Ajman Saray, A Luxury Collection Resort

  • • Udsigt over den Persiske Bugt
  • • Gratis bus til Dubai Mall
  • • Mange restauranter

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Bronze på baggrund af vores gæsters vurderinger.

På Ajman Saray, a Luxury Collection Resort får du en luksuriøs ferie i emiratet Ajman. Højdepunktet er hotellets sandstrand med udsigt over Den Persiske Bugt. Her bor du i rummelige, elegante værelser og har gratis bus til Dubai Mall.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 1-3 personer. Familie-værelser for 2-5 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Personalets venlighed og opmærksomhed
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 1,7 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Ved det store poolområde er der en stor pool med separat, lavere afslapningsdel i skyggen. Separat boblepool for voksne og børn over 12 år. Separat børnepool i skygge ved området for hotellets børneklub. Solstole og parasoller. Gratis håndklædeservice.

På Ajman Saray er der en del restauranter at vælge imellem. Bab Al Bahr er en grillrestaurant i to etager lige ved stranden. Sofistikerede restaurant Safi serverer steak, fisk og asiatisk mad med udsigt over Den Persiske Bugt. Mejhana er en afslappet og moderne à la carte-restaurant med retter fra den arabiske verden og med en bar i Marrakesh-stil. Buffétrestauranten Vista har åben for morgenmad, frokost og middag. Her serveres international mad. Hotellet har også en café som er åben døgnet rundt en bar.

Gratis fitness-faciliteter. Privat træner mod betaling. Squash og vandski mod betaling. Spa med massage og skønhedsbehandlinger mod betaling. Frisør. Room service døgnet rundt. Receptionen har åben døgnet rundt. Børneklub i hotellets regi. Legeplads udendørs og legerum indendørs. Hæveautomat. Vaskeservice. Bibliotek. Gratis hotelbus til Dubai Mall samt til lokale gallerier i Ajman.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Nytårsmiddag. Halvpension, All Inclusive eller Soft All Inclusive mod tillæg.

All Inclusive

Ved All Inclusive mod tillæg indgår:

  • Morgenmadsbuffet, kl. 06.30-11.00
  • Frokostbuffet, kl. 12.30-15.00. Frokostbuffet kan byttes til à la carte-frokost på Mejhana Arabic Restaurant eller Bab Al Bahr Beach Bar & Grill (op til 95 AED/voksen og 45 AED/barn)
  • Middagsbuffet, kl. 18.30-22.30. Middagsbuffet kan byttes til à la carte-middag på Safi Seafood Restaurant, Mejhana Arabic Restaurant eller Bab Al Bahr Beach Bar & Grill (op til 95 AED/voksen og 45 AED/barn). Dresscode ved middag: skjorte og bukser eller lang kjole samt lukkede sko
  • Forfriskninger, lokale drinks, øl og vin ad libitum. Alkohol serveres kl. 11.00-23.00

Ved Soft All Inclusive gælder samme som foroven, med undtagelse af at alkohol ikke er inkluderet. Ændringer kan forekomme. All Inclusive gælder frem til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Værd at vide

  • OBS! På dette hotel må gæster under 18 år ikke checke ind uden at være i selskab med forældre.
  • Bemærk at personer under 21 år ikke må drikke alkohol ifølge alkohol-loven i De Forenede Arabiske Emirater.
  • I De forenede Emirater opkræver en del hoteller et sikkerhedsdepositum i forbindelse med ind-checkning. Depositummet kan betales kontant, men hotellerne foretrækker kredit- eller kontokort. Ved ud-checkning tilbagebetales depositum.

Vær opmærksom på

Bemærk at der kan være ændringer i hvad der tilbydes af hotellet og hvor/hvornår visse måltider serveres på grund af gældende omstændigheder.