Oplevelser med familien på Kreta

Hvis du vil lave mere end bare at hænge ud ved poolen og på stranden, har Kreta et bredt udvalg af aktiviteter for både store og små. Der er flere store vandlande og forlystelsesparker, hvor man kan tilbringe sjove dage. Kretas akvarium og naturhistoriske museum er også populære attraktioner for familier.

Vandland på Kreta

Vandland på Kreta

Badelandet Acqua Plus, som ligger ca. 5 km fra Hersonissos, har masser af sjove attraktioner - eller hvad med vandrutsjebanen Kamikaze, det sorte hul eller højhastighedstog sporet? For dem, der ikke vil have det så vildt, kan man passende slappe af i Lazy River.

Der findes også det store vandland Water City, som ligger ca. fem kilometer fra Hersonissos på den østlige side af Kreta. I en stor grøn park er der masser af vandrutsjebaner og pools. Her er der både en Lazy River og en Crazy River, hvor både børn og voksne er garanteret en sjov dag. På området er der er også butikker, en restaurant og en café.

Mellem Hersonissos og Stalis ligger der også vandparken Star Beach. Her kan både store og små prøve bungy jump og ridning eller bare slappe af på de smukke sandstrande.

Det sjove vandland, Limnoupolis, ligger i Varipetro, ca. ni kilometer fra Chania. Her kan hele familien prøve flere vandrutsjebaner og pools. Hvis du ønsker at tage det roligt, så kan du slappe af i Lazy River, og skal der fart på skal du prøve Crazy River! Både børn og voksne er garanteret en sjov dag. Der er også restauranter og caféer i området.

Forlystelsesparker på Kreta

Golden Fun Park i byen Agii Apostoli er perfekt for hele familien. Her er der bowling, billard, 18-hullers minigolfbane og legeplads til de mindre børn. Parken har også legepladser både indendørs og udendørs. Når du har brug for energi, kan du få noget at spise i parkens snackbar. Golden Fun Park ligger inden for gåafstand fra Agii Apostoli og fire kilometer vest for Chania by langs hovedvejen.

Udenfor Chania, højt over Soudabugten, ligger Megaplace Entertainment Park. Her kan hele familien nyde en masse sjove aktiviteter - bowling, hoppe-borg, legeplads og biograf er blot et udvalg af alt, hvad der skal laves. Når du ikke orker mere, kan du få noget at spise og slappe af.

Kretas akvarium og naturhistoriske museum

Beliggende ca. 15 km øst for Heraklion ligger det fine Cretaquarium. Akvariet er et besøg værd, især hvis du rejser med børn. I et spændende og smukt miljø vises alle fiskene, der findes i havene rundt omkring i verden, herunder hajer og skildpadder. Du kan få en personlig guide på engelsk, hvis du bestiller dette på forhånd. 

Det naturhistoriske museum i Heraklion finder du på gaden Sofokli Venizelou ved havnen. Her kan du lære alt om Kretas flora og fauna, og der er også en særlig børneafdeling med sjove aktiviteter. Hvad mange, både store og små, synes er det mest spændende er jordskælvsplatformen, hvor du kan opleve et jordskælv og lærer, hvad man skal gøre, hvis man oplever et rigtigt jordskælv. 


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips for Kreta, find og book en rejse til Kreta eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips for Kreta

Her finder du vores bedste tips til skønne strande, de hyggeligste restauranter, bedste seværdigheder og meget mere!

Se alle vores rejsetips for Kreta

Kreta

  • En fantastisk og varieret natur
  • Spændende seværdigheder samt kultur
  • Charmerende turistområder
Læs mere om Kreta

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her