Sunny Bay

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

På Hotel Sunny Bay kommer du helt tæt på den græske hverdag. Her bor du ved siden af lokalbefolkningen, og i det omkringliggende område finder du hyggelige restauranter. Den fine sandstrand med sin hyggelige promenade ligger i bekvem afstand, og du kommer let til centrum med taxi.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

beliggenhed
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 20 m
Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Sunny Bay er et skønt hotel nær stranden i udkanten af Kastelli. På hotelområdet findes et hyggeligt poolområde med solstole og parasoller. Poolbar. Pool-/strandhåndklæder mod betaling. I nærheden af hotellet ligger en strand, som består af sand og småsten. Måden stranden ser ud på, kan ændre sig under sæsonen på grund af vejr og vindforhold. Solstole og parasoller på stranden mod betaling.

Hotellets restaurant serverer snacks, frokost og middag samt forfriskninger. Roomservice mod betaling, når restauranten er åben.

Wifi indgår på hele hotellet. Bordtennis og billiard mod betaling. Receptionen er bemandet kl. 07.30-24.00

Hotellet består af tre bygninger, hvoraf to har elevator. Minimarked. Udforsker du Kreta med lejebil, findes der mulighed for at parkere udenfor hotellet. Ca. 600 meter til strandpromenade med taverner og caféer.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmad

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmad og middagsbuffet)

Middagen i halvpensionen serveres ofte fra en buffet, men i starten og slutningen af sæsonen vælges fra en a la carte-menu, der består af salat, forret, hovedret og dessert.

Alle hoteller i Kastelli

Regina Crete

Regina Crete er et enkelt hotel med et stort poolområde med en pool. Slap af ved poolen og få noget let at spise i poolbaren i løbet af dagen. Hotellet er perfekt for dem, der ønsker et udgangspunkt for at udforske Kreta på egen hånd, opdage en badebugt eller et interessant kloster i bil. Nærområdet er velegnet til at opdage på cykel med både bjerge og dale men også fine olivenlunde.