CHC Tylissos Beach

Forestil dig et hotel med sin egen sandstrand, et poolområde i skyggen af oliventræer og komfortable dobbeltværelser. Alt dette kan du få på hotel CHC Tylissos Beach, som ligger lige uden for Ierapetra på det sydlige Kreta. Morgenmad er inkluderet, så du kan få en behagelig ferie og bare læne dig tilbage og slappe af om morgenen. Aldersgrænsen er 16 år for at bo på hotellet.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Pænt og rent og venligt personale.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 1,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

CHC Tylissos Beach har et poolområde med en pool, solstole og parasoller og en poolbar, alt sammen omgivet af træer og græsplæner. Hotellet har en privat del af stranden med bar, solstole og parasoller samt beachvolleybane. Pool-og strandhåndklæder mod depositum.

I hotellets buffetrestaurant Epicurus Table kan du spise morgenmad, frokost og middag. Ønsker du at stå tidligt op om morgenen for at tage på udflugt, serverer hotellet en tidlig kontinental morgenmad. Hotellet har fire barer, herunder en poolbar og en bar på stranden, som begge serverer lette måltider i løbet af dagen.

Bordtennis og billard. Yoga og aktiviteter såsom forskellige lege og konkurrencer på stranden og i poolen. Skønhedsbehandlinger, massage og sauna - alt sammen mod betaling. Underholdning med græsk musik og mad et par aftener om ugen.

Gratis wifi på hele hotellet. Strygejern og strygebræt kan lånes i receptionen efter forespørgsel og mod betaling. Trafikeret vej skal krydses for at komme til stranden. Omklædningsrum med bruser og bagageopbevaring til sen hjemrejse.

Hotellet udlejer cykler hvis du vil besøge markedet inde i Ierapetra og det er også derfra at bådene går til blandt andet Chrissy Island som er en ubeboet ø med krystalklart vand. På vej ind til byen kommer du forbi et supermarked og et apotek.

Måltider

Indgår:

 • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

 • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
 • All Inclusive

All Inclusive

Ved tilkøb af All Inclusive indgår:

 • Morgenmadsbuffet i restaurant Epicurus Table, kl. 07.30-10.00
 • Snacks som toast, pizza og småkager i poolbaren, kl. 10.00-18.00
 • Frokostbuffet i restaurant Epicurus Table, kl. 12.30-14.00
 • Middagsbuffet i restaurant Epicurus Table, kl. 19.00-21.00
 • Lokale forfriskninger, øl, vin og raki ad libitum i nogle af hotellets barer, kl. 10.00-22.00.

Vær opmærksom på, at der kan forekomme ændringer. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder indtil kl. 12.00 på afrejsedagen.

Hotel for voksne

 • Klassificering mindst 3 sole
 • Mange tilfredse gæster
 • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Ierapetra & Koutsounari

Almyra Hotel & Village

Det hyggelige Apollo Mondo Family hotel Almyra Hotel & Village ligger som en oase i uberørt natur, lige ved stranden i Koutsounari på Kreta. Her er det nemt bare at være, lege og have det godt med familien. For børnene er der Club Polly & Mino og Swim School by Apollo, mens de voksne kan blive fristet af en god træning med vores uddannede instruktører og god mad og drikke i skyggen efter træningen.

Numo Ierapetra Beach Resort

Numo Ierapetra Beach Resort er en stilfuld oase for voksne over 16 år. Hotellet er moderne og eksklusivt og har en smuk indretning i naturens egne farver. Nyd god mad, afslappende pools, træning og måske en film under stjernerne. Her kan du bare være i øjeblikket.