Dionysos Central

Dionysos Central ligger i hjertet af Paphos på Cyperns sydvestlige kyst. Slap af ved hotellets poolområde, og planlæg dagens og ugens aktiviteter. Golfentusiaster kan prøve en af de nærliggende golfbaner. Hotellet har flere restauranter, og uden for hotellet finder du flere restauranter og barer. Morgenmad indgårt, og for en mere bekvem ferie kan du tilføje halvpension.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Den centrale beliggenhed.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 500 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotellet har et poolområde med en pool og separat børnepool. Kombineret poolbar og restaurant samt solstole og parasoller. Ved promenaden er der badebroer, hvorfra man kan svømme. Den nærmeste sandstrand er Alykes Beach. Hvis hverken poolen eller havet er nok, kan du tilbringe en dag i Paphos Aphrodite Water Park, som ligger inden for cykel- eller køreafstand.

Hotellet har tre restauranter og to barer. I buffetrestauranten kan du spise morgenmad og middag. En á la carte-restaurant, der serverer grillretter, og La Place Royale serverer internationale retter, frisk juice, is, vafler, salater og drinks fra morgen til midnat. I poolbaren kan du spise lette måltider i løbet af dagen såsom crepes, salater og is.

Gratis wifi på hele hotellet. Trapper og niveauforskelle inden for hotellet.

Dionysos Central ligger i de centrale dele af Paphos. På få minutters gang kommer du til fiskerihavnen, hvor der er en hyggelig strandpromenade og flere restauranter og butikker. Nærliggende restauranter, barer og byliv kan være forstyrrende.

Ca. 150 meter til havet og ca. 500 meter til sandstranden Alykes Beach. Bussen standser omkring 100 meter fra hotellet. Bagage transporteres ikke.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

Morgenmaden serveres mellem kl. 07.30-10.00 og middagen kl. 19.00-21.00.

Værd at vide

Gaden bag hotellet er i øjeblikket ved at blive renoveret og er lukket for offentligheden under arbejdet.

Alle hoteller i Pafos

Constantinou Bros Athena Beach

Lige over havet og stranden i Paphos i det sydvestlige Cypern ligger Constantinou Bros Athena Beach , et stort hotel med flere pools, mange restauranter og aktiviteter for både store og små. Morgenmadsbuffet er inkluderet i prisen, men du kan også tilkøbe alle måltider, eller blot nogle, og du kan vælge at bo i en junior-suite med privat pool eller i et superior-værelse med adgang til en delt pool.

Veronica Hotel

Veronica Hotel ligger lige uden for Paphos med både havnen og slottet i gåafstand. Omkring hotellet er der flere restauranter og butikker, og du kan nå Pachyammos-stranden på få minutter. Morgenmadsbuffet er inkluderet og der kan tilkøbes halvpension.

Constantinou Bros Asimina Suites Hotel

Constantinou Bros Asimina Suites Hotel er et elegant og stilfuldt hotel med egen strand og et stort og dejligt poolområde med to pools. Aldersgrænsen for at bo på hotellet er 16 år. Der er flere restauranter og barer på hotellet, og tilkøber du hel- eller halvpension eller All Inclusive, venter et stort udvalg af restauranter med god mad og service i top. Du kan spille tennis eller slappe af i hotellets spa.