Mad om bord på flyet

Mad om bord på flyet

Ferien begynder allerede på flyet. Sørg for at starte ferien med et dejligt måltid ved at forudbestille mad om bord på flyet. Efterfølgende kan man bare læne sig tilbage i sædet, eventuelt tilkøbe noget lækkert at drikke og bare slappe af.

Nyhed! Nu kan du vælge kun at bestille mad på enten udrejsen eller hjemrejsen..

Spis og drik godt om bord

En af flyveturens højdepunkter

Lad ferien begynde om bord på flyet

Det varierer fra flyselskab til flyselskab, hvad der bliver serveret om bord. For regler omkring egne medbragte mad- og drikkevarer henviser vi til det enkelte flyselskabs gældende regler på området. Du kan finde kontaktinformationer her.
Bemærk at visse flyselskaber ikke tilbyder forudbestilling af mad om bord.

Vi ønsker, at du kun skal betale for det, du vil ha' på din ferie.
Derfor tilbyder vi dig muligheden for at vælge, om du ønsker måltid eller ej på vores charterflyvninger. På de fleste af vores oversøiske flyvninger vil der som regel være måltider inkluderet i prisen. Vær opmærksom på, at merbetaling for mad om bord på flyet kan forekomme ved oversøiske flyvinger med charterflyselskaber. Du kan bestille dine måltider ved booking af rejsen.

Specialmad
Ønsker du specialmad, skal dette bookes senest 5 arbejdsdage inden afrejse. Vi kan tilbyde vegetar mad, laktose- og glutenfri mad samt specialmad for diabetikere. Specialmad bookes via din rejse »

Tilkøb mad på flyet

Har du allerede booket din rejse?

Har du endnu ikke booket din rejse?

Vælg mad på flyet som tilvalg, når du booker din rejse på apollorejser.dk

Babymad på rejsen

Babymad på rejsen

Du må gerne medbringe babymad i din håndbagage, når du rejser på ferie. Den medbragte babymad må gerne være i større emballage end 100 ml, men skal pakkes i gennemsigtige plastposer og tages op af din håndbagage og lægges på båndet i sikkerhedskontrollen.

Du kan opleve at der skal foretages stikprøvekontrol af babymaden i sikkerhedskontrollen, ligesom du kan blive bedt om at sandsynliggøre behovet for, samt at smage på babymaden af sikkerhedshensyn. 

Vil du vide mere kan du læse mere på afrejselufthavnens hjemmeside:
Københavns Lufthavn
Billund Lufthavn
Aalborg Lufthavn