Radisson Blu Marjan Island

Radisson Blu Marjan Island ligger direkte på den hvide og paradislignende strand i Ras al Khaimah. Her venter dovne dage ved poolen og i børnepoolen eller på stranden. Tilkøb All Inclusive for en ekstra bekvem ferie.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Fin udsigt, flere polls med håndklædeservice, varieret morgenmad
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 30 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Radisson Blu Marjan Island ligger direkte på den hvide og smukke strand i Ras al Khaimah. På stranden venter skønne dage i solstolen og under parasollen, og her kan du også nyde en smuk solnedgang. Hotellet byder på lyse omgivelser med flot og elegant indretning. Hotellet har flere restauranter og barer. I hotellets fitnessrum er der flere maskiner, hvis man vil holde sig i form på ferien.

Radisson Blu Marjan Island har et indbydende poolområde med en pool og en separat børnepool, solstole og parasoller samt pool- og strandhåndklæder. Børnepoolen har vandrutsjebaner, en vippespand og et klatrestativ. Poolbaren Shelf Pool er åben i løbet af dagen og serverer ikke kun kolde drikkevarer, men også lette måltider.

En buffetrestaurant til morgenmad, frokost og middag. Flere à la carte restauranter, Seafood Shack, serverer skaldyrsretter fra frokosttid til sene aftener og om fredagen serveres der brunch, her kan du også lytte til DJ-musik. La Med serverer pasta, pizza og grillmad med inspiration fra køkkenerne omkring Middelhavet og er åben til morgenmad, frokost og aftensmad. Trænger du til noget godt til kaffen eller bare en god kop kaffe, kan Bake House anbefales. Sportsbar tilbyder en dejlig havudsigt.

Fitnessrum. Børneklub i hotellets regi med engelsktalende personale.

Reception. Gratis wifi på hele hotellet. Vaskeservice mod betaling. Parkering.

Måltider

Indgår:

 • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

 • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
 • All Inclusive

All Inclusive

Ved All Inclusive mod tillæg indgår:

 • Morgenmadsbuffet i restaurant RBG, kl. 06.30-11.00
 • Frokostbuffet i restaurant RBG, kl. 12.30-15.00
 • Snacks i Shelf Pool Bar, kl 11.00-19.00
 • Middagsbuffet i restaurant RBG, kl. 18.00-22.00
 • Valgfri à la carte frokost og à la carte middag i restauranten La Med. Bordreservation er nødvendigt
 • Forfriskninger, øl, vin og lokale drinks ad libitum, kl 10.30-24.00
 • 20% rabat på al mad i Seafood Shack restaurant og i RGB Bar

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive er gyldigt fra check-in til du forlader hotellet for hjemrejsen.

Værd at vide

 • Ras Al Khaimah er et område i udvikling og der foregår meget nybyggeri rundt om i emiratet.
 • OBS! På dette hotel må gæster under 21 år ikke checke ind uden at være i selskab med forældre.
 • Bemærk at personer under 21 år ikke må drikke alkohol ifølge alkohol-loven i De Forenede Arabiske Emirater.
 • I De forenede Emirater opkræver en del hoteller et sikkerhedsdepositum i forbindelse med ind-checkning. Depositummet kan betales kontant, men hotellerne foretrækker kredit- eller kontokort. Ved ud-checkning tilbagebetales depositum.

My Emirates Pass - vinter 2022/23

Behold dit boardingkort, når du flyver med Emirates i perioden 1. november til 31. marts 2023. Det giver dig rabatter og tilbud, du ikke vil gå glip af!

Læs mere om Emirates Pass

Alle hoteller i Ras al Khaimah

Doubletree by Hilton Marjan Island Resort & Spa - sommer 23

Doubletree by Hilton Marjan Island i Ras al Khaimah er et perfekt hotel for både voksne og børn. Her findes en 650 meter lang sandstrand og skønne pools. Få en ekstra nem og skøn ferie ved at tilkøbe All Inclusive.

Hilton Ras Al Khaimah Beach Resort

Velkommen til Hilton Ras Al Khaimah Beach Resort - et hotel med en privat strand og med en strålende udsigt over Den Persiske Golf. Ud over den vidunderlige beliggenhed, er der god service og mange pools på hotellet.

Doubletree by Hilton Marjan Island Resort & Spa - vinter 22/23

Velkommen til Doubletree by Hilton Marjan Island Resort & Spa - et af vores Apollo Mondo Family-hoteller. Hotellet ligger lige ved en privat sandstrand, og der er flere skønne pools på hotelområdet for både børn og voksne. Desuden byder hotellet på træning med instruktør, restauranter med mad fra alle verdens hjørner og selvfølgelig børnenes favorit - Club Polly & Mino. For en ekstra bekvem ferie kan du tilkøbe All Inclusive.

Doubletree by Hilton Marjan Island Resort & Spa - vinter 23/24

Velkommen til Doubletree by Hilton Marjan Island Resort & Spa - et af vores Apollo Mondo Family-hoteller. Hotellet ligger lige ved en privat sandstrand, og der er flere skønne pools på hotelområdet for både børn og voksne. Desuden byder hotellet på træning med instruktør, restauranter med mad fra alle verdens hjørner og selvfølgelig børnenes favorit - Club Polly & Mino. For en ekstra bekvem ferie kan du tilkøbe All Inclusive.