Tilvalg til charterrejsen

Vælg blandt flere forskellige tilvalg for en mere tryg og bekvem charterrejse.


Vores mest populære tilvalg

Mad om bord på flyet

Ferien begynder allerede på flyet – forudbestil maden om bord! Nu kan du også vælge at bestille kun mad på enten udrejsen eller hjemrejsen, og kun til dem i selskabet som ønsker. 

Læs mere om mad på flyet

Transfer

Forudbestil transfer mellem lufthavn og hotel. Du betaler på forhånd til en fast pris og slipper for at sørge for transport på egen hånd – perfekt for en bekvem start og slut på ferien!

Læs mere om transfer

Taxfree

Bestil dine taxfreevarer hjemmefra i ro og mag til både ud- og hjemrejsen. Varerne leveres direkte til dit flysæde – nemmere og billigere shopping skal du lede længe efter. 

Læs mere om taxfree

For en mere sikker rejse

Rejseforsikring

Føl dig tryg på ferien hvis noget uforudset skulle ske. Når du har tilkøbt rejseforsikring hos os, kan du få erstatning, hvis din rejse ikke helt går som planlagt.

NYHED! MAXI-forsikring dækker meromkostninger, hvis du er i karantæne.
 

Læs mere om rejseforsikring

Afbestillingsforsikring

Føl dig tryg hvis du skulle blive syg, eller hvis der skulle ske noget andet uforudset inden afrejse med en afbestillingsforsikring.

Læs mere om afbestillingsforsikring

Før rejsen

 


Bagagetransport med VALiZO og Apollo

Til dig der flyver med DAT, Atlantic Airways eller SAS. Vil du slippe for at slæbe bagagen til lufthavnen og check-in kø? I samarbejde med VALiZO tilbyder vi dig en endnu nemmere start på din rejse, hvor du kan få bagagen tjekket ind derhjemme og afhentet inden afrejse.

Læs mere om bagagetransport

Under rejsen

Check din bagage ind

Når du rejser med Apollo, så indgår håndbagage altid op til flyselskabets vægtgrænse, mens bagage udover dette er mod betaling.

Læs mere om bagage

Mad om bord på flyet

Forudbestil maden om bord! Nu kan du også vælge at bestille kun mad på enten udrejsen eller hjemrejsen, og kun til dem i selskabet som ønsker. 

Læs mere om mad på flyet

Vælg siddeplads om bord

Vælg din favoritplads om bord! Forudbestil siddeplads og vær sikker på at få netop de pladser, som passer dig og dem, du rejser med.

Vælg siddeplads om bord

Opgrader din flyklasse

På visse fly kan du opgradere flyklassen og sætte guldkant på rejsen – f.eks. i form af mere benplads og en 3-retters luksusmenu.

Læs mere om flyklasser

Fejr at ferien er startet!

Skål i champagne! Novair tilbyder champagne- og mousserende vinpakker, som du kan forudsbestille inden rejsen.

Læs mere

Klimakompenser for flyrejsen

Gør ferien lidt grønnere – alle som rejser med Apollo og Novair har mulighed for at klimakompensere for rejsen.

Læs mere om klimakompensering

På rejsemålet

Transfer

Forudbestil transfer mellem lufthavn og hotel. Du betaler på forhånd til en fast pris og slipper for at sørge for transport på egen hånd – perfekt for en bekvem start og slut på ferien!

Læs mere om transfer

Udflugter

Oplev mere på ferien. Med Apollo venter en hel verden af udflugter – alt lige fra afternoon tea i Dubai til bjergvandringer og nervepirrende svævebaneture i junglen.

Læs mere om udflugter

Tilvalg for børn

På vores bedste familiehoteller findes der både svømmeskole og børneklub, og på de fleste af vores hoteller for børnefamilier kan du også forudbestille klapvogn og barneseng.

Læs mere om tilvalg for børn

Billeje

Book lejebilen før rejsen så er du garanteret en bil på rejsemålet – og til en lavere pris. Vi samarbejder med velkendte biludlejningsfirmaer rundt omkring i verden.

Læs mere om billeje

Måltider på hotellet

Det er dejligt og nemt at spise på hotellet, men hvad indgår typisk i halvpension, og hvad betyder All Inclusive Ultra? Læs mere om de forskellige måltidstyper på vores hoteller.

Læs mere om måltider