Bedømmelse af Deevana Krabi Resort

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,6 ud af 10 baseret på 5 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,6 / 10
Rengøring
 
9,8 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
7,4 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,2 / 10
Faciliteter
 
7,4 / 10
Mad og drikke
 
6,4 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,0 / 10
Service
 
9,2 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
Rolige omgivelser, venligt personale
-
Morgenmaden var elendig og mangel på opfyldning af mad. Vi brugte ikke hotellet til vore måltider, da man spiste bedre andre steder.. Det forventer man ikke når man bestiller et fire stjernet hotel.

Bekræftet køb : 2020-02-25


8 ud af 10

+
Værelst
-
Morgenmad meget ensformigt. Hynder på solvognene gled meget på underlaget.

Bekræftet køb : 2020-01-26


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

0% af gæsterne anbefaler

484 bedømmelser
Meget godt
 
276
Godt
 
138
Middel
 
44
Mindre godt
 
16
Dårligt
 
10

5 nyeste bedømmelser

03-03-2019

Indlæg af 540perh Gentofte Kommune, Danmark

Skjult perle

Et særdeles godt bud på et sted du kan bo. En lille perle med stille omgivelser, masser af palmer og bevoksning som gør det hyggeligt i forhold til de mange andre tilbud i området. Sødt personale roligt område Og 10 gang til turist helvede på au nang Beach. Dejlig rolig pool område. Eneste minus; 1. Ingen skabe på værelset, du må nøjes med din kuffert på gulvet. 2. Verdens langsommeste kaffemaskine finder du på denne restaurant. Hav tålmodighed når du skal lave din kaffe.

 
01-04-2018

Indlæg af John1506 Ringsted, Danmark

Dejligt og roligt hotel.

Beliggenheden er perfekt i forhold til byen, så der er ingen larm. Man kan gå ned til byen på ca. 10 min. eller benytte en af de mange taxi, som har en fast pris på 100 Bath, dvs. 20 Dkr. Vi spiste kun morgenmad på stedet, og det var som det skulle være. Renligheden på værelse, var også som den skulle være, men selve poolen og området omkring denne, var ikke helt i orden, vandet og poolen blev ikke rengjort godt nok, var nogle dage grumset og så flød der blade rundt i den, fra de omkring stående træer. Disse træer kunne godt trænge til en beskæring, så der ikke var så meget skygge samt at man blev fri for alle de løse blade i og omkring poolen. Så er deres generelle engelsk kundskab ikke godt nok, flere af personalet var yderst svær at gøre sig forståelig med. Men det er nok et generelt problem, når man tager til Thailand. Men vi var rigtig glade for vores ophold og kunne godt finde på at tage dertil igen.

 
17-03-2018

Indlæg af ArtmanJette Ølsted, Danmark

Blev bare lidt skuffet.

Vi valgte helt og aldeles dette sted, på grund f de gode anmeldelser. Men desværre oplevede vi ikke stedet som SÅ fantastisk som andre besøgende. Vi skulle være her i 14 dage. Det var ikke muligt at pakke vores kufferter ud, for her er et lille skabe 10 bøjler, samt to hylder, hvilket jo slet ikke er nok for et par. Der er ikke rigtig afsætterplads i værelset, og personligt, blev vi forført af det badekar, som vi endte med slet ikke at bruge. Morgenmads restaurenten er fin, det er stort udvalg, som nogle mest tiltaler østlig kultur. Det var omstændigheder at få kaffe, og det lykkedes ikke hver dag. Personalet i restaurenten var altid smilene og venlige. Noget helt andet var poolområdet. Helt grotesk at den ikke var klar før kl 10.30! Den ene dag var poolen SÅ ulækker at vi klagede over det, og herefter fungerede vores henvendelse upåklageligt. Men pool/barmanden var ikke henrykt over vores henvendelse, så han gjorde hvad han kunne for at undgå os efterfølgende. Personligt finder jeg det mærkeligt, at der først bliver lagt hynder på liggestolene efter kl 10.30. Solen er fremme 07.30. Vores små rengøringspersonale var rene engle. De skabte hver dag en oplevelse med at forme vores håndklæder som små dyr og blomster. Hele resortet ER pænt, rent og nydeligt, men for pokker hvor savner det sjæl, og ægte interesse i hvordan dets gæster har det!

 
22-01-2015

Indlæg af Dorthe7 Sønderborg, Danmark

Rart hotel

Super mindre hotel, venligt personale, gode pools og rene store værelser. Venligt personale. Ligger tæt ved strand og indkøb. Mange gode restauranter i nærheden. Maden er billig, drikkevarerne på hotellet dog lidt dyrere end mange andre steder.

 
22-12-2020

Indlæg af christie268 Bangkok, Thailand

Advertised as an Adult Only Hotel.

5 kids in the pool making loud noises; housekeeping shouting between hotel rooms and could not open my guest room door upon arrival. reception unfriendly and not interested. Fully understand have to check in next door Fully understand the pool bar is not open but it is dirty around the poolside. Breakfast was in the other hotel. Very little choice. Room was great though, but we found a snake (not that big) in front of the room at 2am. Reported to Reception. Deevana to me a top end brand but sadly not this one. it is NOT an Adult Only resort and two Thai ladies who were traveling in the room next door also were not impressed by the loud kids in this hotel. At check out the reception were alot more friendly.