Mövenpick Resort Al Marjan Island

Mövenpick Resort Al Marjan Island er et dejligt hotel på Al Marjan-halvøen og er velegnet til både familier og par. Her venter en dejlig privat strand, tre pools, en spa, og tilkøber du All Inclusive, kan du nyde hyggelige og afslappende dage i de spændende Forenede Arabiske Emirater.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Personalet samt service og rengøring på værelse og i det hele taget hotellet.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 30 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Mövenpick Resort Al Marjan har tre udendørs pools og en dejlig privat strand, der er 300 meter lang. En pool er kun for voksne, og en er en børnepool i børneklubben. Ude i havet er der en stor tømmerflåde med blandt andet rutsjebaner. Ved de forskellige pools og på stranden er der solstole og parasoller samt poolhåndklæder.

Hotellet har flere restauranter og barer. The Market er hotellets buffetrestaurant og serverer morgenmad, frokost og middag. MöCa serverer morgenmad, frokost, middag, forskellige typer kager og her kan du forkæle dig med chokolade i caféens "Chocolate Hours". The Beach House serverer tacos, burritos, burgere, salater og pizza. Boons serverer klassiske retter såsom Moules Frites og Crêpes Suzette. Ula Restaurant and Bar serverer retter fra sen formiddag til sen aften. Her kan du også høre musik, nyde solnedgangen og bade i en pool kun for voksne. Øverst på hotellet ligger Neo Sky Bar med 360 graders udsigt og her kan du få et udvalg af mad fra det japanske, middelhavs- og mexicanske køkken samt en god drink.

Børneklub drevet af hotellet med engelsktalende personale. Der er også en legeplads og en børnepool.

På Mövenpick Resort Al Marjan Island er der et veludstyret fitnessrum, der er åbent 24 timer i døgnet, som er gratis at besøge. Spa med massage og forskellige skønhedsbehandlinger mod betaling.

Gratis wifi på hele hotellet. Hotellet består af to bygninger på henholdsvis 11 og 9 etager.

Aldersgrænse
Hvis du er under 18 år, må du ikke checke ind på dette hotel, medmindre du er ledsaget af en forælder.

Måltider

Indgår:

 • Morgenmadsbuffet
 • Nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

 • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet) inkl. sodavand og vand
 • Helpension (morgenmads-, frokost- og middagsbuffet) inkl. sodavand og vand
 • All Inclusive
 • All Inclusive Ultra

Når voksne tilkøber måltider hjemmefra, spiser børn under 12 år gratis.

All Inclusive

Ved tilkøb af All Inclusive indgår:

 • Morgenmadsbuffet i the Markedet, kl. 06.30-10.30
 • Frokostbuffet i the Markedet, kl. 12.30-15.30
 • Middagsbuffet i the Markedet, kl. 18.30-22.30
 • Lokale forfriskninger, øl, vin og drikkevarer ad libitum i nogen af hotellets barer, kl. 10.00-22.00. Neo Sky Bar og Ula Beach Lounge er ikke inkluderet i hotellets All Inclusive-pakke.

Ved tilkøb af All Inclusive Ultra indgår desuden:

 • À la carte frokost eller middag i Beach House, åbent kl. 09.00 til solnedgang
 • Brunch i Boons, kl. 13.00-16.00, søndage
 • À la carte middag i Boons, kl. 18.30-22.30
 • Drikkevarer i baren på Boons, kl. 16.00-24.00
 • Drikkevarer i baren Neo Sky Bar, åben kl. 17.00 til sent

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder fra frokost på ankomstdagen og afsluttes med morgenmad på afrejsedagen eller fra middag på ankomstdagen til frokost på afrejsedagen. Drikkevarer inkluderet indtil kl.12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Ras Al Khaimah

Doubletree by Hilton Marjan Island Resort & Spa

Velkommen til Doubletree by Hilton Marjan Island Resort & Spa - et af vores Apollo Mondo Family-hoteller. Hotellet ligger lige ved en privat sandstrand, og der er flere skønne pools på hotelområdet for både børn og voksne. Desuden byder hotellet på træning med instruktør, restauranter med mad fra alle verdens hjørner og selvfølgelig børnenes favorit - Club Polly & Mino. For en ekstra bekvem ferie kan du tilkøbe All Inclusive.

Hampton by Hilton Marjan Island - sommer 2024

På Marjan Islands østkyst ligger det dejlige Hampton by Hilton Marjan Island langs en privat strand og med en infinity-pool ud mod det glitrende hav. En varm velkomst til dette familiehotel ved stranden i Ras Al Khaimah!

Ritz-Carlton Al Wadi Desert

Oplev beduinernes tusindeårige hemmelighed i den arabiske ørken. På Ritz-Carlton Al Wadi Desert bor du midt i ørkenens ro blandt sanddyner og den fascinerende kultur. Din ferie vil være fyldt med uforglemmelige dage og stjerneklare nætter. Hotel Ritz-Carlton Al Wadi Desert kan kun bookes som en kombinationsrejse med afrejse om mandagen.

The Cove Rotana Resort

The Cove Rotana Resort ligger på en smuk privat sandstrand i Ras Al Khaimah med en fantastisk udsigt over Den Arabiske Golf. Hotellet er bygget som en nubisk landsby med en følelse af luksus, arabisk charme og service i topklasse. Svøm i de afslappende infinity-pools, og nyd den fantastiske spa. For golfspillere ligger Tower Links Golf Club kun 15 minutter fra hotellet.

Hampton by Hilton Marjan Island - vinter 24/25

På Marjan Islands østkyst ligger det dejlige Hampton by Hilton Marjan Island langs en privat strand og med en infinity-pool ud mod det glitrende hav. Varmt velkommen til dette afslappede hotel ved stranden i Ras Al Khaimah!