Bedømmelse af Akti Imperial Deluxe Resort & Spa Dolce by Wyndham

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8 ud af 10 baseret på 130 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,0 / 10
Rengøring
 
7,7 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,0 / 10
Mad og drikke
 
8,1 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,9 / 10
Service
 
8,2 / 10

Seneste anmeldelse


4 ud af 10

+
-
Synes det er lidt slidt

Bekræftet køb : 2023-09-18


10 ud af 10

+
At det hele fungerede fint, vi havde et problem på badeværelset, det blev fixet straks. Søde og venlige tjener, god mad og hyggelige omgivelser.
-

Bekræftet køb : 2023-09-17


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-09-10


8 ud af 10

+
-
Det var meget lydt på værelserne. Man kunne høre alt det foregik på gangen. Solstole var lidt slidt.

Bekræftet køb : 2023-08-21


8 ud af 10

+
God beliggenhed. Åbent hele døgnet
-
Virkede overfyldt. Umuligt at finde en solstol på strand og ved pool, hvis ikke man står meget tidligt op! Så flere solsenge eller færre gæster…

Bekræftet køb : 2023-08-16


7 ud af 10

+
At de der ikke var serviceminded, blev båret op af dem der trods alt var glade for at vi var der ⛱️
-
Der var bare for mange sure og ikke serviceminded ansatte.

Bekræftet køb : 2023-08-07


8 ud af 10

+
Poolområdet og udendørsarealet ovenpå ved baren
-
Vi fravalgte special restauranterne pga. menuen allerede var bestemt, dvs. ikke mulighed for selv at vælge. Maden var for ensartet og tung.

Bekræftet køb : 2023-08-06


7 ud af 10

+
Se tidligere svar
-
Se tidligere svar

Bekræftet køb : 2023-08-06


8 ud af 10

+
Placering af værelset, minibaren blev fyldt hver dag. Værelset var godt. Gode muligheder for at spise på de forskellige special restauranterne.
-
Rengøringen. Pool håndklæder blev lagt om morgenen og ikke brugt, så selv om der var mange liggestole, var det svært at få plads. Mange børn i voksenpoolen som ikke blev bedt om at flytte sig. Så reglerne blev ikke håndhævet. Mangel på pool håndklæder.

Bekræftet køb : 2023-08-02


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-07-19


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

0% af gæsterne anbefaler

1995 bedømmelser
Meget godt
 
1076
Godt
 
464
Middel
 
241
Mindre godt
 
106
Dårligt
 
108

5 nyeste bedømmelser

01-08-2023

af Fev9600 Aars, Danmark

Fællesskab, hygge, pool, varme, glæde og humor

Det var en fantastisk tur derned mega god service åbne og imødekommende personale fine bar muligheder samt pools Også er der det gode entertainment team de gjorde bare turen blev noget bedre og sjovere Så alt i alt kan det 100 procent anbefales vi var der i 13 dage som vi synes passede meget godt med tiden men mindre kunne også gøre det

 
01-08-2023

af Connector17475439487

Virkelig dejligt

Jeg har været af sted med min mor og min storebror vi synes det har været en virkelig perfekt ferie kan virkelig anbefalede det maden var der ikke noget med det har været en af de bedste hoteller jeg har været på.

 
20-07-2023

af Christian F

Rigtig fint hotel med topklasse animationsteam.

