Ajman Saray, a Luxury Collection Resort

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

På Ajman Saray, a Luxury Collection Resort får du en luksuriøs ferie. Højdepunktet er hotellets sandstrand med udsigt over Den Persiske Bugt. Her bor du i rummelige, elegante værelser i den rolige emirat Ajman. Hvis du også vil opleve dele af Dubai, tilbyder hotellerne en gratis shuttlebus til Dubai Mall.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 1-3 personer. Familie-værelser for 2-5 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Det hele. Personalet var fantastiske.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 1,7 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Ajman Saray, a Luxury Collection Resort er beliggende lige ved stranden, og ved det store poolområde er der en pool med separat, lavere afslapningsdel i skyggen. Separat boblepool for voksne og børn over 12 år. Separat børnepool i skygge ved området for hotellets børneklub. Solstole, parasoller og håndklædeservice.

Ajman Saray tilbyder en bred vifte af madoplevelser. Restauranten Bab Al Barh serverer sunde salater, grillretter og drinks. Mejhana er en afslappet og moderne à la carte-restaurant, der serverer arabiske og indiske retter med en bar i Marrakesh-stil. Al Shorfa har en à la carte-menu og et udvalg af kager, kaffe/te. Buffetrestauranten Vista er åben til morgenmad, frokost og middag og serverer internationale retter, hvoraf nogle er tilberedt på stationer. Hotellet har også en døgnåben café og en bar. Påklædning om foråret - lange bukser og skjorte til mænd og bukser eller lang nederdel til kvinder og lukkede sko.

Fitness-faciliteter. Privat træner mod betaling. Squash og vandski mod betaling. Spa med massage, sauna, dampbad og skønhedsbehandlinger mod betaling. Frisør. Børneklub i hotellets regi. Legeplads udendørs og legerum indendørs. Hæveautomat. Bibliotek. Gratis hotelbus til Dubai Mall samt til lokale gallerier i Ajman.

Aldersgrænse
På dette hotel må gæster under 18 år ikke checke ind uden at være i selskab med forældre. Bemærk at personer under 21 år ikke må drikke alkohol ifølge alkohol-loven i De Forenede Arabiske Emirater. I De forenede Emirater opkræver en del hoteller et sikkerhedsdepositum i forbindelse med ind-checkning. Depositummet kan betales kontant, men hotellerne foretrækker kredit- eller kontokort. Ved ud-checkning tilbagebetales depositum.

Måltider

indgår:

 • Morgenmadsbuffet
 • Nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

 • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
 • Soft All Inclusive
 • All Inclusive

All Inclusive

Med All Inclusive mod betaling indgår:

 • Morgenmadsbuffet i Vista-restauranten, kl. 06.30-11.00
 • Frokostbuffet i Vista-restauranten, kl. 12.30-15.00
 • 2-retters frokost i Pool & Beach-restauranten, kl. 12.30-15.00. Vælg en forret og en hovedret fra menuen
 • Middagsbuffet i restaurant Vista, kl. 19.00-22.00
 • En 3-retters middag i Mejhana-restauranten, kl. 18.00-23.30. Vælg en forret, en hovedret og en dessert fra menuen
 • All Inclusive-gæster får 25% rabat på restauranten Bab Al Bahr
 • Husets udvalg af øl, vin og spiritus ad libitum i en af hotellets barer fra kl. 11.00-23.00

Med Soft All Inclusive mod betaling indgår:

 • Ingen alkoholdige drikkevarer indgår i Soft All Inclusive

Vær opmærksom på at der kan forekomme ændringer. Det er obligatorisk at bære hotellets armbånd. Soft All Inclusive og All Inclusive er gyldige fra kl. 15.00 på ankomstdagen til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Værd at vide

Vista-restauranten vil blive renoveret mellem 1. juni og 30. august 2024. Ifølge hotellet vil der ikke være nogen forstyrrelser i forbindelse med byggeriet.

Alle hoteller i Ajman

Fairmont Ajman

Skønne Fairmont Ajman ligger direkte ved stranden, blot 40 kilometer fra det centrale Dubai. Et moderne hotel med en dramatisk og spændende arkitektur. Her kan du slappe af ved det rummelige poolområde eller tilbringe dagene på hotellets private sandstrand.