Nafsika

Hotel Nafsika ligger i rolige og hyggelige omgivelser i Dassia på Korfu. Her bor du tæt på stranden og har adgang til et stort, frodigt poolområde. Om aftenen kan man nemt gå ind til centrum, hvor der er et stort udbud af restauranter, barer og butikker.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

At der var rent på værelset
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 83 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 600 m
Til centrum: 100 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På Hotel Livadi Nafsika bor du med bedste beliggenhed i Dassia! Hotellet er kun for gæster over 16 år og har gåafstand til stranden, butikker, restauranter og barer, hvilket gør hotellet perfekt for dem, der vil opleve omgivelserne.

Poolområdet er frodigt og her findes en stor pool samt solstole og parasoller. Nær poolområdet ligger en bar hvor du kan bestille noget køligt at drikke. Hotellets restaurant serverer morgenmad og middag som buffet. Morgenmaden er certificeret Greek Breakfast og fuld af lokale produkter og græske specialiteter.

Wifi på hele hotellet. Bordtennis. Tennis og billard mod betaling. Udforsker du Korfu med lejet bil, er der gratis parkering på hotellet.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbe:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet, drikkevarer til måltiderne indgår ikke)

Morgenmaden serveres kl. 07.00-10.30 og middagen kl. 18.30-21.00.

Alle hoteller i Dassia & Ipsos

Elea Beach

Hotel Elea Beach ligger lige ved stranden med en smuk udsigt over Det Ioniske Hav. Her venter afslappende dage ved det store poolområde med plads til både store og små. Slap af i en solstol med en bog under en palme og nyd livet. For en ekstra behagelig ferie, kan du tilkøbe halvpension eller All Inclusive. Gåafstand til centrum af Dassia.

Dassia Beach

Hotel Dassia Beach ligger direkte på rullestensstranden i Dassia. Her kan du bade fra hotellets egen badebro. Restauranten tilbyder en dejlig havudsigt til morgenmad og middag. Fra hotellet er du tæt på centrum, hvor du blandt andet finder hyggelige restauranter og barer.