Dimitra Beach Hotel & Suites

Dimitra Beach Hotel & Suites er perfekt beliggende ved havet og er beliggende i en smuk have. Her venter morgendyk inden morgenmaden i havet og afslappende dage med familien ved hotellets pools. Morgenmad og aftensmad er inkluderet, og der er mulighed for tilkøb af All Inclusive for også at give din pengepung ferie!

Børn spiser for 0,-

På dette hotel spiser børn for 0,-, når mindst en voksen tilkøber et måltid, som fx morgenmad, halvpension, helpension eller All Inclusive. Tilbuddet gælder med ankomst til dette hotel i hele sommeren 2024.

Pension/måltidet skal tilføjes i bookingen for at gælde.

Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer. Dobbeltværelser i bungalow for 2 personer eller 2-3 personer, heraf 1 barn. Junior-suiter for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn. Familie-værelser for 2-5 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Udsigten
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 7 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Dimitra Beach Hotel & Suites er et stilfuldt hotel med hvidmalede bygninger og en smuk have med blandt andet oliventræer. Hotellet har en smuk udsigt over havet og ligger kun få skridt over den private strand. Her venter dovne feriedage og der er fine og stilfulde værelser til hele familien eller bare for to. Halvpension er inkluderet og book til All Inclusive for en ekstra behagelig ferie. Oplev byen Kos eller lej en bil og oplev øen Kos med høje bjerge og mange badebugter.

Hotellet har flere poolområder med i alt tre pools. Et aktivitetsbassin, et afslapningsbassin med jacuzzi og et svømmebassin. En separat solterrasse for voksne. Der er også tre børnebassiner på hotellet, hvoraf den ene er i børneklubben. Liggestole og parasoller er tilgængelige ved pools og på stranden. Strand- og poolhåndklæder mod depositum. Trapper og niveauforskelle fra hotellet ned til stranden.

Dimitra Beach Hotel & Suites har tre restauranter og seks barer. Morgenmad, frokost og middag serveres i buffetrestauranten Flavours. Restauranterne Thalasa & Alati og Cucina serverer buffeter om dagen og à la carte-retter om aftenen. Dresscode - lange bukser til mænd til middag. Hotellets seks barer, hvoraf to kun er for voksne, og en er en poolbar.

I løbet af dagen er der flere forskellige aktiviteter, for eksempel pilates, vandgymnastik, dart og boccia. Om aftenen spilles der live musik og en DJ spiller dejlig musik. På søster- og nabohotellet Michelangelo Resort & Spa er der fitnesscenter, tennisbane og basketballbane til at låne gratis og spa mod betaling. Pavillon med massage. For de yngste i familien er der en legeplads, tre børnebassiner og en international børneklub for børn i alderen 4-12 år.

Wifi på hele hotellet er inkluderet. Vaskeservice. Bagagerum. Minimarked. Parkering. Kos by ligger 7 km væk, og der er et busstoppested lige uden for hotellet. Trapper og niveauforskelle i og uden for hotellet.

Måltider

Indgår:

 • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

Morgenmaden serveres kl 07.00-10.30 og middag kl 18.30-22.00 i restauranten Flavours. En á la carte-middag om ugen indgår i en af restauranterne Cucina eller Thalasa & Alati. Bordreservation er påkrævet mindst to dage i forvejen.

Kan tilkøbes:

 • All Inclusive

Når voksne tilkøber All Inclusive hjemmefra, spiser børn under 12 år gratis.

All Inclusive

Ved tilkøb af All Inclusive indgår:

 • Kontinental morgenmad i restauranten Flavours, kl. 06.30-07.00
 • Morgenmadsbuffet i restauranten Flavours, kl. 07.00-10.30
 • Morgenmadsbuffet i restaurant Thalasa & Alati, kl. 08.00-10.30
 • Frokostbuffet i restaurant Flavours, 12.30-14.30
 • Frokost med grillretter og gyros i restaurant Thalasa & Alati, kl. 12.30-14.30
 • Buffet med snacks, desserter, kager, is og frugt i restaurant Thalasa & Alati, kl. 10.30-12.00 og 15.00-17.30 og i restaurant Cucina kl. 10.30-17.30
 • Snacks i swim-up baren Water, kl. 10.30-17.30
 • Middagsbuffet i restaurant Flavours, kl. 18.30-21.30
 • En á la carte middag om ugen i en af restauranterne Cucina og Thalasa & Alati. Bordreservation er påkrævet mindst to dage i forvejen
 • Suppe med tilbehør i restauranten Flavours, kl. 23.00-24.00
 • Lokale forfriskninger, kaffe, øl, vin og drinks ad libitum i nogle af hotellets barer mellem kl. 09.30 og 01.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder fra check-in til kl. 12.00 på hele afrejsedagen.

Hotel for børnefamilier

 • Mange tilfredse gæster
 • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
 • Separat børnepool eller pool med børnesektion
 • Barneseng findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
 • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Psalidi

Mitsis Ramira Beach Hotel

Midt på stranden lige udenfor Kos by ligger det populære All Inclusive-hotel Mitsis Ramira Beach Hotel. Her findes en skøn have med et stort poolområde med rutsjebaner til sjov og leg. Desuden bor du bekvemt med All Inclusive.

Michelangelo Resort & Spa

Michelangelo Resort & Spa ligger lige uden for Psalidi på Kos og har alt til en dejlig og afslappende ferie for hele familien. Her findes en flot infinity-pool, og halvpension er inkluderet. Hotellet har spa med indendørs pool og du bor i komfortable og pænt indrettede værelser og suiter

Natura Park Village Hotel & Spa

Natura Park Village Hotel & Spa ligger direkte ovenfor stranden i Psalidi på øen Kos. Her venter afslappende feriedage ved en af hotellets pools og kun få skridt væk venter stranden med solstole og parasoller. Lej gerne en cykel og tag en dagstur ind til Kos by, hvor restauranter, barer og butikker venter. Halvpension er inkluderet og All Inclusive kan tilkøbes.