Fine værelser, dog er hotellet ret lydt, så man kan høre hvis overboen rykker rundt, naboen larmer lidt eller de andre på gangen kommer lidt sent hjem. Men ikke noget som var så slemt at det vækkede vores 3 årige. Hotellet er ideelt hvis du rejser med børn - for det som får de absolut største stjerne i vores bog er deres animationsteam! De burde alle sammen få en kæmpe lønbonus, for wow et stykke arbejde de laver. Jeg vil i særdeleshed fremhæve Kamile og Anicka! Tak for en god ferie, I var med til at gøre den til en kæmpe oplevelse for vores lille pige. Ligeledes kæmpe ros til deres Minidisko, som er næsten hver aften. På vores 14 dage prøvede vi 2 temarestauranter, og Marco Polo er en anbefaling værd. Dog er det lidt synd at man skal skynde sig igennem retterne, for at man er færdig til at den næste omgang mennesker kommer igen 1,5 time efter. Buffetrestauranten er indrettet som en hver anden all-inklusiv buffet, lidt kedelig, men med et stort udvalg, en plads udendørs kan anbefales ift akustik. Men gør jer selv den tjeneste i løbet af dagen at smutte forbi David i Jolly Chef Center og hans Pizzaovn! Verdensklasse pizzaer! Samtidig med at han er det flinkeste menneske! Topklasse med minibar på værelset, som dagligt fyldes op med sodavand, øl, icetea og vand. Vinen i minibaren fald ikke i vores smag, men det er selvfølgelig en smagssag. Generelt er alle hotellets ansatte et kæmpe smil og meget hjælpsomme. Situationen omkring hotellets solsenge er nok det som trækker oplevelsen ned. Solsengene er af meget dårlig kvalitet! Disse kunne hotellet med stor fordel opdatere. Både ift udseende og komfort. Og man skal stå op før kl. 7 for at kunne få en i nogenlunde skygge da alle ellers er reserveret. Derudover kunne den løbende rengøring af værelserne godt være bedre, men ikke noget som var kritisk. Alt i alt et fint hotel, med mange tilbud og et super animationsteam - tæt på Rhodos by.

 
25-07-2021

af KiraSmed København, Danmark

Fantastisk!

Kæmpe anbefalelse herfra, hvis stranden og drinks ikke betyder meget for jer. Jeg har aldrig før fået så god all inkl. mad! (Dog er morgenmaden lidt kedelig) Vi ville ha spist på en af hotellets restauranter, men fordi buffeten var så god, blev vi enige om at spise der. - Dog er deres drinks ikke så gode - vi ente med kun at drikke pina coladas - som er ekstra gode, i pool baren - ved silence poolen. Ved silence poolen blæser det desværre lidt ekstra og poolen er lidt koldere end de andre pools. - ved poolene er der to forskellige liggestole, hvoraf den ene type (den som er flest af) er enormt dårlig. Der er en bjælke lige ved ens lænd, når man ligger - så man ligger enormt dårlig.. - man skal være hurtig for at få de gode liggestole. Stranden er ikke så god.. Der er alt for mange sten til min smag. Servicen på hotellet var fantastisk! Vi overvejede at skifte værelse, hvilket ikke var noget problem, de tilbød selv at vi kunne se værelset inden vi byttede. - Vi valgte dog at blive på vores værelse. .. Vi havde fået to enkeltsenge, som var sat sammen, hvilket gjorde at vi lå i ‘revnen’ og sov. Da vi nævnte det blev det fikset sammen dag. De ‘stripsede’ benene sammen, lagde noget i revnen og puttede en dobbelt top madras på - og så var det så fint! - Vi havde et værelse uden badekar, men det var kun halvdelen af brusekabinen, der var glas foran, det resulterede i ualmindeligt meget vand på gulvet efter hvert bad. - der blev gjort rent på værelset hver dag, men ikke noget ekstra ordinært, som man ellers kan opleve andre steder. Vi ville spille tennis den ene dag, men begge baner var taget. Det havde været smart hvis man kunne booke sig ind, istedet for bare at skulle håbe på at man kunne komme til. Underholdning på hotellet var over alt forventning!! Så godt og gennemført! Ikke bare 4 mennesker fra animationteamet, der står og danser lidt ude af takt, men professionelle, som kommer udefra! - ekstra anbefaling er at leje en atv og køre rundt på en hel dag, og tag rizos cruises til lindos (bådtur -købes i Rhodos by) - Tak for denne gang! Vi nød hvert et minut!!

 
28-10-2019

af dortej389 Køge, Danmark

Alt hvad man har brug for til en dase ferie.

Dejligt hotel. Smukke værelser som var meget rene. Pool området var meget stort og man kunne altid få en god solvogn som man lå rigtig godt på. Maden i de forskellige restauranter var rigtig god, smagte godt og var flot anrettet. Det var dejligt man kunne sidde udenfor og spise drikke på alle restauranter og barer. Stort udvalg af drinks som alle er med i deres all inklusiv pakke. Deres Spa var virkelig dejlig og damerne gav rigtig god massage. Der var en del støj fra vejen omkring. Virkelig et dejligt sted til en uges ferie hvor man vil slappe af.