Radisson Resort Ras Al Khaimah, Marjan Island

Radisson Resort Ras Al Khaimah, ligger direkte på den hvide og paradislignende strand i Ras al Khaimah. Her venter afslappende dage ved poolen og i børnepoolen eller på stranden. Tilkøb All Inclusive for en ekstra bekvem ferie.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

La med
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 30 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Radisson Resort Ras Al Khaimah, ligger direkte på den hvide og smukke strand i Ras al Khaimah. På stranden venter skønne dage i solstolen og under parasollen, og her kan du også nyde en smuk solnedgang. Hotellet byder på lyse omgivelser med flot og elegant indretning. Hotellet har flere restauranter og barer. I hotellets fitnessrum er der flere maskiner, hvis man vil holde sig i form på ferien.

Radisson Blu Marjan Island har et indbydende poolområde med en pool og en separat børnepool, solstole og parasoller samt pool- og strandhåndklæder. Børnepoolen har vandrutsjebaner, en vippe og et klatrestativ. Poolbaren Shelf Pool er åben i løbet af dagen og serverer ikke kun kolde drikkevarer, men også lette måltider.

En buffetrestaurant til morgenmad, frokost og middag. Flere à la carte restauranter, Seafood Shack, serverer skaldyrsretter fra frokosttid til sene aftener og om fredagen serveres der brunch, her kan du også lytte til DJ-musik. La Med serverer pasta, pizza og grillmad med inspiration fra køkkenerne omkring Middelhavet og er åben til morgenmad, frokost og middag. Trænger du til noget sødt til kaffen eller bare en god kop kaffe, kan Bake House anbefales. Sportsbaren tilbyder en dejlig havudsigt.

Fitnessrum. Børneklub i hotellets regi med engelsktalende personale.

Gratis wifi på hele hotellet. Vaskeservice mod betaling. Parkering. Ras Al Khaimah er et område i udvikling og der foregår meget nybyggeri rundt om i emiratet.

Aldersgrænse
På dette hotel må gæster under 21 år ikke checke ind uden at være i selskab med forældre.

Måltider

Indgår:

 • Morgenmadsbuffet
 • Nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

 • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
 • All Inclusive

Når voksne tilkøber måltider hjemmefra, spiser børn under 12 år gratis.

All Inclusive

Ved tilkøb af All Inclusive indgår:

 • Morgenmadsbuffet i restaurant RBG, kl. 06.30-11.00
 • Frokostbuffet i restaurant RBG, kl. 12.30-15.00
 • Snacks i Shelf Pool Bar, kl. 11.00-19.00
 • Middagsbuffet i restaurant RBG, kl. 18.00-22.00
 • Valgfri à la carte frokost og à la carte middag i restauranten La Med. Bordreservation er nødvendigt
 • Forfriskninger, øl, vin og lokale drinks ad libitum, kl. 10.30-24.00
 • 20% rabat på al mad i Seafood Shack restaurant og i RGB Bar

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive er gyldigt fra check-in til du forlader hotellet for hjemrejsen.

Værd at vide

Et renovation/byggeri, som til tider kan virke forstyrrende, begynder på en ejendom i nærheden af hotellet den 7. april 2024. Der er i øjeblikket ingen slutdato for arbejdet.

Alle hoteller i Ras Al Khaimah

Hilton Ras Al Khaimah Beach Resort

Velkommen til Hilton Ras Al Khaimah Beach Resort - et hotel med en privat strand og med en strålende udsigt over Den Persiske Golf. Ud over den vidunderlige beliggenhed, er der god service og mange pools på hotellet.

Doubletree by Hilton Marjan Island Resort & Spa

Velkommen til Doubletree by Hilton Marjan Island Resort & Spa - et af vores Apollo Mondo Family-hoteller. Hotellet ligger lige ved en privat sandstrand, og der er flere skønne pools på hotelområdet for både børn og voksne. Desuden byder hotellet på træning med instruktør, restauranter med mad fra alle verdens hjørner og selvfølgelig børnenes favorit - Club Polly & Mino. For en ekstra bekvem ferie kan du tilkøbe All Inclusive.

Hampton by Hilton Marjan Island - vinter 23/24 & sommer 2024

På Marjan Islands østkyst ligger det dejlige Hampton by Hilton Marjan Island langs en privat strand og med en infinity-pool ud mod det glitrende hav. En varm velkomst til dette familiehotel ved stranden i Ras Al Khaimah!

Ritz-Carlton Al Wadi Desert

Oplev beduinernes tusindeårige hemmelighed i den arabiske ørken. På Ritz-Carlton Al Wadi Desert bor du midt i ørkenens ro blandt sanddyner og den fascinerende kultur. Din ferie vil være fyldt med uforglemmelige dage og stjerneklare nætter. Hotel Ritz-Carlton Al Wadi Desert kan kun bookes som en kombinationsrejse med afrejse om mandagen.

Mövenpick Resort Al Marjan Island

Mövenpick Resort Al Marjan Island er et dejligt hotel på Al Marjan-halvøen og er velegnet til både familier og par. Her venter en dejlig privat strand, tre pools, en spa, og tilkøber du All Inclusive, kan du nyde hyggelige og afslappende dage i de spændende Forenede Arabiske Emirater.