Rejser til Ajman

Ajman:

  • • Kilometerlange strande
  • • Nær Dubais seværdigheder
  • • Skønne dage på luksushoteller

Apollo Service

På rejsemål med Apollo Service findes Apollos skandinavisktalende rejseledere på rejsemålet. Vi tilbyder desuden service døgnet rundt via telefon, sms, app og e-mail, hvor du kan få praktisk information, tips til udflugter, billeje og meget mere. Læs mere på det respektive rejsemål om hvornår Apollo Service tilbydes.

Oplev Dubais ukendte lillebror Ajman – De Forenede Arabiske Emiraters allermindste emirat. Der er kun en kort køretur i bil til den sprudlende storby Dubai, men der venter en helt anden atmosfære i Ajman med et roligere tempo. Her kan du bo på lækre hoteller midt på den lange, hvide sandstrand.Fakta om Ajman

Tidsforskel

Dansk tid +2 timer (ved dansk sommertid) og +3 (ved dansk vintertid).

Valuta

Valutaen i Dubai er Arabiske dirham (AED).

Restauranter

Alkohol er tilladt i Ajman og serveres på restauranter og i hoteller. Bemærk at alkohol er meget dyrt.

Transfer

Transfer til hotellerne i Ajman fra lufthavnen i Dubai tager ca. 30-60 min. Tiden afhænger af trafiksituationen. Bemærk, at Dubais Lufthavn har meget strenge regler for parkering af busser, minibusser og biler i lufthavnen. Derfor kan ventetiden inde i lufthavnen være cirka 30-60 min. Det skyldes, at busserne ikke må komme ind i terminalen, før alle gæster har forladt bagageområdet. Trafikken i lufthavnen kan også påvirke ventetiden.

Transfer til hotellerne i Ajman fra lufthavnen i Ras Al Khaimah tager ca. 60 minutter afhængig af trafiksituationen.

I nytårsweekenden (31/12-1/1) kan overførslen tage op til 1 time ekstra på grund af diverse arrangementer. Transfer foregår normalt uden Apollo-personale.

Strande

I Ajman er der en skøn hvid sandstrand som er 16 km lang. Klart vand og vandsport ved stranden.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 24°c
feb 25°c
mar 28°c
apr 32°c
maj 37°c
jun 39°c
jul 40°c
aug 40°c
sep 39°c
okt 35°c
nov 31°c
dec 27°c
8,6 ud af 10 Ajman
Vores gæsters vurdering, Baseret på 116 anmeldelser

Andre rejsemål De Forenede Arabiske Emirater

Dubai

Velkommen til Dubai, Mellemøstens svar på Miami – en metropol der opfylder alle dine drømme! I Dubai kan du spille golf om morgenen, bade i 25 graders varmt vand om dagen og afslutte med lidt skiløb om aftenen. Dubai passer til alle: børnefamilier, ferie med vennen/veninden, singler, par, luksuselskere og rejsende på budget. Her venter vidunderlige strande og aktiviteter i en uendelighed! Og prikken over i’et – når du rejser til Dubai tager flyveturen kun ca. 6 timer.

Ras Al Khaimah

Derfor skal du rejse til Ras Al Khaimah: Smukke hvide sandstrande og solsikkert Krystalklart vand og svajende palmer Pris-overkommelige og gode hoteller Spændende udflugter som f.eks. verdens længste zipline

Abu Dhabi

Rejs til Abu Dhabi for en solskins ferie med futuristiske skylines, internationalt køkken til alle prisklasser og store sandstrande. Abu Dhabi er et emirat i De Forenede Arabiske Emirater. Det er også navnet på landets hovedstad, hvor moderne luksus møder kultur og tradition. På Yas Island i udkanten af Abu Dhabi by er der flere forlystelsesparker, vandlande og madoplevelser samlet på ét sted, mens bymidten er fyldt med historiske steder og den arabiske kultur.