Fairmont Ajman

 • • Privat strand
 • • Morgenmadsbuffet indgår
 • • Skønt spaområde

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Bronze på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Skønne Fairmont Ajman ligger direkte ved stranden, blot 40 kilometer fra det centrale Dubai. Et moderne hotel med en dramatisk og spændende arkitektur. Her kan du slappe af ved det rummelige poolområde eller tilbringe dagene på hotellets private sandstrand.

Ugens deal: Dubai & Emiraterne

Book nu og få 500,- i rabat pr. person på rejser til De Forenede Arabiske Emirater i afrejseperioden 1/7 2023 - 13/4 2024. Gælder nye bookinger der bookes fra den 25/5 og senest den 4/6.

Gælder ikke grupperejser. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Rabatten er allerede fratrukket de viste priser

Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Hav udsigt
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 1,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotellet har et fint poolområde med børnesektion og poolbar. Solstole, parasoller og gratis håndklæder. Poolbar der også serverer enkle retter. Nede på den private strand er der solstole og parasoller og bar.

Fairmont Ajman er et skønt og moderne hotel med flere typer af restauranter og barer. A la carte-restauranten Gioia (indgår ikke i halvpension) og buffetrestauranten Spectrum deler lokale og serverer hhv. moderne italiensk mad og international buffet. Der er også en tyrkisk restaurant Kiyi Turkish (indgår ikke i halvpension) og en pool-/strandrestaurant der tilbyder enkle retter (indgår ikke i halvpension). Cocktailbar og cigarlounge. Hotellet serverer også Afternoon tea.

Legeplads. Gratis wifi på hele hotellet. Gratis bordtennis og tennis. På stranden kan du spille beachvolley og låne kajak.

På hotellet er der et spaområde, hvor du kan nyde forskellige skønne behandlinger mod betaling. Frisør mod betaling. Nærmeste centrum ligger ca 1,5 km væk. Hotellet har gratis transport til Dubai Mall en gang om dagen (der kan reserveres plads i receptionen). Hotellet er populært til bryllupper og bryllupsfester.

Aldersgrænse
Hvis du er under 21 år, må du ikke tjekke ind på dette hotel, medmindre du er ledsaget af en forælder.

Måltider

Indgår:

 • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

 • Halvpension
 • All Inclusive

Når voksne tilkøber måltider, spiser børn (2-11 år) gratis.

All Inclusive

Ved tilkøb af All Inclusive indgår:

 • Morgenmadsbuffet, frokost og middag på restaurant, Spectum.
 • Forfriskninger, udvalgte vine og øl under måltider og udvalgte hotelbarer ad libitum, kl. 11.00- 23.00
 • Dine around (valgfrit): Mulighed for at udskifte frokost eller middag og spise på Kiyi (tyrkisk restaurant) eller Gioia (italiensk restaurant) med en kredit på AED 100 pr. voksen / AED 50 pr. barn - pr. måltid, pr. dag. Denne kredit kan ikke sammenlægges eller overføres til anden dag, hvis den ikke anvendes.

Ændringer kan forekomme. All Inclusive gælder fra kl. 15.00 på ankomstdagen frem til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Værd at vide

 • OBS! På dette hotel må gæster under 21 år ikke checke ind uden at være i selskab med forældre.
 • Bemærk at personer under 21 år ikke må drikke alkohol ifølge alkohol-loven i De Forenede Arabiske Emirater.
 • The Cave Bar er for gæster over 21 år.
 • I De forenede Emirater opkræver en del hoteller et sikkerhedsdepositum i forbindelse med ind-checkning. Depositummet kan betales kontant, men hotellerne foretrækker kredit- eller kontokort. Ved ud-checkning tilbagebetales depositum.

My Emirates Pass - sommer 2023

Behold dit boardingkort, når du flyver med Emirates i perioden 1. maj til 30. september 2023. Det giver dig rabatter og tilbud, du ikke vil gå glip af!

Læs mere om Emirates Pass

Alle hoteller i Ajman

Ajman Saray, a Luxury Collection Resort

På Ajman Saray, a Luxury Collection Resort får du en luksuriøs ferie. Højdepunktet er hotellets sandstrand med udsigt over Den Persiske Bugt. Her bor du i rummelige, elegante værelser i den rolige emirat Ajman. Hotellet har en gratis shuttlebus til Dubai Mall, så du har muligheder for også at opleve dele af Dubai.