Dobbeltværelse

Dobbeltværelser med balkon og havudsigt. Værelserne er placeret i hotellets hovedbygning eller på anden sal i bungalower. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel samt kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Børn under to år er inkluderet i det maksimale antal personer på værelset.

Værelsesstørrelse: Ca. 23 kvm.
Antal personer: 2 personer.

Dobbeltværelse i bungalow

Dobbeltværelser i bungalower med terrasse, nogle med havudsigt og nogle med udsigt mod havet. Værelserne med havudsigt er tættest på havet og har en terrasse med solstole. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel samt kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Børn under to år er inkluderet i det maksimale antal personer på værelset.

Værelsesstørrelse: Ca. 23-33 kvm.
Antal personer: 2 personer eller 2-3 personer, heraf 1 barn.

Familie-suite

Familie-suiter med terrasse eller balkon og havudsigt. To soveværelser med fælles entré. En dobbeltseng i det ene soveværelse og to enkeltsenge i det andet soveværelse, hvor der også er mulighed for ekstra opredning i en fold ud-seng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar med vand, øl og sodavand. Espressomaskine. El-kedel samt kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Børn under to år er inkluderet i det maksimale antal personer på værelset.

Værelsesstørrelse: Ca. 45 kvm.
Antal personer: 2-5 personer, heraf 1 barn.

Junior-suite

Junior-suiter med terrasse eller balkon og havudsigt. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredninger i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel samt kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Børn under to år er inkluderet i det maksimale antal personer på værelset.

Værelsesstørrelse: Ca. 35 kvm.
Antal personer: 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.