Hilton Ras Al Khaimah Beach Resort

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Bronze på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Velkommen til Hilton Ras Al Khaimah Beach Resort - et hotel med en privat strand og med en strålende udsigt over Den Persiske Golf. Ud over den vidunderlige beliggenhed, er der god service og mange pools på hotellet.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-4 personer, heraf 1 barn. Deluxe-værelser i bungalow for 1-4 personer. Familie-værelser for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Har de faciliteter vi har brug for
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hilton Ras Al Khaimah Beach Resort består af flere bygninger, beliggende langs den mere end kilometer lange, private sandstrand. Stort poolområde med syv pools, hvoraf den ene har en børnesektion og en separat børnepool med vandrutsjebane. Hovedpoolen er en kæmpe saltvandspool med en poolbar. Solstole og parasoller samt pool- og badehåndklæder ved poolområdet og på stranden er inkluderet.

Der er flere restauranter med forskellige specialiteter på hotellet. Buffetrestauranten The Kitchen serverer morgenmad, frokost og middag og Piaceri Da Gustare serverer italienske retter, Vida Churascaria & Arriba Bar, som serverer både internationalt og latinske/caribiske og Al Maeda med libanesisk på menuen. Dresscode - lange bukser til mænd til middag i alle restauranter.

Hotellet har også flere caféer og barer, såsom cigar- og cocktailbaren X.O, hvor kun voksne er velkomne, og Dome Lounge, som er åben fra tidlig morgen til sen aften og byder på lettere retter og forfriskende drinks. I 6 Degrees baren kan du opleve traditionel vandpibe, mens du nyder havudsigten.

På Hilton Ras Al Khaimah Beach Resort er der et veludstyret fitnessrum, der er åbent 24 timer i døgnet, med mulighed for at booke en personlig træner mod betaling. Luksuriøs spa med massage, sauna, hammam og jacuzzi - alt sammen mod betaling. Beachvolley, minifodbold og bordtennis.

Gratis wifi på hele hotellet. Bungalowerne er bygget i 2006 og hovedbygningen, hvor værelserne ligger, er bygget i 2009/2010. Ca. 2 kilometer til centrum af Ras Al Khaimah.

Aldersgrænse
Hvis du er under 18 år, må du ikke checke ind på hotellet, medmindre du er ledsaget af en forælder.

Måltider

Indgår:

 • Morgenmadsbuffet
 • Nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

 • Halvpension (morgenmadsbuffet og middag)

Morgenmaden indtages i buffetrestauranten The Kitchen eller i Al Maeda-restauranten. Aftensmad kan indtages i buffetrestauranten The Kitchen, men du kan også vælge at spise middag i en af hotellets à la carte-restauranter, du vil så modtage en kupon på 70 AED per person (børn 6-12 år får en kupon på 35 AED pr. person) til brug som delbetaling. Alle beløb over værdibevisets værdi skal betales direkte til hotellet.

 • Helpension (morgenmads-, frokost- og middagsbuffet)

Morgenmaden indtages i buffetrestauranten The Kitchen eller i Al Maeda-restauranten. Frokost og middag kan indtages i buffetrestauranten The Kitchen, men du kan også vælge at spise i en af hotellets à la carte-restauranter, du vil herefter modtage en voucher på 70 AED per person (børn 6-12 år får en voucher på 35 AED pr. person) til brug som delbetaling. Alle beløb over værdibevisets værdi skal betales direkte til hotellet.

 • All Inclusive
 • All Inclusive Ultra

All Inclusive

Ved tilkøb af All Inclusive indgår:

 • Morgenmadsbuffet i The Kitchen, kl. 06.30-11.00
 • Frokost i The Kitchen, kl. 12.30-14.30
 • Middag i The Kitchen, kl. 18.30-22.30
 • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum, kl. 10.00-24.00

Hvis du spiser frokost eller middag på en af nævnte restauranter/barer, får du en voucher på 70 AED pr. person (børn 6-12 år får en voucher på 35 AED pr. person). Alle beløb over voucherværdi er egenbetaling og betales på hotellet.

