Transport af bagage til og fra lufthavne

Slip for bagageslæb til/fra lufthavnen – få check-in og opsamling hjemme

Vil du slippe for at slæbe bagagen til lufthavnen og check-in kø? I samarbejde med VALiZO vil vi gerne tilbyde dig en endnu nemmere start på din rejse, hvor du kan få bagagen tjekket ind og afhentet derhjemme, samt få udleveret boardingkort - inden afrejse. Så går du blot direkte til security, når du ankommer til lufthavnen.

Obs! Gælder kun fra Københavns Lufthavn. Til dig der flyver med Atlantic Airways (RC), DAT (DX), Novair (NVR) og SAS (SK).

Pris

 • Check-in og opsamling hjemme: fra kr. 395,-*
 • Hjemtransport: fra kr. 395,-*
 • Prisen er for hele husstanden (op til 4 personer og 4 stk bagage). Ekstra bagage og stor bagage som cykler, klapvogne og golftasker kan tilkøbes. 

 

Hvordan foregår det?

 • Din bagage afhentes aftenen inden afrejse i tidsrummet kl. 14.00-21.00 på hverdage og ml. kl. 8-21 på weekend- og helligdage. Hvis du flyver om eftermiddagen, afhentes den samme dag om morgenen ml. kl. 7-12.

 • Opsamling og check-in af bagagen sker på din hjemmeadresse, hvor du modtager bagagekvittering og boardingkort. Nu er du klar til at gå direkte til security, når du ankommer i lufthavnen.

  *Servicen tilbydes for opsamling på hele Sjælland samt Lolland Falster, med afrejse fra Københavns Lufthavn. Tjek din pris og muligheder på https://www.valizo.eu/priser/ eller kontakt VALiZO for tilbud ved grupperejser.

  VALiZO er sikkerhedsgodkendt af de danske luftfartsmyndigheder (Trafik-, Bygge-, og boligstyrelsen), og af de luftfartsselskaber VALiZO samarbejder med.


De bedste feriehilsner
Apollo Rejser og VALiZO

VALiZO Facebook

Med VALiZO får du:

 • Opsamling og check-in af din bagage på din hjemmeadresse
 • Udlevering af bagagekvittering og boardingkort ved afhentning
 • Gå direkte til security i lufthavnen
 • Service som er sikkerhedsgodkendt af de danske lufthavnsmyndigheder
 • Op til 4 personer pr. booking fra kun 395,-
 • Mulighed for hjemtransport efter tolden

Sådan bestiller du
 

Bestil her 


VALiZO er din kontakt mht. bestilling opsamlingstider, opsamlingsadresse, betaling m.v. gennem hele forløbet.

Har du spørgsmål, kan du se mere på www.valizo.eu eller kontakte VALiZO på telefon 53 700 797 eller på e-mail kontakt@valizo.eu

Mere information og bestilling kan ske her"En afslappende start på ferien"

Det var meget mere afslappet. Vi havde kun håndbagagen at tænke på. Vi kunne tage i lufthavnen i ro og mag. Min mand satte os af ved terminalen, og han kunne bare køre til parkeringen. Imens gik vi ind og fik kaffe.

Vi har før prøvet at rejse tidligt om morgenen med automater, der ikke virkede. Med 3 børn der hele tiden spørger hvornår vi skal videre, og så var der lang kø til bagage drop. Pyha sikke en omgang!

Nu med VALiZO var det nemt og bekvemt. 

Udtalelse fra tidligere Apollo gæst og VALiZO kunde.


Flere tilvalg

Se flere af vores mest populære tilvalg. Alt for at du skal få en så behagelig rejse som muligt.

Mad om bord på flyet

Ferien begynder allerede på flyet – forudbestil maden om bord! Nu kan du også vælge at bestille kun mad på enten udrejsen eller hjemrejsen, og kun til dem i selskabet som ønsker. 

Læs mere om mad på flyet

Transfer

Forudbestil transfer mellem lufthavn og hotel. Du betaler på forhånd til en fast pris og slipper for at sørge for transport på egen hånd – perfekt for en bekvem start og slut på ferien!

Læs mere om transfer

Alle tilvalg til charterrejsen

Hos Apollo har vi en række tilvalg, som du kan tilføje på din rejse for at give den det lille ekstra. Vælg blandt tilvalg før afrejse, på flyrejsen samt på rejsemålet.

Se alle tilvalg