Michelangelo Resort & Spa

Michelangelo Resort & Spa ligger lige uden for Psalidi på Kos og har alt til en dejlig og afslappende ferie for hele familien. Her findes en flot infinity-pool, og halvpension er inkluderet. Hotellet har spa med indendørs pool og du bor i komfortable og pænt indrettede værelser og suiter

Børn spiser for 0,-

På dette hotel spiser børn for 0,-, når mindst en voksen tilkøber et måltid, som fx morgenmad, halvpension, helpension eller All Inclusive. Tilbuddet gælder med ankomst til dette hotel i hele sommeren 2024.

Pension/måltidet skal tilføjes i bookingen for at gælde.
Travelife-certificeret hotel

Travelife-certificeret hotel

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer, heraf 1 barn. Superior-værelser for 2-3 personer. Junior-suiter for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Det bedste var poolområdet
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 7 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Michelangelo Resort & Spa byder på en fantastisk udsigt over havet og hotellets infinity-pool slår de fleste, når det kommer til udsigt. Her bor du i pænt indrettede værelser og suiter, og du kan nyde en afslappende stund i solstolen ved poolen eller på stranden. Hotellet har en smuk have med både fyrretræer og oliventræer. Servicen er i top, og hotellets restauranter byder på god mad. Halvpension er inkluderet, og det er muligt at tilkøbes All Inclusive. Tag en tur i hotellets spa og nyd din egen tid i dampbadet og afslut med en dejlig massage. Kan det blive meget bedre?

Hotellet har tre udendørs pools, heraf en infinity-pool med jacuzzi og en børnepool. Solstole og parasoller både ved poolen og på stranden. Pool- og strandhåndklæder kan lånes mod et depositum.

Michelangelo Resort & Spa har tre restauranter og fem barer. I buffetrestauranten Davids Hall spiser du morgenmad, frokost og aftensmad. I à la carte-restauranterne Mediterraneo og Soya Asian Fusion kan du spise henholdsvis græske og asiatiske retter. Fem barer, herunder to poolbarer, en poolbar, en bar på stranden og en bar i lobbyen. Nobel påklædning - lange bukser til mænd til middag.

Hotellet har et fitnessrum, fodboldbane, bordtennis, tennisbane, basketballbane og forskellige aktiviteter såsom pilates, yoga og vandaerobics. Aftenunderholdning og græsk aften med musik og dans. Hotellet har desuden en dejlig spa (aldersgrænse 16 år) med opvarmet indendørs pool, jacuzzi, sauna, dampbad, massage og diverse skønhedsbehandlinger - alt sammen mod betaling. Tilkøber du All Inclusive, er adgang til hotellets spa-faciliteter såsom pool, sauna, dampsauna og jacuzzi inkluderet. Legeplads med børnepool. Børneklub i hotellets regi for børn fra 4-10 år med engelsktalende personale.

Gratis wifi på hele hotellet. Minimarked. 7 kilometer til Kos by. Der findes et busstoppested ved hotellet. 3 etager med elevator i hovedbygningen og tre etager uden elevator i annekset. Trapper og niveauforskellen i og uden for hotellet. Lokaltrafik.

Måltider

Indgår:

 • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

Morgenmad og aftensmad serveres i restaurant Davids Hall kl. 07.00-10.30 og kl. 18.30-21.30. Det inkluderer også én à la carte-morgenmad om ugen med blandt andet champagne i Mediterraneo-restauranten eller én à la carte-middag om ugen pr. restaurant i Mediterraneo og Soya Asian Fusion-restauranterne. Bordreservation er påkrævet.

Kan tilkøbes:

 • All Inclusive

Når voksne tilkøber All Inclusive hjemmefra, spiser børn under 12 år gratis.

All Inclusive

Ved tilkøb af All Inclusive indgår:

 • Kontinental morgenmadsbuffet i restaurant Davids Hall, kl. 06.30-07.00
 • Morgenmadsbuffet i restaurant Davids Hall, kl. 07.00-10.30
 • Champagnemorgenmad (en om ugen) i restaurant Mediterraneo, kl. 08.00-10.30, bordreservation er påkrævet
 • Frokostbuffet i restaurant Davids Hall, kl. 12.30-14.30
 • Varme og kolde retter, is, frugt og desserter i restauranten Mediterraneo, kl. 11.00-18.00
 • Eftermiddagskaffe i Julianos Bar, kl. 16.00-18.00
 • Middagsbuffet i Davids Hall, kl. 18.30-21.30
 • Én à la carte-middag om ugen per restaurant i Mediterraneo og Soya Asian Fusion-restauranterne. Bordreservation er påkrævet
 • Buffet med suppe, snacks, salat og frugt i Davids Hall, kl. 23.00-01.00
 • Lokale forfriskninger, kaffe, øl, vin og drikkevarer ad libitum i hotellets barer, kl. 09.00-01.00
 • Adgang til hotellets spa med indendørs pool, sauna, dampbad og jacuzzi. Aldersgrænse 16 år

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder fra check-in og indtil kl. 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Psalidi

Mitsis Ramira Beach Hotel

Midt på stranden lige udenfor Kos by ligger det populære All Inclusive-hotel Mitsis Ramira Beach Hotel. Her findes en skøn have med et stort poolområde med rutsjebaner til sjov og leg. Desuden bor du bekvemt med All Inclusive.

Dimitra Beach Hotel & Suites

Dimitra Beach Hotel & Suites er perfekt beliggende ved havet og er beliggende i en smuk have. Her venter morgendyk inden morgenmaden i havet og afslappende dage med familien ved hotellets pools. Morgenmad og aftensmad er inkluderet, og der er mulighed for tilkøb af All Inclusive for også at give din pengepung ferie!

Natura Park Village Hotel & Spa

Natura Park Village Hotel & Spa ligger direkte ovenfor stranden i Psalidi på øen Kos. Her venter afslappende feriedage ved en af hotellets pools og kun få skridt væk venter stranden med solstole og parasoller. Lej gerne en cykel og tag en dagstur ind til Kos by, hvor restauranter, barer og butikker venter. Halvpension er inkluderet og All Inclusive kan tilkøbes.