Afandou Mare

Velkommen til Afandou Mare Hotel på Rhodos' østkyst. Her kan hele familien få en sjov og afslappende ferie. Hotellet, som ligger i gåafstand fra stranden og centrum, har en hyggelig lille have, hvor poolen er det oplagte midtpunkt.

Gør et feriekup

Spar op til 45% på rejser til Grækenland i sommerferien. Få overblikket over de billigste rejser i vores priskalender og book idag!


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer eller 1-3 personer. Superior-værelser for 1-2 personer eller 1-3 personer. Deluxe-værelser for 1-2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper


Faciliteter

Til strand: 400 m
Til centrum: 900 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Afandou Mare har et poolområde med en pool omgivet af solstole og parasoller. En snackbar med drinks og lette måltider ligger tæt på poolområdet.

Hotellets restaurant, som serverer morgenmad og middag fra en traditionel græsk menu, går over i et hyggeligt barområde, hvor der er en daglig solnedgangshappening og DJ-underholdning en aften om ugen.

Dele af hotellet er blevet renoveret, andre blev frisket op i løbet af vinteren 2024. Der er ca. 350 meter til stoppestedet for den lokale bus, som kan tage dig nordpå mod Rhodos by eller sydpå mod Lindos. Gåafstand til Afandou-stranden. Afstand til centrum refererer til Kolymbia, ca. 900 meter.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension

Alle hoteller i Afandou & Kolymbia

Mythos Beach Resort

Med sin fremragende beliggenhed ved stranden, haven og de store poolområder er Mythos Beach et af vores bedste Mondo Family-hoteller. Lejlighederne og værelserne er pænt indrettede og veludstyrede. Der er noget for enhver smag med sports- og fitnessfaciliteter, en børneklub, en svømmeskole og mulighed for morgenyoga, en powerwalk på stranden eller at nyde roen i voksenpoolen. Mythos' køkken omfatter både græske og internationale retter og smagsoplevelser, vegetarisk mad, specialkost og en fin børnebuffet.

Levante - powered by Playitas

Sportshotellet Levante - powered by Playitas på Rhodos' østkyst er perfekt beliggende i rolige omgivelser direkte på Afandou-stranden. Med en bred vifte af sports- og træningsmuligheder, høj hotelkomfort og poolområder findes her alt, du behøver, for en vellykket træningsrejse eller aktiv ferie.

Sentido Asterias Beach Resort

Velkommen til Sentido Asterias Beach Resort med høj komfort og faciliteter for både par og familier. Dette er et moderne hotel beliggende i rolige omgivelser direkte på den skønne Afandou-strand på Rhodos' østkyst. Her venter et dejligt poolområde og rolige dage i solen.

Golden Odyssey

Golden Odessey på Rhodos har flere dejlige pools, vandrutsjebaner for både børn og voksne, og All Inclusive er inkluderet. Lyder det ikke som en fantastisk pakke til en dejlig familieferie?

Kolymbia Bay Art Hotel

Voksenhotellet Kolymbia Bay Art Hotel ligger tæt på stranden og i gåafstand fra centrum af Kolymbia. I hotellets restaurant kan du nyde smagen af det græske køkken, hvor de lokale producenter og årstiden bestemmer indholdet af dagens menu. Læn dig tilbage i en behagelig loungesofa og lyt til god musik, før der bydes på noget mere rock musik senere på aftenen. Hotellet har en aldersgrænse på 16 år.

Belvita Hotel

Belvita Hotel i Kolymbia, Rhodos gennemgår en renovering i løbet af vinteren og byder dig og familien velkommen til en ny og opdateret version i sommeren 2024. Dette All Inclusive hotel ligger tæt på både stranden og centrum, men alt hvad du behøver er på hotellet - så slap af og kom helt ned i gear. Velkommen!