranden er for naturister. Begge strande ligger i en bugt og lokker med turkisblåt vand og smukke småsten. 

Lokal favorit

Stranden Limnionas ligger på Samos sydkyst ca. seks km fra Votsalakia. At dette er en favorit blandt de lokale, er let at forstå - beliggenheden er perfekt i en hyggelig bugt, og vandet er klart og smukt. Stranden er lavet af småsten og sand og er meget børnevenlig.

Stranden Lemonakia udenfor Kokkari
Potamistranden

Godt med plads på Potami

Potami-stranden ligger på øens nordkyst og tilbyder vidunderligt turkisblåt vand. På den store strand er der masser af plads til afslappende dage i solen. Hvis du vil, kan du også besøge Potami vandfaldet, som ligger tæt på.

Skønne Potokaki

Den fem kilometer lange småstenstrand Potokaki løber mellem feriebyerne Pythagorion og Hera. Der er solstole og parasoller samt en række vandsportsaktiviteter at prøve.