Blue Sky (Naxos)

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Blue Sky er et hotel som passer perfekt til dig som ønsker at være tæt på stranden om dagen og Naxos by med restauranter og forlystelsesliv om aftenen. Hotellet lejligheder er af varierende størrelse og indrettet med lyse møbler.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-3 personer. 2-værelses lejligheder for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Belägenheten. Nära stan, nära stranden, nära badbussen ut till de finare stränderna och nära ett stort supermarket.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 86 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 200 m
Til centrum: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Blue Sky er et enkelt og fint lejlighedshotel som består af to bygninger. Centralt beliggende i Naxos by, med et stort udvalg af restauranter, barer, butikker og forlystelsesliv. Fra hotellet er der ikke langt til St. George-stranden. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling i receptionen. Vaskeservice mod betaling. Trapper og niveauforskelle på hotelområdet. Gennemkørselstrafik der kan virke forstyrrende i visse lejligheder.

Måltider

Ingen.

Værd at vide

Læs om transfer til/fra Naxos inden du booker din rejse.

Alle hoteller i Naxos by

Spiros

Hotel Spiros er et hyggeligt og familiært lejlighedshotel med et afslappende poolområde. Nyd ferielivet ved hotelpoolen eller gå den korte tur til den skønne St. George strand, hvor det dejlige badevand venter. Du bor ikke langt fra centrum med shopping og restauranter.

Asteria

Hotel Asteria byder på en perfekt beliggenhed lige ved stranden. Her bor du i dobbeltværelser og nyder din morgenmad på hotellets terrasse med den skønneste havudsigt. Naxos by ligger kun en kort gåtur væk, hvor der ligger hyggelige taverner.

Naxos Resort

På Naxos Resort bor du på et godt og moderne hotel lige ved sandstranden Sankt George og Naxos by i rolige omgivelser. Ved poolområdet der er værdsat af vores gæster, er der solstole og parasoller.

Alkyoni Beach

At bo 30 meter fra en skøn strand har sine klare fordele. Her behøver du blot at hoppe i badetøjet, slynge håndklædet over skulderen, og så er du halvvejs til en skøn dukkert. Der er endnu kortere til hotellets pool, hvor du kan slappe af i en solstol og bare nyde feriedagene. Vores gæster har også været glade for beliggenheden nær Naxos by og det hyggelige personale på hotellet.

Naxos Beach

Hotel Naxos Beach passer perfekt til dig, der vil nyde afslappende dage i solen. Når tiden kommer til en svalende dukkert, så bestemmer du selv, om det skal være i den dejlige pool eller i det skønne hav. Der er kun en kort gåtur til Naxos’ hyggelige centrum med strandpromenade, taverner og butikker.

Naxos Holidays

Naxos Holidays er præcis som et Grækenlands hotel skal være med fine hvide stenhuse, som omringer en hyggelig pool. De skønne omgivelser får dig hurtigt i feriestemning og poolområdet bliver hurtigt samlingsstedet.

Aeolis (Naxos)

På Aeolis bor du på et lille hotel nær alt, hvad Naxos by har at tilbyde; byliv, restauranter og shopping. Hvis du ikke er til poolen, ligger der en dejlig strand lige ved hotellet.

Sagterra

Hotel Sagterra på Naxos er beliggende kun en kort gåtur fra både Saint George Beach og centrum af Naxos by. Hvis du foretrækker at blive på hotellet, er der en pool i hotellets have. Der er naturligvis solstole og parasoller.