Ritz-Carlton Al Wadi Desert

Oplev beduinernes tusindeårige hemmelighed i den arabiske ørken. På Ritz-Carlton Al Wadi Desert bor du midt i ørkenens ro blandt sanddyner og den fascinerende kultur. Din ferie vil være fyldt med uforglemmelige dage og stjerneklare nætter. Hotel Ritz-Carlton Al Wadi Desert kan kun bookes som en kombinationsrejse med afrejse om mandagen.


Værelsestyper

Bungalows med privat pool for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 1,7 km
Til centrum: 1,6 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Ritz-Carlton Al Wadi Desert kan kun bookes som en kombinationsrejse.

Hotellet er et ørkenhotel i beduinstil. Hotellet har service i topklasse og flere faciliteter. Du bor i din egen bungalow med en privat, temperaturstyret pool. Hotellet har også et poolområde med en stor pool poolbar, jacuzzi, cabanas og solstole. For børnene er der deres egen afdeling, med plads til leg og ballade.

Ritz-Carlton Al Wadi-ørkenen har flere restauranter. Kaheela serverer morgenmadsbuffet og frokost fra en buffet eller à la carte-menu. Hos Paddock Cafe kan du købe morgenmad og frokost samt kager, desserter og milkshakes. Moorish forfører med småretter og Moon Bar lokker med mad og drikkevarer under åben himmel. Restaurant Farmhouse serverer lokal mad fra nærliggende gårde.

Børneklub i hotellets regi for børn fra 4 år og op efter, gratis. Fokus er på at introducere børnene til Ras Al Khaimahs natur og kultur. Cykler kan lånes. Heste- og kamelridning på alle niveauer mod betaling. Bueskydning, cykeludlejning og guidede ørkenture mod betaling.

Gratis fitnessrum. Yoga studie. Spa med forskellige behandlinger mod betaling.

Aldersgrænse

Hotellet har 18 års aldersgrænse for ind-checkning uden forælder, som betyder at du ikke må checke-ind på hotellet uden at være i følge med en forælder, hvis du er under 18 år.

Måltider

Indgår:

  • Halvpension indgår i perioderne 1/10 - 22/12 og 11/1 - 30/4
  • Morgenbuffet indgår i perioden 23/12 - 10/1
  • Nytårsmiddag

Alle hoteller i Ras Al Khaimah

Hilton Ras Al Khaimah Beach Resort

Velkommen til Hilton Ras Al Khaimah Beach Resort - et hotel med en privat strand og med en strålende udsigt over Den Persiske Golf. Ud over den vidunderlige beliggenhed, er der god service og mange pools på hotellet.

Doubletree by Hilton Marjan Island Resort & Spa

Velkommen til Doubletree by Hilton Marjan Island Resort & Spa - et af vores Apollo Mondo Family-hoteller. Hotellet ligger lige ved en privat sandstrand, og der er flere skønne pools på hotelområdet for både børn og voksne. Desuden byder hotellet på træning med instruktør, restauranter med mad fra alle verdens hjørner og selvfølgelig børnenes favorit - Club Polly & Mino. For en ekstra bekvem ferie kan du tilkøbe All Inclusive.

Hampton by Hilton Marjan Island

På Marjan Islands østkyst ligger det dejlige Hampton by Hilton Marjan Island langs en privat strand og med en infinity-pool ud mod det glitrende hav. En varm velkomst til dette familiehotel ved stranden i Ras Al Khaimah!

Mövenpick Resort Al Marjan Island - vinter 23/24

Mövenpick Resort Al Marjan Island er et dejligt hotel på Al Marjan-halvøen og er velegnet til både familier og par. Her venter en dejlig privat strand, tre pools, en spa, og tilkøber du All Inclusive, kan du nyde hyggelige og afslappende dage i de spændende Forenede Arabiske Emirater.

Radisson Resort Ras Al Khaimah, Marjan Island

Radisson Resort Ras Al Khaimah, ligger direkte på den hvide og paradislignende strand i Ras al Khaimah. Her venter afslappende dage ved poolen og i børnepoolen eller på stranden. Tilkøb All Inclusive for en ekstra bekvem ferie.

Mövenpick Resort Al Marjan Island - sommer 24

Mövenpick Resort Al Marjan Island er et dejligt hotel på Al Marjan-halvøen og er velegnet til både familier og par. Her venter en dejlig privat strand, tre pools, en spa, og tilkøber du All Inclusive, kan du nyde hyggelige og afslappende dage i de spændende Forenede Arabiske Emirater.