Akrogiali

  • • Ved stranden
  • • Dejlig atmosfære
  • • Gåafstand til centrum
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Bronze på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Midt på den gyldne lavvandede sandstrand ligger lejlighedshotellet Akrogiali hvor et meget hjerteligt personale byder sine gæster velkommen. Foruden den smukke havudsigt kan du nyde forfriskende drikkevarer og enkle retter i hotellets snackbar. Malias centrum ligger i behagelig gåafstand, når det er tid til lidt shopping eller spisetid.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-2 personer eller 1-3 personer. 2-værelses lejligheder for 1-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Vi havde en flot udsigt, og hotellet lå direkte ved stranden Rigtig gode senge i lejligheden
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 700 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Akrogiali er et lejlighedshotel beliggende direkte ud til den lavvandede strand i Malia Poolområde med separat børnepool. Solstole og parasoller. Pool-/snackbar med smuk havudsigt, som serverer enkle retter.

Reception i hovedbygningen der er åben kl. 09.00-21.00. Wifi mod betaling i receptionen og ved poolområdet. Legeplads. Ca. 700 meter til Malia med lidt butikker og restauranter, 1 kilometer til Stalis og 7 kilometer til Hersonissos. Lokaltrafik.

Måltider

Ingen.