Deluxe-værelser

Deluxe-værelser med en dobbeltseng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. Nespresso-kaffemaskine - kapsler indgår ved ankomst, opfyldning mod betaling. Tv med internationale kanaler. Strygejern og strygebræt. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Åbent badeværelse med håndvask, separat bruser og separat toilet. Balkon eller terrasse. På balkonen findes stole og bord, og på den indhegnede terrasse findes stole, bord og en daybed samt en låge.

Antal personer: 1-2 personer.

Dobbeltværelser

Dobbeltværelser med en dobbeltseng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. Nespresso-kaffemaskine - kapsler indgår ved ankomst, opfyldning mod betaling. Tv med internationale kanaler. Strygejern og strygebræt. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Åbent badeværelse med håndvask, separat bruser og separat toilet. Balkon eller terrasse. På balkonen findes stole og bord, og på den indhegnede terrasse findes stole, bord og en daybed samt en låge.

Antal personer: 1-2 personer.

Junior-suiter

Junior-suiterne består af et soveværelse og et opholdsrum med en skydedør. En dobbeltseng. Der er mulighed for en ekstra opredning i en sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. Nespresso-kaffemaskine - kapsler indgår ved ankomst, opfyldning mod betaling. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Åbent badeværelse med håndvask, separat bruser og separat toilet. Balkon eller terrasse. På balkonen findes stole og bord, og på den indhegnede terrasse findes stole, bord og en daybed samt en låge.

Antal personer: 2-3 personer.

Junior-suiter med terrasse og privat pool

Junior-suiterne består af et soveværelse og et opholdsrum med en skydedør. En dobbeltseng. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. Nespresso-kaffemaskine - kapsler indgår ved ankomst, opfyldning mod betaling. Tv med internationale kanaler. Strygejern og strygebræt. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Åbent badeværelse med håndvask, separat bruser og separat toilet. Terrasse og privat pool. På terrassen er der bord og stole, daybed, pool på ca. 10 m2 og stige ned i poolen.

Antal personer: 2-3 personer.

Superior-værelser

Superior-værelser med en dobbeltseng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. Nespresso-kaffemaskine - kapsler indgår ved ankomst, opfyldning mod betaling. Tv med internationale kanaler. Strygejern og strygebræt. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Åbent badeværelse med håndvask, separat bruser og separat toilet. Balkon eller terrasse. På balkonen findes stole og bord, og på den indhegnede terrasse findes stole og bord samt en låge.

Antal personer: 1-2 personer.