Oceanis Beach

apollo mondo selected

  • • Bedste beliggenhed i Sidari
  • • Nybygget hotel

Til sommeren 2024 byder vi dig velkommen til vores nye Apollo Mondo Selected-hotel Oceanis Beach Corfu. Hotellet vil være klar til sommer og har en god beliggenhed på Canal D'amour-stranden og et dejligt poolområde med udsigt over havet. Hotellet er moderne og stilfuldt, men solidt forankret i sin græske arv.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 2-3 personer. Superior-værelser med delt pool for 2-3 personer. Deluxe-værelser Plus for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Oceanis Beach Corfu er den seneste tilføjelse til vores Apollo Mondo Selected-familie. Denne samling af nøje udvalgte hoteller har en afslappet atmosfære og henvender sig hovedsageligt til et voksent publikum. Hotellet har en god beliggenhed i gåafstand til restauranter og cafeer, Mondo Café med baristakaffe og forfriskende juicer, holdtræning flere gange om ugen og direkte transfer mellem hotellet og lufthavnen.

Pool og hav
Stort poolområde med pool, der bugter sig ned til havet. Solstole, parasoller og poolhåndklæder er inkluderet. Der er en poolbar, når du har brug for et øjeblik i skyggen for at slukke tørsten eller få en bid mad til frokost.

Mad og drikkevarer
Hotellet serverer en morgenmadsbuffet af god kvalitet hver morgen. Forvent at finde både lokale elementer og internationale favoritter blandt retterne. Til middag kan du vælge dit måltid fra en à la carte-menu med sunde, lokale og internationale retter.

Du kommer på Mondo Café til en god kop kaffe, en friskpresset juice og et lækkert wienerbrød. Her kan du slå dig ned for øjeblikkelig afslapning.

Træning og aktiviteter
På alle Apollo Mondo Selected-hoteller findes et godt fitnessrum. Flere gange om ugen tilbydes der også træning på hotellet, så ferien er en god mulighed for at komme i gang med noget aktivitet eller holde formen ved lige.

Førsteklasses beliggenhed
Hotellet grænser op til havet og stranden. Fra dele af hotellets område og fra balkonerne på deluxe-værelser plus kan du virkelig nyde udsigten. Der er ca. 1 kilometer til havnen i Sidari. Vejen dertil er fyldt med butikker, restauranter, caféer og barer.

Øvrigt om hotellet
Gratis wifi på hele hotellet.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmadsbuffet og middag)

Vær opmærksom på

Oceanis Beach er et Apollo Mondo Selected-hotel i perioden 11. maj-27. september 2024. Uden for denne periode tilbydes der ingen konceptaktiviteter såsom morgenyoga med skandinavisktalende instruktører.

Apollo Mondo Selected
  • Høj kundetilfredshed
  • Apollo Mondo Café
  • Fitnessrum og wifi indgår

Alle hoteller i Sidari

Angelina

Lejlighedshotellet Angelina ligger i Canal D´Amour-området i Sidari på den nordlige del af Korfu. På hotellet finder du et dejligt poolområde og du kan spise både frokost og middag i hotellets restaurant. Går du en tur ind mod centrum, finder du både restauranter og barer, som du kan gå på opdagelse i.