Paleros Beach Resort

Paleros Beach Resort er et flot og moderne hotel, der passer til en aktiv familie eller par eller venner, der skal på ferie sammen. Der er en familiepool og en separat børnepool og en pool kun for voksne. Hotellet ligger på en stille bugt lige uden for den lille by Paleros. Dette omfatter flere aktiviteter såsom SUP, tennis og guidede cykelture. Perfekt til dem, der ønsker at kombinere en aktiv ferie med sol og svømning.

Børn rejser fra kun 998,-

Børn rejser til dette hotel ekstra billigt om sommeren og sensommeren.

  • Sensommer (6/8-31/8): 998,-
Gælder for børn i alderen 2-11 år, der sover i en ekstra opredning. Gælder for udvalgte værelsestyper.

Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer, heraf 1 barn. Familie-værelser for 2-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Okay, ALT spillede, men et virkelig godt personale
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 55 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 3 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotellet har to poolområder, et for familier med pool og separat børnepool og et med pool med en aldersgrænse på 18 år. Solstole og parasoller er inkluderet både ved pools og på stranden. Pool- og strandhåndklæder er inkluderet.

Her er der en buffetrestaurant, der serverer morgenmad og middag og nede ved stranden er der en taverne med à la carte menu, der er åben til frokost. Tre barer, herunder en strandbar, en poolbar og en lobbybar.

Paleros Beach Resort er skabt til en aktiv ferie. Her er der fitnessrum, fire tennisbaner og i havet kan du prøve SUP og alt er inkluderet, undervisning mod betaling. Træningstimer såsom aerobic og pilates er inkluderet, samt vandpolo og volleyball. Guidede cykelture med både mountainbikes og på landeveje er inkluderet. Skønhedssalon med mulighed for sauna, massage og forskellige behandlinger. Legeplads. Aftenunderholdning et par aftener om ugen med quizzer og levende musik.

Gratis wifi på hele hotellet. Vejen skal krydses for at nå stranden. Stranden under hotellet er en sand- og klapperstenstrand. Ca. 30 minutters gang eller en dejlig cykeltur til den lille landsby Paleros, hvor du kan sætte dig ned og nyde en kop kaffe med havudsigt eller spise en dejlig frokost på en taverne.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

Morgenmaden serveres kl. 07.30-10.30 og middagen kl. 19.30-21.30.

Hotel for børnefamilier

  • Mange tilfredse gæster
  • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
  • Separat børnepool eller pool med børnesektion
  • Barneseng findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
  • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Paleros

Filoxenia

Filoxenia er inden for nem gåafstand til Paleros Havn og Paleros Strand. Hotellet har et dejligt poolområde, hvor du kan slappe af efter morgenmaden og i løbet af dagen.

Elektra

Elektra ligger i rolige og grønne omgivelser mellem Det Ioniske Hav og de mægtige bjerge. Hotellet er familieejet og har en dejlig og afslappende atmosfære. Svøm, læs en bog og nyd frie dage ved poolområdet, hvor du både finder en stor pool og en pool til familiens mindste medlemmer. Spis godt i restauranten og nyd din sommerferie i Grækenland.

Elements Villas

Elements Villas ligger i rolige og smukke omgivelser lige over Paleros. De er veludstyrede lejligheder eller villaer og er den perfekte indkvartering for en stor familie eller gruppe af venner. En af villaerne har plads til op til otte personer med fire soveværelser og to badeværelser. Elements Villas har en smuk udsigt over havet, og inden aftensmaden tilberedes på grillen, kan en forfriskende dukkert i poolen være helt perfekt.