Paleros Beach Resort

Paleros Beach Resort er et pænt og moderne hotel beliggende i en rolig bugt lige uden for den lille by Paleros. På hotellet indgår flere aktiviteter som fx sejlads, SUP, tennis og guidede cykelture. Perfekt for dig der vil kombinere en aktiv ferie med sol og strand.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. Familie-værelser for 2-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 26 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 3 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Paleros Beach Resort har to poolområder. Et for familier med separat børnepool og et for gæster over 16 år. Gratis solstole og parasoller ved både pools og strand. Buffetrestaurant der serverer morgenmad og middag og en taverne med a la carte-menu til frokost. To barer.

For den aktive er der gratis sejlads, windsurfing, kajak og SUP. Lektioner i sejlads, windsurfing, kajak og SUP er mod betaling. Fitnessrum. Gratis tennis (lektioner mod betaling). Gratis træningshold med instruktør og volleyball. Gratis guidede cykelture (både MTB og landevej).

Skønhedssalon med mulighed for massage og behandlinger. Børneklub (mod forespørgsel) i hotellets regi for børn 4-12 år. Ca. 30 min. til fods til den lille by Paleros. Lille vej skal krydses for at komme til stranden. Lokaltrafik.

Måltider

Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet).

Vær opmærksom på

I sommersæsonen 2020 er fitnessrum, spa og skønhedssalon lukket.