Transport af bagage til og fra lufthavnen

Slip for bagageslæb til/fra lufthavnen – få check-in og opsamling hjemme

Til dig der flyver med Atlantic Airways (RC), DAT (DX) og SAS (SK). Vil du slippe for at slæbe bagagen til lufthavnen og check-in kø? I samarbejde med VALiZO vil vi gerne tilbyde dig en endnu nemmere start på din rejse, hvor du kan få bagagen tjekket ind derhjemme og afhentet inden afrejse – så går du blot direkte til security, når du kommer til lufthavnen. Obs! Gælder kun fra Københavns lufthavn.

Bestil her 

Pris

  • Check-in og opsamling hjemme: fra kr. 395,-*
  • Hjemtransport: fra kr. 295,-*
  • Prisen er for hele husstanden (op til 6 personer pr. booking og 1 stk. bagage pr. person). Klapvogne er gratis. Ekstra bagage og stor bagage som cykler og golftasker kan tilkøbes. 

Hvordan foregår det?

  • Din bagage hentes aftenen inden afrejse i tidsrummet 15.00-21.00, eller efter nærmere aftale. Opsamling og check-in af bagagen sker på din hjemmeadresse, hvor du modtager bagagekvittering og boardingkort. Nu er du klar til at gå direkte til security når du kommer i lufthavnen.
  • Servicen tilbydes for opsamling med faste priser ud fra postnummer for hele Sjælland samt Lolland Falster, med afrejse fra Københavns Lufthavn. Tjek din pris og muligheder på www.valizo.eu eller kontakt VALiZO for tilbud ved grupperejser
  • VALiZO er sikkerhedsgodkendt af de danske luftfartsmyndigheder (Trafik- og Byggestyrelsen), og af de luftfartsselskaber VALiZO samarbejder med.

Sådan bestiller du:

VALiZO er din kontakt mht. opsamlingstider, opsamlingsadresse, betaling m.v. gennem hele forløbet.
Har du spørgsmål, kan du se mere på www.valizo.eu eller kontakte VALiZO på telefon 53 700 797 eller på e-mail kontakt@valizo.eu

Mere information og bestilling kan ske her

De bedste feriehilsner
Apollo Rejser og VALiZO

VALiZO Facebook

Valizo