Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,4 ud af 10 baseret på 26 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,4 / 10
Rengøring
 
8,2 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,7 / 10
Mad og drikke
 
8,0 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,2 / 10
Service
 
8,1 / 10

Seneste anmeldelse


2 ud af 10

+
At der var rent på værelset
-
2 små stykker sæbe, der ikke kunne skumme. Det var alt, der var på badeværelset. Ikke en gang en krog til håndklæder. Dyne og hovedpuder var hårde som sten. Køleskabet varmede. Toilettet løb. Der var 1,5 km. til stranden. I havde skrevet 600 m. Ingen bartender i baren før efter kl. 20.00. Elevatoren stoppede midt i det hele og jeg kiggede så i skabet med telefon på, men der var ingen telefon i det skab. Kun ledninger der hang ud. Gudskelov kom den i gang af sig selv. Der var 2 etager, der hed 3 (jeg boede på 4.) Så dårligt et hotel har jeg aldrig boet på før, gennem Apollo. Meget skuffende. Når vi gik ned til 'hovedgaden' var der en mørk sti. Hullet og smal sti uden lys. Det var ikke rart. Vi måtte alle bruge mobilernes lys for ikke at stå på hovedet. Forslag til forbedringer: Få dette hotel væk fra Apollos hotelliste.

Bekræftet køb : 2023-09-17


7 ud af 10

+
Stille og roligt sted, sød betjening.
-
Hotellet var et ok hotel, men område var slidt det har jo ikke noget med hotellet af gøre

Bekræftet køb : 2023-08-13


8 ud af 10

+
God morgenmadsbuffet og hyggeligt poolområde
-
Pool har åbent mellem 9-19, der kunne vi godt ønske os en længere åbningstid, til fx en morgenbadetur (da stranden ligger en lille gåtur væk) og når vi kom tilbage fra dagens tur, ville det også have været skønt at kunne hoppe i poolen, men det nåede vi sjældent.

Bekræftet køb : 2023-07-09


5 ud af 10

+
Der var dejligt stille, personalet virkelig søde, god stor altan.
-
Det var noget slidt og senge og puder hårde som sten :-)

Bekræftet køb : 2023-06-11


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

56% af gæsterne anbefaler

79 bedømmelser
Meget godt
 
49
Godt
 
18
Middel
 
7
Mindre godt
 
1
Dårligt
 
4

5 nyeste bedømmelser

16-12-2022

af Lisa M Solrød Strand

Hotel med beliggenhed i et område med uddøde hoteller

Hotellet ligger i et trist område. Der er 2 adgangsveje til hotellet. Begge grusveje uden gadebelysning, så husk en lommelygte. Der er store huller i vejene. Det værelse, jeg fik tildelt, lugtede muggent, og det viste sig, at afløb i badeværelset var tilstoppede. Ved første tandbørstning piblede kloakvandet op fra gulvafløbet og oversvømmede gulvet. I 2 dage havde jeg intet lys i badeværelset på grund af et sprunget lysstofrør. Der kom håndværkere, som ikke kunne reparere fejlen. Badeværelset var uden vinduer, så det var ganske irriterende. Der kunne købes aftensmad på hotellet. Det foregik uden nogen form for kvittering. På gentagne forespørgsler fik jeg en lille håndskrevet papirlap ( lidt besynderligt). Maden var Ok uden at være prangende. Der var et fint udvalg på morgenbordet. Hotellets renovering bestod i lidt nye møbler og en god madras. Jeg havde en fin stor altan, og den var jeg glad for. Der er et fint poolområde ved siden af hotellet. Der var underholdning i hotelbaren et par aftener i ugens løb. Hotelbarens prissætning var til den voldsomme side.

 
24-06-2019

af AlBoo1

En behagelig overraskelse

Jeg var på Korfu for at besøge min søn, og jeg ønskede et enkelt hotel. Jeg kan helt ærligt sige, at det nyligt renoverede Livadi Nafsika Hotel langt oversteg mine forventninger. Alle ansatte var yderst hjælpsomme og venlige og stedet var pinligt rent. Jeg planlægger at vende tilbage.

 
02-10-2023

af Getaway815826

Et greit hotell

Hyggelige folk. Grei uteplass, med et basseng og en del solsenger. I tillegg en bar ute, men denne var ikke åpen. Vi var her i lavsesong, derfor nok solsenger til alle. OK frokost, kunne vært større utvalg. Rommene var enkle, men bra renhold. Helt greit veranda på rommet. Ikke kjøleskap på rommet. Totalt sett et greit opphold. Passer bra for dem som ønsker en rolig ferie.

 
25-09-2023

af gerdo382 Osnabrück, Tyskland

Solides 3***- Hotel in Dassia - zentral und ruhig gelegen

Es ist ein altes, in den vergangenen Jahren renoviertes Hotel … alle Zimmer mit Balkon und einem neuen, sehr sauberen Bad … auf Luxus und Schnick-Schnack-Einrichtung wurde verzichtet … der Pool ist groß und damit absolut ok … Frühstück ausreichend mit viel frischen Salaten und Obst … der Strand ist fussläufig in 10 Minuten zu erreichen … schmaler, grobkörniger Sandstrand … Liegen werden vermietet, von sehr komfortabel (12Euro) bis hin zu 5 Euro … der Großteil des Strandes an der Dassia Bucht wird von einer griechischen Luxus-Hotelgruppe eingenommen … Zugang wird durch Security überwacht… ein Unding, was die griechischen Behörden hier zulassen …. sehr gute Anbindung des Hotels an die Linienbusse nach Korfu-Stadt und Ypsos, so auch an die GreenBus-Verbindungen in Richtung Norden… das Team im Hotel sehr engagiert und immer freundlich :-)…

 
22-09-2023

af Anamarija M

Un excelente hotel

El Hotel es maravilloso para los que quieren unas vacaciones tranquilles. Tiene una piscina grande y un jardin fabuloso. El personal es muy aimable y compétente, siempre diapuesto a ayudar. El desayuno y la cena son excellentes, con una gran variedad de comidas. Los cuartos son grandes y linpios. El terrazo da al jardin y me ha gustado mucho. El Internet y el aire cpndicionado funcionaban bien. En el cuarto Hay un frigorifico. Estaba To-Do excelente. El Hotel es muy "pet friendly". He visto a un gato en el jardin. Recomiendo mucho este hotel. La playa se encuentra a 300 métros de distancia. En el hotel se organizan la noche de la musica griega, la noche evergreen y otros eventos. El bar del hotel es muy agradable. Un abrazo a las recepcionistas, que son muy simpaticas.