Bedømmelse af Mitsis Rodos Village Beach Hotel & Spa

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

70% af gæsterne anbefaler

3795 bedømmelser
Meget godt
 
1943
Godt
 
1073
Middel
 
458
Mindre godt
 
200
Dårligt
 
121

5 nyeste bedømmelser

22-06-2018

af Maier64 Tilst, Danmark

Lækkkert All incl. Hotel nær strand og indkøb. Perfekt for alle.

Et rigtig dejligt hotel tæt på stranden. Fine værelser med havudsigt især værelserne på 1 sal med lækker stor terrasse. Lækker all incl. hotel med sødt personale, især restauranten og rengøring og vagten ved indkørslen. Vi var 6 kvinder afsted fra 25-73år og vi nød hvert minut og kommer gerne igen. Et minus er den lange kø for at hente håndklæder i receptionen, der kunne man godt lave en kø så man ikke skal stå og vente på folk der tjekker ud/ind, har spørgsmål, bestiller ture og a la Carte restaurant tider og så burde man se på andre nationaliteter end Franskmændene der bruger mega meget af personalets tid.

 
06-06-2015

af chrisdan10Grindsted Grindsted, Danmark

Fremragende all inklusive hotel med små skønshedsfejl

Børnefamilier behøvedes ikke læse mere - kom kom børnene vil elske alt på dette hotel. Denne anmeldelse er som et par hvor alt er med i prisen - det meget lækre mad, de dygtige kokke, tjenerne specielt i barerne - rengøring og pools - alt er i topklasse som man forventer når man booker sådan et hotel :-) lækkert og meget dygtigt ig venligt personale der er godt udlært. Minusser for os var besøget i pizzeriaet, alt alt for hurtigt skulle vi igennem - maden blev næsten fjernet inden vi spist op - den unge tjener ( mand ) forstod ikke forskel på at vi ville have hvidvin før rødvin til forret - de må gerne lære græsk venlighed og afslappethed, i pizzariet - lignede slet ikke det vi havde været vant til så øv. Vi boede i et værelse over køkken og hørte i alle 24 timer på maskinerne der lufter ud lige neden foran os - så for et luksushotel var dette knabt så spændende - savnede at kunne købe en god rødvin men put god oplevelse primært takket været fremragende personale - lægger 1-2 km uden for selve byen Kiotari - 2 timers buskørsel til Rhodos town og ca 45 min til Lindos - anbefales og jeg håber at kunne komme igen en dag - så overall et luksushotel med klasse og stil .

 
01-09-2014

af ebj1910 Nivå, Danmark

Dejlig ferie

Boede her i en uge lige i starten af august, fin betjening både i restauranterne og snackbarerne. Service mht værelser var vi også tilfreds med. der er 2 store pools hvoraf den ene var lukket og først blev åbnet dagen før vi skulle hjem, det burde man ikke gøre midt i feriesæsonen. Det er en lile by, hotellet ligger i, men med en lejet bil, er det jo nemt at komme omkring på øen.

 
07-10-2013

af jdupont92 Århus, Danmark

Sødt personale - dejlige ferie

Vi boede på Rhodos village i starten af september, og på trods af at det er lidt uden for højsæson var betjeningen helt i top. Maden er lidt ens artet, men det er utrolig lækkert at der er snack barer rundt omkring på hotellet. Maden smager generelt rigtig fint, og der er en del at vælge i mellem, trods gentagelser. Fine værelser, dejligt hotel område med to fine pools. Det eneste minus ved hotellet er at det ligger lidt øde, og man derfor skal bruge en del tid på transport hvis man ønsker at se andre steder af øen. Alt i alt, en rigtig dejlig ferie.

 
17-07-2013

af Peter B Roskilde, Danmark

Fantastisk underholdningsteam.

Skulle være et 5 stjernet hotel. Det vil jeg dog ikke give men derimod et pænt 4 tal. God underholdning. Animation teamet var meget dygtige og ofte tæt på, at være som professionelle entertainere ved underholdningen i amfiteatret om aftenen. I hovedrestauranten blev man modtaget og spurgt om man ønskede at spise ude eller inde og herefter vist hen til sit bord… god stil. Glimrende mad som på trods bar præg af at være storkøkken, men det kan næsten ikke være anderledes når man skal bespise 1000 gæster i løbet af et par timer. Desværre oplevede vi flere gange i hovedrestauranten, at porcelænet ikke var pinligt rent samt, at der flere gange var skår i glaskander mv., hvilket er lidt synd. Der var endvidere mulighed for at bestille plads til spisning på hotellets egen italiensk inspirerede restaurant. Her er kun plads til ca. 30-40 gæster hver enkelt aften. De var meget imødekommende og jeg fik mig en hyggelig men dog alvorlig snak med en af tjenerne om de økonomiske udfordringer Grækenland står overfor. Der var et mindre menukort og vi valgte tomatsuppe til forret (den var bestemt ikke dårlig men den har vi smagt bedre), hovedret var rygende varm stenovns pizza og var særdeles lækker. Desserten slog dog det hele med en chokoladekage som var flydende indeni, whauuu hvor var den god. Det fremgik på flere internetsider, at mænd skal være iklædt lange benklæder i restauranten om aftenen men det skal ikke tages så bogstaveligt så længe man ikke møder op i badebukser. Hotellet har flere dejlige pools og egen strand som man finder ved at gå over en bro til højre for hovedindgangen. På stranden er der beach bar og gratis solvogne. Hotellet ligger lidt øde så hvis man søger underholdning og hygge udenfor hotellet med gåture i byen er det ikke her man skal bo da der kun er ganske få butikker og et supermarked. Vi kunne bestemt godt finde på at vende tilbage, dog kun for én uge da lokalområdet som sagt er lidt kedeligt.