Pool på Nilkrydstogt med Spring Tours Collection

Livet om bord

Spring Tours flåden består af flere elegante, klassiske krydstogtskibe med fire dæk og plads til ca. 100 passagerer. Bådene varierer i størrelse, men er ellers meget ens. Nyd poolen, soldækket og restauranten, hvor du altid har fantastiske over Nilen. Efter en dag med spændende udflugter og nye indtryk, er det altid dejligt at vende tilbage til de skønne kahytter.

Pool og soldæk

Efter en dag med spændende udflugter og mange nye indtryk er det dejligt at vende tilbage til båden og nyde behagelige faciliteter, god mad og førsteklasses service. Du kan slappe af under den egyptiske sol på soldækket, hvor du finder en pool, solstole, håndklæder og en poolbar. Udsigten over floden er magisk – og om aftenen er det en særlig følelse at sidde under den smukke, stjerneklare himmel og bare nyde livet. Salonen er det naturlige samlingssted og tilbyder underholdning som galabeya-aften, som er en aften, hvor du fester på egyptisk manér.

Atmosfæren om bord er imødekommende og uformel, med serviceorienteret personale, der gør deres yderste for at få dig til at føle dig godt tilpas. Kahytten er lys og møbleret med klassiske skibsdetaljer. Hvis du har brug for noget, er receptionen åben 24 timer i døgnet og tilbyder telefonservice og deponering af værdigenstande (mod betaling).

Mad og drikke

I restauranten serveres buffet med både internationale og lokale retter til morgenmad, frokost og middag. Nyd også et glas godt vin – i restauranten tilbydes der et sortiment af egyptiske og internationale vine.

  • Morgenmad, kl. 07.00-10.00
  • Frokost, kl. 13.00-15.00
  • Middag, kl. 19.00-22.00

Kahytterne om bord

Kahytterne på Spring Tours' krydstogtskibe, er udvendige kahytter med store vinduer. Her vågner du til den smukke udsigt over Nilen. Kahytterne har klassisk indretning og et badeværelse med bad og toilet. Skibet har faciliteter som fx aircondition, hårtørrer, minibar og tv med satellitkanaler. Fjernsynet fungerer kun, når skibet er ved kajen.