Filoxenia

Filoxenia er inden for nem gåafstand til Paleros Havn og Paleros Strand. Hotellet har et dejligt poolområde, hvor du kan slappe af efter morgenmaden og i løbet af dagen.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 48 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 500 m
Til centrum: 500 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Filoxenia har et poolområde med en stor pool med en mere lavvandet del for børn. Solsenge og parasoller.

Filoxenia har en kombineret restaurant og bar. Her kan du spise morgenmad, få noget lettere at spise og drikke i løbet af dagen og så få en god middag. Hvis du vil udforske de lokale restauranter, kan du tage en aftentur ind til Paleros havn, hvor der er taverner med lokale specialiteter og nogle små butikker til shopping.

Gratis wifi på hele hotellet. Reception med varierende åbningstider, normalt fra tidlig morgen til sen aften. Hotellet er bygget i 2001 og blev udvidet i 2007. Værelserne gennemgår en let renovering frem til sommeren 2024. Omkring 500 meter til en grovkornet sandstrand i Paleros.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Kan tilkøbes:

  • Morgenmadsbuffet
  • Halvpension (morgenmadsbuffet og middag fra menuen)

Morgenmaden serveres kl. 08.30-10.30 og så er restauranten åben fra kl. 11.00-23.00.

Alle hoteller i Paleros

Paleros Beach Resort

Paleros Beach Resort er et flot og moderne hotel, der passer til en aktiv familie eller par eller venner, der skal på ferie sammen. Der er en familiepool og en separat børnepool og en pool kun for voksne. Hotellet ligger på en stille bugt lige uden for den lille by Paleros. Dette omfatter flere aktiviteter såsom SUP, tennis og guidede cykelture. Perfekt til dem, der ønsker at kombinere en aktiv ferie med sol og svømning.

Elektra

Elektra ligger i rolige og grønne omgivelser mellem Det Ioniske Hav og de mægtige bjerge. Hotellet er familieejet og har en dejlig og afslappende atmosfære. Svøm, læs en bog og nyd frie dage ved poolområdet, hvor du både finder en stor pool og en pool til familiens mindste medlemmer. Spis godt i restauranten og nyd din sommerferie i Grækenland.