Regina Crete

Regina Crete er et enkelt hotel med et stort poolområde med en pool. Slap af ved poolen og få noget let at spise i poolbaren i løbet af dagen. Hotellet er perfekt for dem, der ønsker et udgangspunkt for at udforske Kreta på egen hånd, opdage en badebugt eller et interessant kloster i bil. Nærområdet er velegnet til at opdage på cykel med både bjerge og dale men også fine olivenlunde.

Gør et feriekup

Spar op til 45% på rejser til Grækenland i sommerferien. Få overblikket over de billigste rejser i vores priskalender og book idag!


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer eller 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

4 ud af 10
Baseret på 1 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 34 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 500 m
Til centrum: 4,8 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

I hotellets store have med store græsplæner ligger poolområdet med en stor pool med en mere lavvandet sektion for børn. Solstole og parasoller. Pool- og snackbar åben fra tidlig morgen til tidlig aften.

Gratis wifi på fællesområder. Trafikeret vej skal krydses for at nå stranden. Ca. 5 kilometer til centrum af Kissamos, 24 kilometer til Platanias og 33 kilometer til Chania by. Langs hele kysten kører der lokale busser, der kører dig både mod vest og øst. Vi anbefaler også en lejebil for at komme til butikker, attraktioner og restauranter.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Morgenmaden serveres kl. 8.00-10.00.

Alle hoteller i Kastelli

Sunny Bay

På Hotel Sunny Bay kommer du helt tæt på den græske hverdag. Her bor du ved siden af lokalbefolkningen, og i det omkringliggende område finder du hyggelige restauranter. Den fine sandstrand med sin hyggelige promenade ligger i bekvem afstand, og du kommer let til centrum med taxi.