Chania Flair

Covid-19 indrejsekrav: Coronatest • Indrejseformular

Chania Flair er et nybygget hotel i rolige omgivelser i Chania by på Kreta. Hotellet byder gæster over 16 år velkommen, og ligger et stenkast fra sandstranden og den venetianske havn, som Chania er berømt for. Her bor du i elegante værelser, hvor du kan booke havudsigt. Book en penthouse suite og få både en jacuzzi og en sauna på værelset.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer. Junior-suiter for 2 personer. Penthouse suiter for 2 personer. 2-værelses suiter for 4 personer. Enkeltværelser for 1 person.

Læs mere om vores værelsestyper

Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 800 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Det nybyggede Chania Flair-hotel tilbyder et behageligt ophold i rolige omgivelser i Chania by. Hotellet er for gæster over 16 år. Lige ved siden af hotellet ligger en sandstrand, hvor der er solstole og parasoller mod betaling.

Hotellet har en a la carte-restaurant, der er åben om aftenen og med mulighed for at spise middag oppe på tagterrassen. Hotellets tagterrasse tilbyder smuk udsigt over Chanias kyst og de hvide bjerge eller Lefka Ori, som de kaldes på græsk. Der er også en bar, der serverer drinks.

Hvis du vil slappe af, findes der en sauna og en lille relax-pool med jacuzzi-funktion. Fitnessrummet kan anvendes mod reservation. Massage, pedicure, manicure og ansigtsbehandlinger mod betaling.

I byens centrum er alle mulighederne for shopping og underholdning, samt flere restauranter hvor du kan nyde aftenens middag. Hotellet ligger lige ovenfor den hyggelige, lille fiskerhavn i Nea Chora, hvor du finder flere dejlige fiskerestauranter, hvor både de lokale og turister kan nyde frisk fisk og skaldyr.

Måltider

A la carte-morgenmad (serveret).

Altid på vores hoteller for voksne

  • Klassificering mindst 3 sole
  • Mange tilfredse gæster
  • Wifi på fællesområder