Numo Ierapetra Beach Resort

Numo Ierapetra Beach Resort er en stilfuld oase for voksne over 16 år. Hotellet er moderne og eksklusivt og har en smuk indretning i naturens egne farver. Nyd god mad, afslappende pools, træning og måske en film under stjernerne. Her kan du bare være i øjeblikket.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. Superior-værelser for 1-2 personer. Deluxe-værelser for 1-2 personer. Junior-suiter for 2-3 personer. Junior-suiter med privat pool for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Voksen hotel (+ 16) Personalets imødekommende og nærvær. Pool uden larmende musik mm. Beliggenh...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 160 m
Til centrum: 5,4 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Afslappende pools nær havet
Numo Ierapetra Beach Resort ligger lige ved stranden, et par kilometer uden for byen Ierapetra. Hotellet har 2 poolområder med hver sin egen pool, hvoraf den ene ligger nede ved havet. Maré Maré pool- og strandbar serverer drikkevarer og lettere måltider.

Nyd velsmagende mad
Hotellet har flere restauranter, der alle serverer retter lavet af lokale ingredienser og opskrifter med kretensiske rødder.

Restauranten Tamarisk serverer morgenmadsbuffet og middag, og frokost bestilles fra en menu. Coast by Tamarisk à la carte-restauranten, med kun 7 borde, ligger ved havet og serverer fiskeretter krydret med friske urter fra hotellets have. À la carte-restauranten Menoa byder på det bedste fra det kretensiske køkken, tilberedt med ingredienser fra Kreta. Bordreservation kræves i à la carte-restauranterne.

Barerne serverer alt fra sunde smoothies til udvalgte vine og moderne cocktails. Gå ikke glip af den kretensiske kaffe på Kafenè, hvor du også kan købe lokale delikatesser.

Aktiviteter og velvære
Der er masser at nyde og aktivere sig med på hotellet. Spil tennis, træn i fitnessrummet eller deltag i et gratis yoga- eller pilateskursus. Personlige trænere er tilgængelige mod betaling.

Hvis du ønsker at slappe af, tilbyder hotellet massage og forskellige skønhedsbehandlinger mod betaling. Og hvis du bare vil læne dig tilbage i et stykke tid og nyde roen eller en god bog, er der flere komfortable lounger på hotellets område.

Øvrigt
Der er gratis wifi på hele hotellet. Cykeludlejning. Der er lidt over fem kilometer til centrum af Ierapetra i bil. Alle værelsestyper ligger i 2-etagers bygninger.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

Morgenmaden serveres kl. 07.30-11.00 og middagen serveres kl. 19.00-22.30.

Eksklusivt hotel

  • Klassificering mindst 5 sole
  • Mange tilfredse gæster
  • Spa med mulighed for forskellige behandlinger og massage
  • Eksklusivt poolområde

Alle hoteller i Ierapetra & Koutsounari

Almyra Hotel & Village

Det hyggelige Apollo Mondo Family hotel Almyra Hotel & Village ligger som en oase i uberørt natur, lige ved stranden i Koutsounari på Kreta. Her er det nemt bare at være, lege og have det godt med familien. For børnene er der Club Polly & Mino og Swim School by Apollo, mens de voksne kan blive fristet af en god træning med vores uddannede instruktører og god mad og drikke i skyggen efter træningen.

CHC Tylissos Beach

Forestil dig et hotel med sin egen sandstrand, et poolområde i skyggen af oliventræer og komfortable dobbeltværelser. Alt dette kan du få på hotel CHC Tylissos Beach, som ligger lige uden for Ierapetra på det sydlige Kreta. Morgenmad er inkluderet, så du kan få en behagelig ferie og bare læne dig tilbage og slappe af om morgenen. Aldersgrænsen er 16 år for at bo på hotellet.