 • Frokost og middag i restauranten Piaceri Da Gustare, kl. 12.30-14.30 og kl. 18.30–23.00
 • Middag i restauranten Al Maeda, kl. 18.30-23.00
 • Middag i restauranten Vida Churrascaria, kl. 19.00-23.00
 • Middag i restauranten Arriba, kl. 17.00-24.00
 • Frokost og middag i SOL Beach Lounge & Bar restaurant, kl. 11.00-23.00.

Med All Inclusive Ultra mod betaling indgår:

 • Morgenmad i restauranten Al Maeda
 • Dine Around til middag, hvilket betyder, at du på hotellets à la carte-restauranter kan vælge en forret, en hovedret og en dessert til hver lejlighed, fra en del af menuen

Vær opmærksom på, at der kan forekomme ændringer. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder indtil kl. 12.00 på afrejsedagen.

Værd at vide

 • I hht. lokale love er det forbudt at servere alkohol på enkelte dage om året. Som gæst har du ikke krav på rabat eller erstatning, hvis dette skulle ske under dit ophold.
 • OBS! På dette hotel må gæster under 18 år ikke checke ind uden at være i selskab med forældre.
 • Bemærk at personer under 21 år ikke må drikke alkohol ifølge alkohol-loven i De Forenede Arabiske Emirater.
 • I De forenede Emirater opkræver en del hoteller et sikkerhedsdepositum i forbindelse med ind-checkning. Depositummet kan betales kontant, men hotellerne foretrækker kredit- eller kontokort. Ved ud-checkning tilbagebetales depositum.

Hotel for børnefamilier

 • Mange tilfredse gæster
 • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
 • Separat børnepool eller pool med børnesektion
 • Barneseng findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
 • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Ras Al Khaimah

Doubletree by Hilton Marjan Island Resort & Spa

Velkommen til Doubletree by Hilton Marjan Island Resort & Spa - et af vores Apollo Mondo Family-hoteller. Hotellet ligger lige ved en privat sandstrand, og der er flere skønne pools på hotelområdet for både børn og voksne. Desuden byder hotellet på træning med instruktør, restauranter med mad fra alle verdens hjørner og selvfølgelig børnenes favorit - Club Polly & Mino. For en ekstra bekvem ferie kan du tilkøbe All Inclusive.

Hampton by Hilton Marjan Island

På Marjan Islands østkyst ligger det dejlige Hampton by Hilton Marjan Island langs en privat strand og med en infinity-pool ud mod det glitrende hav. En varm velkomst til dette familiehotel ved stranden i Ras Al Khaimah!

Mövenpick Resort Al Marjan Island - vinter 23/24

Mövenpick Resort Al Marjan Island er et dejligt hotel på Al Marjan-halvøen og er velegnet til både familier og par. Her venter en dejlig privat strand, tre pools, en spa, og tilkøber du All Inclusive, kan du nyde hyggelige og afslappende dage i de spændende Forenede Arabiske Emirater.

Ritz-Carlton Al Wadi Desert

Oplev beduinernes tusindeårige hemmelighed i den arabiske ørken. På Ritz-Carlton Al Wadi Desert bor du midt i ørkenens ro blandt sanddyner og den fascinerende kultur. Din ferie vil være fyldt med uforglemmelige dage og stjerneklare nætter. Hotel Ritz-Carlton Al Wadi Desert kan kun bookes som en kombinationsrejse med afrejse om mandagen.

Radisson Resort Ras Al Khaimah, Marjan Island

Radisson Resort Ras Al Khaimah, ligger direkte på den hvide og paradislignende strand i Ras al Khaimah. Her venter afslappende dage ved poolen og i børnepoolen eller på stranden. Tilkøb All Inclusive for en ekstra bekvem ferie.

Mövenpick Resort Al Marjan Island - sommer 24

Mövenpick Resort Al Marjan Island er et dejligt hotel på Al Marjan-halvøen og er velegnet til både familier og par. Her venter en dejlig privat strand, tre pools, en spa, og tilkøber du All Inclusive, kan du nyde hyggelige og afslappende dage i de spændende Forenede Arabiske Emirater.