Udflugter fra New York

Udflugter fra New York

Hvis du føler, at du gerne vil lidt væk fra trængslen, højhusene og trafikken i New York er der flere udflugter at tage på. Her er et par favoritter:

Long Island

På en herlig sommerdag er der få udflugter, der slår øen Long Island, udenfor New York. Long Island tilbyder vingårde, golfbaner, hvide strande og hyggelige byer. Det er på Long Island, at du finder Hamptons og Montauk, to pittoreske, mindre byer med designerbutikker, helt unikke restauranter og skønne strande. Mange film og tv-serier er indspillet i Hamptons og Montauk.

Six Flags New Jersey

Lidt adrenalin? Så tag til forlystelsesparken Six Flags Great Adventure i New Jersey. På Six Flags er der flere attraktioner end på de fleste forlystelsessteder i verden, med verdens højeste bjerg- og dalbane - Kingda Ka. En køretur i Kingda Ka tager ca. et minut og tager dig 45 "etager" op i luften. Der hører også en vandpark til Six Flags:Hurricane Harbor. Åbningstider og priser finder du på Six Flags hjemmeside

Catskillsbjergene

Den nærmeste vildmark til New York hedder Catskills og ligger 160 km nordpå. Det er i provinsen Catskills, hvor Woodstock blev holdt i 1969. Her tager du til for at komme ud i en landsby, ikke for at se seværdigheder. De er flere små byer i området deriblandt hyggelige Woodstock.

Ellis Island

Ellis Island er en historisk ø som ligger ved Hudsons udløb. I 1800-1900 var det hertil immigranter kom til USA. På Ellis Island er der to seværdigheder relateret til det store antal mennesker der kom til øen; Ellis Island Immigration Museum og The American Immigrant Wall of Honor. Nær Ellis Island ligger Liberty Island, den lille ø som er Frihedsgudinden

Book din rejse til New York

ellis_island_new_york