Chania Flair

  • For gæster over 16 år
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Chania Flair, der kun er for gæster over 16 år, er et nybygget og stilfuldt hotel i rolige omgivelser i Chania by på Kreta. Slap af i relaxpoolen på taget, træn med udsigt over havet eller nyd en drink i den skønne lobbybar.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer. Junior-suiter for 2 personer. Penthouse suiter for 2 personer. 2-værelses suiter for 4 personer. Enkeltværelser for 1 person.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Moderne, mad, service - alt i top
Læs kommentarer

Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 800 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Det nybyggede Chania Flair-hotel tilbyder et behageligt ophold i rolige omgivelser i Chania by. Hotellet ligger et stenkast fra sandstranden og den fantastiske havn, som Chania er kendt for. Hotellet er for gæster over 16 år. Lige ved siden af hotellet ligger en sandstrand, hvor der er solstole og parasoller mod betaling.

Hotellet har en a la carte-restaurant, der er åben om aftenen og med mulighed for at spise middag oppe på tagterrassen. Hotellets tagterrasse tilbyder smuk udsigt over Chanias kyst og de hvide bjerge eller Lefka Ori, som de kaldes på græsk. Der er også en cocktail. og vinbar i hotellets lobby.

Hvis du vil slappe af, findes der en solterasse med en lille relaxpool med jacuzzi-funktion. Fitnessrummet kan anvendes mod reservation. Sauna. Massage, pedicure, manicure og ansigtsbehandlinger mod betaling.

I byens centrum er alle mulighederne for shopping og underholdning, samt flere restauranter hvor du kan nyde aftenens middag. Hotellet ligger lige ovenfor den hyggelige, lille fiskerhavn i Nea Chora, hvor du finder flere dejlige fiskerestauranter, hvor både de lokale og turister kan nyde frisk fisk og skaldyr.

Måltider

A la carte-morgenmad (serveret) indgår i prisen.

Vær opmærksom på

Penthouse suiter og 2-værelses suiter kan kun bookes i sommersæsonen 2021.

Altid på vores hoteller for voksne

  • Klassificering mindst 3 sole
  • Mange tilfredse gæster
  • Wifi på fællesområder