Bedømmelse af Ikaros Beach Resort & Spa

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9,3 ud af 10 baseret på 7 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
9,3 / 10
Rengøring
 
9,0 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,9 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
9,0 / 10
Mad og drikke
 
9,0 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,9 / 10
Service
 
9,1 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-07-28


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

88% af gæsterne anbefaler

1130 bedømmelser
Meget godt
 
765
Godt
 
252
Middel
 
81
Mindre godt
 
21
Dårligt
 
11

5 nyeste bedømmelser

02-07-2017

Indlæg af tineo295

Fantastiske faciliteter til en afslappende ferie

Vi tilbragte 1 uge på dette skønne ressort som familie/badeferie. Selve ressortet og faciliteterne var i topklasse. Der var rent og pænt og ligesom en eksotisk botanisk have med de skønneste blomster og planter over det hele. 3 skønne pool områder og en dejlig tilhørende strand. Rengøringen var suværen, der var intet at sætte på det. Vi spiste super lækkert og med kæmpe variation i a la carte restauranten! Kvaliteten af maden var høj og det var gjort meget ud af autensiticet og oplevelsen i at der var forskellige kulturelle indslag hele ugen og MANGE retter. De andre restauranter på ressortet var blandet og mindre god i kvaliteten bortset fra Ayeri som var udsøgt gourmet mad. Desuden havde alle restauranter ikke bare havudsigt, men man sad direkte ud til havet! Faktisk var der havudsigt over alt på ressortet fordi det også lå lidt oppe men helt ud til havet. Resortet havde alt hvad man skal bruge, så der ikke var behov for at komme uden for ressortet - det skal så også siges at der var heller ikke noget at komme efter uden for! Kedeligt og på ingen måde hyggelig by eller natur. Lidt længere oppe kunne man finde Malias bargader, men det var ikke noget der havde interesse for os. Vi blev på ressortet hele ugen, så man skal nok være indstillet på at det er sådan en slags ferie man er på, der er ikke meget at opleve på det feriemål. Det meste af personalet var super venlige men der var ligesom de lige skulle varmes lidt op til det. Når vi var blevet kendte ansigter, fik vi lidt bedre service. Men vi blev altid mødt med smil, dog kunne man nogen gange godt føle de blev lidt irriteret, over nogle småting. Det var en smule underligt da vi først ankom og receptionisten skulle tjekke os ind. Det var ligesom om han læste op fra et manuskript, da han skulle forklare os omkring de praktiske ting. Det gik meget stærkt, var på dårligt engelsk og han kiggede ned hele tiden, så vi fik ikke opfattet meget af det. Til gengæld blev vi hentet og kørt til vores bungalow i golfvogne ūüėé Jeg har oplevet større service niveau tidligere på 5 * når man betaler mange penge for all inclusive osv. forventer man at også er højt niveau. Men alt i alt en super ferie oplevelse ūüĎĆūüŹľ

 
03-08-2016

Indlæg af Bente M Danmark

Lever ikke op til Luxury Resort 5 stjerner

Bestilte 1 bungalow 3 voksne og 1 bungalow 2 voksne 2 enkeltsenge ved siden af hinanden ved relaxingpool i 11 dage all inklusive og forespurgte om resortet var overbook. Modtager mail: the hotel is not overbook. Your booking are confirmed. Ved ankomst er dette ikke virkligheden. Først dagen efter bungalow ved siden af hinanden men ikke to enkeltsenge som bestilt og lovet. Sovesofa meget dårlig direkte på fjederne og aircondition over denne. Ved relaxingpool også børnefamilier. Rengøring pool 2 gange på 11 dage.n poolbar ingen service. All inklusive indtil kl.00.30 herefter selv betale, is selv betale, køleskab 1 flaske vand pr person pr dag. Bestilling af coca cola på Main restauranten føret serveret når måltidet var overstået. Kødet i restauranten meget tørt og genbrugt i sammenkogt næste dag. "Ayeri" A La Carte restaurant 1. Besøg + 12 euro pr. person dårlig - A La Carte. 2. Besøg tema aften fisk + 48 euro pr person har aldrig i hele mit liv fået så dårlig A La Carte måltid og Service spild af penge. Opholdet på resortet, ekstremt dyr ferie i forhold til valuta for pengene dårlig oplevelse

 
25-07-2016

Indlæg af LoneN773 Lundby, Danmark

Lever ikke op til 5 stjerner

Vi har besøgt dette hotel i 11 dage og jeg må desværre sige at det lever ikke op til sine 5 stjerner. Og value for the money. Vi havde all incl. Men måtte hver gang oplyse dette samt værelses nr. Vi kunne ikke få ex. En is, den skulle vi betale for, der var sådanne flere ting. I baren var det seperat drinks kort, hvis vi ville have fra det andet skulle vi betale. Pool service var dårligt. Relace pool blev støvsuget en gang i den periode vi var der. Da vi ankom til hotellet var det ikke de værelser vi var blevet lovet. Alt i alt en dyr oplevelse og bestemt ikke et hotel vi kommer tilbage til. Det skal dog siges at rengøring af værelser fejlet ikke noget, der var pænt rent.

 
26-07-2021

Indlæg af kristinamG1829TH

Great vacation

We had a very lovely time here at the Ikaros hotel. The staff, especially the ones responsible for the Spa area, are very friendly and courteous. The spa treatment is excellent, it makes you feel relaxed and calm. If you consider having a message, look out for Maria, she will provide you with all the relevant information and help you out with any question you might have. Further, the resort is very beautiful and clean. Enjoy your time there! :)

 
19-07-2021

Indlæg af karolienk803

Super personnel!

The hotel is amazing, we had a private pool and everything was super clean. The spa is incredible, we were advised in our own language by Maria from the Aegeo spa (multiple languages by the way. We were impressed!) and the masseuses (Angela and Iliana) take all your requests into account. Everything is personalised, we loved it!