Familie-værelser deluxe

Familie-værelser deluxe består af to soveværelser, en dobbeltseng i det ene soveværelse og to enkeltsenge i det andet soveværelse. Værelserne er adskilt af en skydedør. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa eller i køjeseng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab med vandflaske - genopfyldes hver dag. El-kedel og kaffe/te. Mikrobølgeovn. Kaffemaskine - kapsler medfølger og genopfyldes hver dag. Vin og frugt ved ankomst. Et tv med satellitkanaler på hvert værelse. Badekåber og tøfler. Poolhåndklæder er tilgængelige på værelset. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 2-5 personer, heraf 2 børn.

Familie-værelser superior

Familie-værelser superior består af to soveværelser, et soveværelse med dobbeltseng og et soveværelse med to enkeltsenge. Værelserne er adskilt af en skydedør. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab med vandflaske - genopfyldes hver dag. El-kedel og kaffe/te. Mikrobølgeovn. Kaffemaskine - kapsler medfølger og genopfyldes hver dag. Vin og frugt ved ankomst. Et tv med satellitkanaler på hvert værelse. Badekåber og tøfler. Poolhåndklæder er tilgængelige på værelset. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller terrasse, nogle med pooludsigt.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.

Familie-værelser superior med privat pool

Familie-værelser superior består af to soveværelser, et soveværelse med dobbeltseng og et soveværelse med to enkeltsenge. Værelserne er adskilt af en skydedør. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofaen. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab med vandflaske - genopfyldes hver dag. El-kedel og kaffe/te. Mikrobølgeovn. Kaffemaskine - kapsler medfølger og genopfyldes hver dag. Vin og frugt ved ankomst. Et tv med satellitkanaler på hvert værelse. Badekåber og tøfler. Poolhåndklæder er tilgængelige på værelset. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Terrasse og privat pool. På terrassen er der borde og stole samt solstole.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.

Junior-suiter med privat pool

Junior-suiter med en dobbeltseng. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofaen. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab med to vandflasker - genopfyldes hver dag. El-kedel og kaffe/te. Kaffemaskine - kapsler medfølger og genopfyldes hver dag. Vin og frugt og fire typer sodavand ved ankomst. Tv med satellitkanaler. Badekåber og tøfler. Poolhåndklæder er tilgængelige på værelset. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Terrasse og privat pool. På terrassen er der lænestole, et bord og en loungeseng.

Antal personer: 2-3 personer, heraf 1 barn.

Suiter

Suiterne består af et soveværelse med en dobbeltseng og en stue med en sovesofa. Værelserne er adskilt af en skydedør. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab med to vandflasker - genopfyldes hver dag. El-kedel og kaffe/te. Kaffemaskine - kapsler medfølger og genopfyldes hver dag. Vin og frugt og fire typer sodavand ved ankomst. Tv med satellitkanaler. Badekåber og tøfler. Poolhåndklæder er tilgængelige på værelset. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon og havudsigt.

Antal personer: 2-3 personer.

Suiter med privat pool

Suiterne består af et soveværelse med en dobbeltseng og et opholdsrum med en sovesofa. Værelserne er adskilt af en skydedør. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab med to vandflasker - genopfyldes hver dag. El-kedel og kaffe/te. Kaffemaskine - kapsler medfølger og genopfyldes hver dag. Vin og frugt og fire typer sodavand ved ankomst. Tv med satellitkanaler. Badekåber og tøfler. Poolhåndklæder er tilgængelige på værelset. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Terrasse og privat pool. På terrassen er der lænestole, borde og solstole.

Antal personer: 2-3 personer.

Superior-værelser

Superior-værelser med en dobbeltseng. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofaen. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab med vandflaske - genopfyldes hver dag. El-kedel og kaffe/te. Kaffemaskine - kapsler medfølger og genopfyldes hver dag. Vin og frugt ved ankomst. Tv med satellitkanaler. Badekåber og tøfler. Poolhåndklæder er tilgængelige på værelset. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon og delvis havudsigt.

Antal personer: 2-3 personer, heraf 1 barn.

Superior-værelser med privat pool

Superior-værelser med en dobbeltseng. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofaen. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. Tv med satellitkanaler. Køleskab med vandflaske - genopfyldes hver dag. El-kedel og kaffe/te. Kaffemaskine - kapsler medfølger og genopfyldes hver dag. Vin og frugt ved ankomst. Badekåber og tøfler. Poolhåndklæder er tilgængelige på værelset. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Terrasse og privat pool. På terrassen er der lænestole, et bord og en solstol.

Antal personer: 2-3 personer, heraf 1 barn.