Krydstogt med MSC Orchestra

Sådan booker du:

Dette krydstogt kan bookes med afrejse fra København. Med afrejse fra Billund kan krydstogtet kun bookes som en kombinationsrejse.

 

Afrejse fra:

  • København: Kan bookes i 1 uge i bookingboksen her på siden. Vælg København som afrejselufthavn. Kan også bookes som en kombinationsrejse med en samlet rejselængde på 2 uger. Klik på linket for at se mulige kombinationsrejser.
  • Billund: Kan kun bookes som en 2 ugers kombinationsrejse. Her kan du se og booke de mulige kombinationsrejser med afrejse fra København eller Billund her. Klik på linket for at se mulige kombinationsrejser.

Se kombinationsrejser

Har du spørgsmål?

Kontakt os på 70 21 44 55 i hverdage 9-16.30 eller lørdage 10-14.

Et krydstogt med MSC Cruises er perfekt til dem, der interesserer sig for historie og kultur, og som gerne vil opleve noget anderledes! Tag med på et krydstogt, hvor du får mulighed for at opleve både kultur og historie samt den farverige verden under Det Røde Havs overflade! Nyd det søde liv ombord på krydstogtskibet med underholdning i verdensklasse, fine restauranter, soldæk og spa med skønne behandlinger. I hver havn tilbydes en bred vifte af udflugter, så du kan få en så oplevelsesrig ferie som muligt.


Værelsestyper

Standard Bella indvendig kahyt uspecificeret dæk for 2 personer. Standard Bella balkonkabine uspecificeret dæk for 2 personer. Deluxe Fantastica inde i kahytsdæk 5-11 for 2 personer. Deluxe Fantastica udvendig kahyt dæk 5 for 2 personer. Deluxe Fantastica balkon kabinedæk 8–9 for 2 personer. Premium Fantastica balkon kabinedæk 8–9 for 2 personer. Premium Fantastica balkon kabinedæk 10–12 og 15 for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper


Faciliteter

Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Inkluderet i prisen:

  • Fly tur/retur
  • All Inclusive (refererer til helpension + Easy drink package)
  • Havneafgifter/skatter
  • De fleste aktiviteter og underholdning om bord

Mad og drikkevarer hos MSC Orchestra
Det ses tydeligt at MSC Cruises er et italiensk rederi i restauranterne om bord. Et fristende udvalg af både italienske og internationale specialiteter tilbydes her. Morgenmad, frokost og middag serveres i à la carte-restauranterne, og til middag er der to forskellige seatings at vælge imellem. Buffetrestauranterne er åbne store dele af dagen og byder på et mere uformelt miljø.

Der er flere barer og lounger om bord med musik og underholdning.

Underholdning
Om bord kan du se frem til varieret underholdning med alt fra shows til koncerter, komikere og tryllekunstnere. Der er flere barer og lounger om bord med musik og underholdning. Natklub og kasino.

Soldæk
Hvis du vil slappe af, er der soldæk med en opvarmet pool.

Træning og aktiviteter
Hvis du vil træne i din ferie, er der et veludstyret fitnessrum, og der tilbydes også holdtræning. Du kan også gå en tur på joggingbanen eller spille minigolf, volleyball, basketball og tennis. Spa med behandlinger mod betaling.

Dagsprogram
Hver aften bliver næste dags program, "Dagsprogram" leveret til din kahyt. Her finder du al information om livet om bord, åbningstider i restauranter og barer, aktiviteter og underholdning samt aftenens dresscode.

Udflugter
For at du kan få en så mindeværdig ferie som muligt og opleve de lande, der besøges, anbefaler vi, at du tilkøber udflugter.

Måltider

Inkluderet:

  • All Inclusive

All Inclusive om bord MSC Orchestra er til helpension + Easy drink package.