Lyttos Mare Exclusive Beach Resort

Lyttos Mare Exclusive Beach Resort er et vandparadis for hele familien. Her venter en lang og afslappende sandstrand, flere dejlige pools, et børnebassin og en indendørs pool. Hotellet ligger direkte på stranden lige uden for Analipsi på Kreta og byder på et stort All Inclusive-program for enhver smag og et paradis for tennis- og padelelskere med i alt 25 baner.


Værelsestyper

Familie-værelser deluxe for 2-5 personer, heraf 2 børn. Familie-værelser superior for 2-4 personer, heraf 1 barn. Familie-værelser superior med privat pool for 2-4 personer, heraf 1 barn. Junior-suiter med privat pool for 2-3 personer, heraf 1 barn. Superior-værelser for 2-3 personer, heraf 1 barn. Superior-værelser med privat pool for 2-3 personer, heraf 1 barn. Suiter for 2-3 personer. Suiter med privat pool for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Lyttos Mare Exclusive Beach Resort er et stort og luksuriøst hotel direkte på stranden. Det store poolområde har et hav af pools og dagene kan fyldes med sport, aktiviteter og god mad.

Hotellet har fem pools med saltvand, herunder en separat børnepool. Solstole og parasoller er inkluderet ved pools og på stranden. Pool- og strandhåndklæder er inkluderet.

I hotellets to buffetrestauranter kan du spise morgenmad, frokost og middag. I hovedrestauranten serveres buffeter med forskellige temaer, og der er en separat buffet for børn. Taverna Thymari serverer retter fra det græske køkken, men også internationale retter. I snackrestauranten Street Food serveres der mad i løbet af dagen. Hotellet har to à la carte-restauranter, Wok & Sticks med retter fra asiatiske køkkener og argentinsk bøfhus. Bordreservation er påkrævet i à la carte-restauranterne. Dresscode - lange bukser til mænd til middag i alle restauranter. Hotellet har tre barer, hvoraf den ene er en poolbar.

Hotellet har 21 tennisbaner og 4 padelbaner med udstyr og lektioner - alt sammen mod betaling. Fodboldbaner, basketballbane, 3-hullers golfbane, bueskydning, beachvolley og bordtennis. Fitnesscenter og indendørs pool, hvor børn og unge under 16 år kan svømme på bestemte tidspunkter. Den indendørs pool er opvarmet i april og indtil 15. maj og i oktober. En stor spa i to etager med sauna og dampbad, hammam og massage- og skønhedsbehandlinger - alt sammen mod betaling. Børneklub drevet af hotellet for børn i alderen 4-8 år med engelsktalende personale. I højsæsonen er der også børne- og ungdomsklubber fra 9 til 17 år. Spil. Daglige aktiviteter omkring hotellet samt aftenunderholdning med shows tre aftener om ugen. Vandsport mod betaling (drives ikke af hotellet).

Wifi er inkluderet på hele hotellet. Vaskeservice mod betaling. Strygejern kan lånes i receptionen. Parkering. Minimarked og souvenirbutik. Bagageopbevaring. Hæveautomat. En kilometer til centrum af Analipsi, fem kilometer til Hersonissos og 20 kilometer til Heraklion.

Måltider

Indgår:

 • All Inclusive

All Inclusive

 • Let morgenmad i hovedrestauranten, kl. 05.30-07.30
 • Morgenmadsbuffet i hovedrestauranten, kl. 07.30-10.30
 • Morgenmad i tavernaen Thymari, kl. 08.00-11.00
 • Frokostbuffet i hovedrestauranten, kl. 12.30-14.30
 • Frokostbuffet i tavernaen Thymari, kl. 13.00-15.00
 • Middagsbuffet i hovedrestauranten, kl. 18.30-21.30
 • Middagsbuffet i tavernaen Thymari, kl. 18.30-21.30
 • Snacks i Street Food-restauranten, kl. 11.00-18.00
 • Middag i à la carte-restauranten Wok & Chopsticks, kl. 19.00-24.00
 • 25% rabat på menuen i den argentinske Steak House à la carte restaurant.
 • Ubegrænsede forfriskninger, øl, vin og lokale drinks i nogen af hotellets barer, kl. 09.30-24.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 11.00 på afrejsedagen.

Værd at vide

 • Stranden under hotellet består af sand og har sten i vandkanten.
 • Afstanden til stranden varierer fra 10 meter til 150 meter alt efter hvor på hotellet du bor.

Altid på vores hoteller for børnefamilier

 • Mange tilfredse gæster
 • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
 • Separat børnepool eller pool med børnesektion
 • Barneseng findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
 • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Anissaras

Lyttos Beach

På Lyttos Beach kan hele familien se frem til en skøn ferie. Her er der flere pools, vandrutsjebaner og mange restauranter at vælge imellem. Hotellet har den bedst tænkelige beliggenhed på den lange sandstrand Analipsi på det nordøstlige Kreta og her er der også sportsfaciliteter i verdensklasse, herunder et veludstyret fitnessrum, olympisk pool, 25 m pool, cykel-, padel- og tennisbaner.