Chania Flair

Chania Flair er et stilfuldt hotel med en smuk udsigt over havet. Hotellet ligger i rolige omgivelser i byen Chania på Kreta. Slap af i jacuzzien på taget, motioner med udsigt over havet, eller nyd en drink i den hyggelige lobbybar. Rundt om hjørnet venter byens smalle gyder med restauranter, barer og hyggelige indkøbsmuligheder. Aldersgrænsen for at bo på hotellet er 16 år.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Beliggenhed ved den skønne badestrand, de dejlige restauranter på Strandpromenaden, og de mange venlige mennesker.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 800 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Det nybyggede Chania Flair-hotel tilbyder et behageligt ophold i rolige omgivelser i Chania by. Hotellet ligger et stenkast fra sandstranden og den fantastiske havn, som Chania er kendt for. Hotellet er for gæster over 16 år. Lige ved siden af hotellet ligger en sandstrand, hvor der er solstole og parasoller mod betaling.

Hotellet har en a la carte-restaurant, der er åben om aftenen og med mulighed for at spise middag oppe på tagterrassen. Hotellets tagterrasse tilbyder smuk udsigt over Chanias kyst og de hvide bjerge eller Lefka Ori, som de kaldes på græsk. Der er også en cocktail. og vinbar i hotellets lobby.

Hvis du vil slappe af, findes der en solterrasse med en lille jacuzzi på tagterrassen. Fitnessrummet kan anvendes mod reservation. Sauna. Massage, pedicure, manicure og ansigtsbehandlinger mod betaling.

I byens centrum er alle mulighederne for shopping og underholdning, samt flere restauranter hvor du kan nyde aftenens middag. Hotellet ligger lige ovenfor den hyggelige, lille fiskerhavn i Nea Chora, hvor du finder flere dejlige fiskerestauranter, hvor både de lokale og turister kan nyde frisk fisk og skaldyr.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmad

Morgenmaden serveres fra kl. 07:30-10.00.

Altid på vores hoteller for voksne

  • Klassificering mindst 3 sole
  • Mange tilfredse gæster
  • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Chania by

Iro

Iro er et roligt familieejet hotel og det perfekte valg for dig, som ønsker at bo helt tæt på Chanias brede udvalg af tavernaer, barer, lokale markeder og charmerende små butikker. Stranden ligger kun et stenkast fra døren. Hotellet er populært blandt vores gæster, og i de hyggelige lejligheder er der, hvad du skal bruge for selv at lave mad, når det passer dig.

Samaria

Det elegante Samaria Hotel ligger på pladsen i centrum af Chania by, kun få minutters gang fra shoppinggaden, der fører ned til den fine venetianske havn og til Agora, hvor du kan købe lokalt produceret honning, friske grøntsager og frugt. Fra hotellets restaurant har du udsigt til poolområdet og fra bistroen kan du købe snacks hele dagen.

Blue Sea Chania Villa

Blue Sea Chania Villa er det perfekte sted for den store familie eller vennegruppen. Her er en privat pool og plads til 8 personer fordelt på fem soveværelser. Villaen har en flot udsigt over havet og her vil der være tid til at nyde smukke solnedgange og grille på terrassen samt alt hvad Chania by og Kreta har at byde på.