Dobbeltværelse

Dobbeltværelser med balkon, nogle med havudsigt og nogle med delvis havudsigt. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibaren på værelset er inkluderet - genopfyldes dagligt med vin, øl, sodavand, juice og vand. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 25 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.

Familie-værelse med 2 ord. senge

Familie-værelser med balkon. Værelserne er placeret i hotellets anneks. Et soveværelse og opholdsrum. En dobbeltseng i soveværelset og mulighed for tre ekstra opredninger i tre sovesofaer. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibaren på værelset er inkluderet - som dagligt fyldes op med to vin, øl, sodavand, juice og vand. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 50 kvm.
Antal personer: 2-5 personer.

Suite

Suiter med balkon, nogle med havudsigt og nogle med delvis havudsigt. Et soveværelse med dobbeltseng og opholdsrum med mulighed for to ekstra opredninger i to sovesofaer. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibaren på værelset er inkluderet - genopfyldes dagligt med vin, øl, sodavand, juice og vand. El-kedel samt kaffe/te og en Nespresso kaffemaskine. Tv med internationale kanaler. Tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 41 kvm.
Antal personer: 2-4 personer.

Superior-værelse

Superior-værelser med balkon og havudsigt. Værelserne ligger på 8. og 9. etage. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibaren på værelset er inkluderet - genopfyldes dagligt med vin, øl, sodavand, juice og vand. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 25 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.