Bedømmelse af Akti Imperial Deluxe Resort & Spa Dolce by Wyndham

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

0% af gæsterne anbefaler

1686 bedømmelser
Meget godt
 
929
Godt
 
404
Middel
 
189
Mindre godt
 
77
Dårligt
 
87

5 nyeste bedømmelser

25-07-2021

af KiraSmed København, Danmark

Fantastisk!

Kæmpe anbefalelse herfra, hvis stranden og drinks ikke betyder meget for jer. Jeg har aldrig før fået så god all inkl. mad! (Dog er morgenmaden lidt kedelig) Vi ville ha spist på en af hotellets restauranter, men fordi buffeten var så god, blev vi enige om at spise der. - Dog er deres drinks ikke så gode - vi ente med kun at drikke pina coladas - som er ekstra gode, i pool baren - ved silence poolen. Ved silence poolen blæser det desværre lidt ekstra og poolen er lidt koldere end de andre pools. - ved poolene er der to forskellige liggestole, hvoraf den ene type (den som er flest af) er enormt dårlig. Der er en bjælke lige ved ens lænd, når man ligger - så man ligger enormt dårlig.. - man skal være hurtig for at få de gode liggestole. Stranden er ikke så god.. Der er alt for mange sten til min smag. Servicen på hotellet var fantastisk! Vi overvejede at skifte værelse, hvilket ikke var noget problem, de tilbød selv at vi kunne se værelset inden vi byttede. - Vi valgte dog at blive på vores værelse. .. Vi havde fået to enkeltsenge, som var sat sammen, hvilket gjorde at vi lå i ‘revnen’ og sov. Da vi nævnte det blev det fikset sammen dag. De ‘stripsede’ benene sammen, lagde noget i revnen og puttede en dobbelt top madras på - og så var det så fint! - Vi havde et værelse uden badekar, men det var kun halvdelen af brusekabinen, der var glas foran, det resulterede i ualmindeligt meget vand på gulvet efter hvert bad. - der blev gjort rent på værelset hver dag, men ikke noget ekstra ordinært, som man ellers kan opleve andre steder. Vi ville spille tennis den ene dag, men begge baner var taget. Det havde været smart hvis man kunne booke sig ind, istedet for bare at skulle håbe på at man kunne komme til. Underholdning på hotellet var over alt forventning!! Så godt og gennemført! Ikke bare 4 mennesker fra animationteamet, der står og danser lidt ude af takt, men professionelle, som kommer udefra! - ekstra anbefaling er at leje en atv og køre rundt på en hel dag, og tag rizos cruises til lindos (bådtur -købes i Rhodos by) - Tak for denne gang! Vi nød hvert et minut!!

 
28-10-2019

af dortej389 Køge, Danmark

Alt hvad man har brug for til en dase ferie.

Dejligt hotel. Smukke værelser som var meget rene. Pool området var meget stort og man kunne altid få en god solvogn som man lå rigtig godt på. Maden i de forskellige restauranter var rigtig god, smagte godt og var flot anrettet. Det var dejligt man kunne sidde udenfor og spise drikke på alle restauranter og barer. Stort udvalg af drinks som alle er med i deres all inklusiv pakke. Deres Spa var virkelig dejlig og damerne gav rigtig god massage. Der var en del støj fra vejen omkring. Virkelig et dejligt sted til en uges ferie hvor man vil slappe af.

 
16-10-2019

af John M Aalborg, Danmark

Fin service, men ikke til fem stjerner

Hotellet er 50 år gammelt, og til trods for, at det er nyrenoveret, så er hotellet ikke tidssvarende. Værelserne er pænt istandsatte med gode senge, men med et meget lille badeværelse, hvor glasvæg var så utæt, at resten af badeværelsesgulvet også sejlede i vand. Altanen er smal og med beton på alle sider. Vi havde bestilt et såkalt seaside værelse, men man skulle på altanens venstre side for at man kunne skimte vand. Meget dårlig isolering mod vej og øvrige dele af hotellet betyder larm fra gæster og ikke mindst den trafikerede vej til Lindos og Monte Smith. Service på hotellet er af høj standard og deres All inklusive restaurant er god med meget varierende mad. Der gøres meget ud af oprydning og servering af drikkevarer. Her er det kun kaffe / te og sodavand/saft, som skal hentes fra automaten. Vi prøvede en aften med en af deres fire serveringsrestauranter - Red Elefant - det var en decideret dårlig oplevelse. Ikke på grund af maden, men fordi syv / otte retter skulle jappes igennem på en time.

 
25-08-2019

af frederiksandby Køge, Danmark

Fantastisk bryllupsrejse 😍

Vi har været på mange all-inklusive hoteller rundt om i verden, men det her taget prisen som det klart bedste. På Akti får man ikke bare all-inklusive, man får ultra-all-inklusive. Der er ikke sparet på noget, det er hurtig betjening 24/7 på mad og drikke. Poolområderne er skønne, og der er massere af aktiviteter til de aktive. Maden er god, og vinen lige så. Men! Det bedste er udsigten fra værelserne (ud mod havet). Det var fantastisk at stå op til. Tak for et godt ophold 👍

 
19-07-2019

af hannastiller Vestbjerg, Danmark

Dejlig beliggenhed, dejlig personale.

Dejlig hotel. Dejlige værelser. Skønt med tema restauranter. Buffetrestauranten er kedelig indrettet, men heldigvis kunne vi sidde udendørs. Skønt med minibar på værelset, så man kunne tage drikkevarer med til stranden, da det var begrænset, hvad der kunne fåes af drikkevarer ved den såkaldte beach bar der. Alt i alt et skønt hotel tæt på Rhodos by.