Rethymno, Kreta

Instavenlige Kreta

Kalder alle Instagram elskere! Her deler vi vores bedste tips til de mest instavenlige steder på Kreta. Fyld dit feed med de fedeste og smukkeste billeder herfra.

Matala på Kretas sydkyst

Spændende grotter og en charmerende lille landsby med en afslappet atmosfære, der blev invaderet af hippier i 60'erne. Gå en tur op til hulerne og tag nogle billeder, fortsæt derefter ned mod landsbyen for at fylde dit feed med bohemebilleder derfra. Der er også flere gode barer og restauranter ved siden af ​​stranden.

Book en rejse til Kreta

Baja Beach Rethymnon

Vil du fylde dit feed med flotte strandbilleder, lækre solsenge, trendy cabanas og charmerende tipitelte, bør du tage til Baja Beach i Rethymnon. Her forkæler du dig ikke kun med en uforglemmelig dag i solen – du får også mulighed for at fylde dit feed med billeder, der vil gøre enhver influencer jaloux!

Book en rejse til Rethymnon

Den gamle bydel i Rethymnon

Smalle gyder, farverige markedsboder, gamle springvand, buegange draperet med bougainvillea blomster og livlige juicebarer, caféer og butikker. Hele den gamle bydel i Rethymnon er instavenlig! Bag hvert hjørne venter en ny og skøn baggrund eller udsigt, så her skal du bare have din mobil/kamera klar.

Book en rejse til Rethymnon

Chanias gamle bydel

Billedskønne gyder, farverige husfacader, hyggelige tavernaer og små butikker prydet med smukke bougainvillea blomster. Hele Chanias gamle bydel byder på Instavenlige skatte. Gå langs den gamle venetianske havn og drej ind i en af ​​de smalle sidegader og udforsk hvert et lille hjørne, her vil du helt sikkert kunne tage en masse flotte billeder, som du kan lægge ud på dine sociale medier. Bare sørg for, at have din mobil opladet og dit mobilkamera klar! 

Book en rejse til Chania

Triopetra på det sydlige Kreta

Dette fantastiske sted på Kretas sydkyst byder ikke kun på en smuk strand med krystalklart vand, men også virkelig spændende klippeformationer, perfekt til dem, der gerne vil fylde deres feed med flotte feriebilleder. Her kan du også benytte lejligheden til, at få en bid mad og noget koldt at drikke på en af ​​tavernaerne ud til stranden. Pak badetøjet og mobiltelefonen og gør dig klar til et besøg på en af ​​Kretas bedste strande!

Book en rejse til Kreta

Street art i Heraklion

Heraklion er ikke kun fyldt med trendy caféer, barer og restauranter, men også gode shoppingmuligheder og historiske seværdigheder. Vil du fylde dit feed med fede billeder af street art, skal du helt klart besøge Heraklion, gå en tur til Lakkos området, hvor du finder byens bedste street art. Her kan du gå på opdagelse og slentre rundt i de smalle gader med mobilkameraet klar i den ene hånd og en frappé i den anden.

Book en rejse til Kreta

Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips for Kreta, find og book en rejse til Kreta eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips for Kreta

Her finder du vores bedste tips til skønne strande, de hyggeligste restauranter, bedste seværdigheder og meget mere!

Se alle vores rejsetips for Kreta

Kreta

  • En fantastisk og varieret natur
  • Spændende seværdigheder samt kultur
  • Charmerende turistområder
Læs mere om Kreta

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her