Bedømmelse af Thalia

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9 ud af 10 baseret på 20 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
9,0 / 10
Rengøring
 
8,7 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,1 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
7,6 / 10
Mad og drikke
 
8,3 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,3 / 10
Service
 
9,6 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Den personlige service og den rolige beliggenhed og alligevel i centrum
-
Parasoller til de vestvendte balkoner. Alt for varmt at være der fra kl. 13 - 19

Bekræftet køb : 2021-07-04


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-07-07


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

80% af gæsterne anbefaler

263 bedømmelser
Meget godt
 
182
Godt
 
50
Middel
 
22
Mindre godt
 
6
Dårligt
 
3

5 nyeste bedømmelser

17-07-2017

Indlæg af Susanne S Århus, Danmark

Dejligt hotel

Et familiedrevet hotel med meget høj service og utrolig venligt og hjælpsomt personale. Værelserne er pæne. Køleskabet kan holde drikkevarerne kolde. Hyggeligt udendørs-område. I tilknytning til hotellet er der en fin, lille butik, som også drives af familien. Hotellet ligger i øvrigt meget tæt på stranden (under fem minutters gang).

 
19-07-2015

Indlæg af Trine J Randers, Danmark

Skønt personale

Det mest venlige hotelpersonale,vi har mødt til dato.Vi fik en rigtig god og venlig modtagelse.Altid var der smil på læben og et kram fra skønne sugar,kan ikke udtale hendes navn beklager!.Dejlige værelser,rene og pæne.Skøn morgenmadsbuffet.Med den bedste feta,jeg til dato har smagt.Hotellet ligger lige på hovedgaden.Og et stenkast til vandet,Masser af restauranter og butikker,at besøge.Der var en del larm fra et par norske gutter,der var klager fra mange af hotellets gæster.Drengene blev flyttet i en ruf,til et værelse ud,til gaden!.Sådan.Kan kun give min bedste anbefaling til dette hotel.

 
30-08-2014

Indlæg af Allan P Höje Taastrup, Copenhagen, Denmark

Unik service

Et godt familie drevet hotel med en service der siger spar to til alt.vores toilet virkede ikke den ene dag.Henvendelse til personalet og der gik ikke 5 min.så var toilettet lavet. I baren havde de ikke malibue igen gik der ikke mere end 5 min. Så var det indkøbt og vi kunne få vores drinks.Rengøring, lillebror i baren, Sugger, storebror og far i rep og mor i butikken skal alle have en stor tak få de 14 dage

 
12-08-2014

Indlæg af Søren H

Service i verdensklasse

En ferietur på Thalia hotel er bare verdensklasse Det familie-ejede hotel har en fantastisk service og gode priser i baren som vi danskere ikke er vant til. Selv en kop kaffe med mælk som ikke er på kortet blev fremskaffet med et smil Uden at spørge fik vi dagen efter ankomst et større og bedre værelse Familien er bare så imødekomne at man bliver i godt humør. Kun roser og tak for en dejlig familie

 
06-07-2021

Indlæg af Mogens H København, Danmark

Wonderful Hotel

Stayed there for a week, and experienced a hotel driven by a family with 100 pct. focus at the guests. Fantastic breakfast, Spacy room, in quietly surroundings though the hotel is located in the middle of the very lively town of Chersonisou. There are a heated little pool, and only 150 m to a wonderful beach.The family runs also a shop round the corner with many healthy products, many biological. Guests become discount in the shop. The hotel is very clean and all the rooms have a spacy balcony, many with view to the nearby mountains. I appreciate that the internet was very fast. Nice hotel to spend a couple of days or a longer holiday.