Bedømmelse af Akti Imperial Deluxe Resort & Spa Dolce by Wyndham

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8 ud af 10 baseret på 195 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,0 / 10
Rengøring
 
7,8 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,1 / 10
Mad og drikke
 
8,1 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,0 / 10
Service
 
8,2 / 10

Seneste anmeldelse


6 ud af 10

+
Beliggenheden
-
Hotellet virkede ikke synderligt småbørnsfamilie venligt. Børnepoolen blev fyldt med koldt vand hver morgen, så den var ikke til at holde ud og bade i. Legerummet havde kun åbent i meget begrænset tid, så det var umuligt at nå at kunne bruge. På trods af, at vi skulle oplyse allergener, blev der ikke taget hensyn, før man selv tog fat i noget personale og spurgte om laktosefri mælk.

Bekræftet køb : 2024-05-19


10 ud af 10

+
Velfungerende overalt. Veltilberedt og rigeligt mad. Fantastisk service og venligt personale.
-

Bekræftet køb : 2024-04-28


7 ud af 10

+
Der var god og sød service alle vegne. Maden var god og der var rigeligt alle vegne.
-
Jeg var lidt skuffet over at der så slidt ud nogle steder. Den ene af to elevatorer var i uorden hele ugen. Jeg forstillede mig lidt mere “luksus” interiør af fem stjerner, men det er nok bare standarten.

Bekræftet køb : 2023-10-25


9 ud af 10

+
Hotellet havde mange gæster men det var meget rent og service var imponerende gode.
-
Elevatorer til værelserne var opdelt så de stoppede på et begrænset Floor i hotellet (Floor 1-4, 5-6 og 7-9). Vi boede på den 5. sal og en af de to elevatorer (som havde max 6 personer) var ude af drift den hele uge vi var der. Dvs. der var en 6 personers elevator til to sal med cirka. 150 værelser. Ikke særlig tilfredstillende - meget ventetid!

Bekræftet køb : 2023-10-22


8 ud af 10

+
Der var god mad med mange variationer (især stenovnspizza var fantastiske), der var mange forskellige opholdsområder, mange aktiviteter og underholdning hvis man havde lyst til det. underholdningsteamet var virkeligt søde og serviceminded, lige så vel som personalet i baren og restauranten.
-
Bar området indenfor i stueetagen indenfor var ikke så hyggelig (men så kunne man jo bare finde et andet sted), drinks på deres kort var virkeligt kedelige, og blev hældt op fra færdigt blandede flasker - det var ærgerligt. Der var lidt langt til shopping muligheder.

Bekræftet køb : 2023-10-11


10 ud af 10

+
Hotellet er placeret tæt på den gamle bydel. Super venlig og god service. Fantastisk mad. Vinen kunne være lidt bedre. At der er plads til både voksne og børne afdelinger.
-
Ingen

Bekræftet køb : 2023-10-11


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-10-11


8 ud af 10

+
God mad, stor restaurant og bar.
-
Dårlig lydisolering generelt.

Bekræftet køb : 2023-10-09


7 ud af 10

+
De var bare flinke og rare allesammen. Biludlejning var meget trygt.
-
Der var meget støj i restauranten. Akustikpaneler el. lign. ville gøre underværker.

Bekræftet køb : 2023-10-08


7 ud af 10

+
Passende størrelse.
-
Liggestolene ved poolen var alle reserveret når man kom ned om morgenen og så var liggestolene total udslidte så man lå virkelig dårligt. Generelt var akustikke og støjniveauet på hotel rædselsfuld. Om aftenen kunne man sidde inde i horellets bar men støjniveauet var ulideligt og kunne man endelig få en plads ud var det som at sidde i en ryger kupé. Der burde være områder om aftenen for voksne med ro og ramme til at kunne tale sammen.

Bekræftet køb : 2023-10-04


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

0% af gæsterne anbefaler

2159 bedømmelser
Meget godt
 
1165
Godt
 
493
Middel
 
270
Mindre godt
 
115
Dårligt
 
117

5 nyeste bedømmelser

28-12-2023

af R2373AThannas Aalborg, Danmark

3 stjernet hotel

Ikke et 5 stjernet må vi starte med at slå fast. Vi har aldrig siddet i så dårlige møbler overalt på hotellet, og ligeledes ligget i så dårlige solsenge. Værelset var udmærket. Buffetrestauranten var meget kedelig indrettet, men havde et stort udvalg af god mad, med udmærket vin. Drinks i baren derimod var udrikkelige. Alt i alt 3 stjerner

 
01-08-2023

af Fev9600 Aars, Danmark

Fællesskab, hygge, pool, varme, glæde og humor

Det var en fantastisk tur derned mega god service åbne og imødekommende personale fine bar muligheder samt pools Også er der det gode entertainment team de gjorde bare turen blev noget bedre og sjovere Så alt i alt kan det 100 procent anbefales vi var der i 13 dage som vi synes passede meget godt med tiden men mindre kunne også gøre det

 
01-08-2023

af Connector17475439487

Virkelig dejligt

Jeg har været af sted med min mor og min storebror vi synes det har været en virkelig perfekt ferie kan virkelig anbefalede det maden var der ikke noget med det har været en af de bedste hoteller jeg har været på.

