Bjerg i Ras Al Khaimah

Oplevelser i Ras Al Khaimah

Ras Al Khaimahs udvalg af udendørsaktiviteter siges at være blandt de bedste i hele landet, både for dem, der rejser med og uden børn. Her kan du finde alt fra sjove vandlande og dejlige strande til verdens længste zipline, tempofyldt vandsport og vandrestier i storslåede omgivelser. En perfekt destination for dem, der ønsker at veksle en afslappende ferie med eventyrlige oplevelser.

Vandring i Jebel Jais, Ras Al Khaimah Sus frem i en zipline i en hastighed op mod 130 km/h

Verdens længste og højest beliggende Zipline 

Besøger du landets højeste bjergtop, Jebel Jais, og leder efter oplevelser, der giver det ekstra adrenalinsus, så må du ikke gå glip af verdens højeste og længste zipline – Jais Flight! Her er du garanteret en oplevelse ud over det sædvanlige, forestil dig at flyve frem med en hastighed på op til 130 km/t under den 2.200 meter lange zipline-tur, hvor fantastisk lyder det ikke?

Vil du tage det lidt mere roligt, er der også en Jais Sky Tour, hvor du zipline mellem syv forskellige stationer i bjergene. Eventyret tager omkring 2 timer og gennemsnitshastigheden er omkring 60 km/t.

Der er også en bjergcoaster i Jebel Jais, Jais Sledder, hvor du sidder i en slæde, der tager dig på en bane 1.840 meter ned ad bjerget. Turen tager ca. 8 minutter og gennemsnitshastigheden er ca. 40 km/t – du holder selv styr på hastigheden. Gå alene, eller sæt dig to og to. Spændende for alle i familien!

På Jebel Jais findes vandrestier med forskellige sværhedsgrader for dig som vil opleve de mægtige bjerge.

Vandring i Jebel Jais

For de aktive og eventyrlystne tilbydes fantastiske klatre- og vandremuligheder. Her er der flere vandrestier rundt om De Forenede Arabiske Emiraters højeste bjergtop, Jebel Jais, som stedvis når op til 2000 meter over havets overflade. Blandt mægtige bjerge, mangrovesumpe og ørkenlandskaber kan naturelskeren nyde en storslået udsigt til fods, en oplevelse du simpelthen ikke kan gå glip af!

 

Golf i Al Hamra, Ras Al Khaimah Temperaturen i Ras Al Khaimah under vinteren er perfekt for både golf og en eftermiddag på stranden.

Golf

Golfentusiasten må ikke gå glip af Al Hamra Golf Club, en hyggelig og varieret resortbane designet af golfbanearkitekten Peter Harradine. Banen er smukt beliggende omkring en stor lagune og består af ni huller, der strækker sig væk fra klubhuset og ni huller tilbage. For at skabe denne fine golfbane blev der fjernet 5 millioner kubikmeter sand og resultatet blev en smuk golfbane med par 72 og fem forskellige teesteder pr. hul, hvilket betyder at alle, uanset spillestandard, kan nyde banen. Det er bare et spørgsmål om at vælge den rigtige t-shirt. Vidste du forresten, at du kan booke din golfrejse til Ras Al Khaimah med Golf Plaisir?

 

 Tag med på et spændende eventyr fuld af fart i ørkenen.

Spøgelsesbyen Al Jazirah Al Hamra

Lige syd for Ras Al Khaimah ligger spøgelsesbyen Al Jazirah Al Hamra, hvor ingen har boet siden 1968. Et besøg her giver et interessant indblik i, hvordan livet kunne have været i landet før olien. Her ernærede de tidligere indbyggere sig for det meste på perlefiskeri. Turister tiltrækkes her ikke kun for en historisk oplevelse, men også fordi det er et berømt sted. Det siges, at de lokale har set mystiske og overnaturlige ting i den forladte by.

   

Udflugter i Ras Al Khaimah

Tag med på en af ​​vores spændende udflugter! Vælg mellem alt fra adrenalinfyldte aktiviteter i ørkenen til opdagelse af de magiske seværdigheder i Dubai. Læs mere og se vores brede udvalg af fantastiske Ras Al Khaimah-udflugter.


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips til Ras Al Khaimah, find og book en rejse til Ras Al Khaimah eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips til Ras Al Khaimah

Her finder du vores bedste tips til tempofyldte aktiviteter, smukke strande, interessante seværdigheder og meget mere!

Se alle vores rejsetips til Ras Al Khaimah

Ras Al Khaimah - Rig på oplevelser

  • Direkte charterfly
  • Outdoor & eventyr
  • Kultur & historie
Læs mere om Ras Al Khaimah

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her