 
20-07-2023

af Christian F

Rigtig fint hotel med topklasse animationsteam.

Fine værelser, dog er hotellet ret lydt, så man kan høre hvis overboen rykker rundt, naboen larmer lidt eller de andre på gangen kommer lidt sent hjem. Men ikke noget som var så slemt at det vækkede vores 3 årige. Hotellet er ideelt hvis du rejser med børn - for det som får de absolut største stjerne i vores bog er deres animationsteam! De burde alle sammen få en kæmpe lønbonus, for wow et stykke arbejde de laver. Jeg vil i særdeleshed fremhæve Kamile og Anicka! Tak for en god ferie, I var med til at gøre den til en kæmpe oplevelse for vores lille pige. Ligeledes kæmpe ros til deres Minidisko, som er næsten hver aften. På vores 14 dage prøvede vi 2 temarestauranter, og Marco Polo er en anbefaling værd. Dog er det lidt synd at man skal skynde sig igennem retterne, for at man er færdig til at den næste omgang mennesker kommer igen 1,5 time efter. Buffetrestauranten er indrettet som en hver anden all-inklusiv buffet, lidt kedelig, men med et stort udvalg, en plads udendørs kan anbefales ift akustik. Men gør jer selv den tjeneste i løbet af dagen at smutte forbi David i Jolly Chef Center og hans Pizzaovn! Verdensklasse pizzaer! Samtidig med at han er det flinkeste menneske! Topklasse med minibar på værelset, som dagligt fyldes op med sodavand, øl, icetea og vand. Vinen i minibaren fald ikke i vores smag, men det er selvfølgelig en smagssag. Generelt er alle hotellets ansatte et kæmpe smil og meget hjælpsomme. Situationen omkring hotellets solsenge er nok det som trækker oplevelsen ned. Solsengene er af meget dårlig kvalitet! Disse kunne hotellet med stor fordel opdatere. Både ift udseende og komfort. Og man skal stå op før kl. 7 for at kunne få en i nogenlunde skygge da alle ellers er reserveret. Derudover kunne den løbende rengøring af værelserne godt være bedre, men ikke noget som var kritisk. Alt i alt et fint hotel, med mange tilbud og et super animationsteam - tæt på Rhodos by.

 
25-07-2021

af KiraSmed København, Danmark

Fantastisk!

Kæmpe anbefalelse herfra, hvis stranden og drinks ikke betyder meget for jer. Jeg har aldrig før fået så god all inkl. mad! (Dog er morgenmaden lidt kedelig) Vi ville ha spist på en af hotellets restauranter, men fordi buffeten var så god, blev vi enige om at spise der. - Dog er deres drinks ikke så gode - vi ente med kun at drikke pina coladas - som er ekstra gode, i pool baren - ved silence poolen. Ved silence poolen blæser det desværre lidt ekstra og poolen er lidt koldere end de andre pools. - ved poolene er der to forskellige liggestole, hvoraf den ene type (den som er flest af) er enormt dårlig. Der er en bjælke lige ved ens lænd, når man ligger - så man ligger enormt dårlig.. - man skal være hurtig for at få de gode liggestole. Stranden er ikke så god.. Der er alt for mange sten til min smag. Servicen på hotellet var fantastisk! Vi overvejede at skifte værelse, hvilket ikke var noget problem, de tilbød selv at vi kunne se værelset inden vi byttede. - Vi valgte dog at blive på vores værelse. .. Vi havde fået to enkeltsenge, som var sat sammen, hvilket gjorde at vi lå i ‘revnen’ og sov. Da vi nævnte det blev det fikset sammen dag. De ‘stripsede’ benene sammen, lagde noget i revnen og puttede en dobbelt top madras på - og så var det så fint! - Vi havde et værelse uden badekar, men det var kun halvdelen af brusekabinen, der var glas foran, det resulterede i ualmindeligt meget vand på gulvet efter hvert bad. - der blev gjort rent på værelset hver dag, men ikke noget ekstra ordinært, som man ellers kan opleve andre steder. Vi ville spille tennis den ene dag, men begge baner var taget. Det havde været smart hvis man kunne booke sig ind, istedet for bare at skulle håbe på at man kunne komme til. Underholdning på hotellet var over alt forventning!! Så godt og gennemført! Ikke bare 4 mennesker fra animationteamet, der står og danser lidt ude af takt, men professionelle, som kommer udefra! - ekstra anbefaling er at leje en atv og køre rundt på en hel dag, og tag rizos cruises til lindos (bådtur -købes i Rhodos by) - Tak for denne gang! Vi nød hvert et minut!!