Sheraton Kosgoda Turtle Beach Resort

Sheraton Kosgoda Turtle Beach Resort er omgivet af tropiske grønne områder kun få skridt fra den fine sandstrand i Kosgoda. Her kan du nyde havbrisen fra Det Indiske Ocean, smukke solnedgange fra tagterrassen, hyggelige stunder i hotellets spa og velsmagende retter i restauranten ved poolen. Ikke langt fra hotellet ligger et havskildpadde-redningscenter.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 1-3 personer

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Sheraton Kosgoda Turtle Beach Resort har et poolområde med en stor pool og en børnepool. Solsenge, parasoller og pool- og strandhåndklæder indgår. Poolbar.

S Kitchen serverer internationale retter, krydrede lokale retter og fiske- og skaldyrsretter og er åben fra tidlig morgen til midnat til morgenmad, frokost og middag. À la carte-restauranten Olive Restaurant & Pool Bar er åben til middag, og køkkenet tilbereder retter fra køkkenerne omkring Middelhavet, pizza og grillmad. SHO Lounge er en café om dagen og om aftenen forvandles stedet til en bar. På Blu3 Rooftop Lounge & Bar kan du få en drink ved solnedgang til dejlig musik, men du kan også snuppe noget at spise fra det europæiske køkken og det srilankanske køkken.

Børneklub i hotellets regi med engelsktalende personale. Legeplads. I hotellets fitnessrum kan du træne døgnet rundt. Aerobic og yoga klasser. Spa med massage, dampsauna og diverse spabehandlinger, alt mod betaling. Spillerum. Aftenunderholdning.

Gratis wifi på offentlige områder. Sea Turtle Conservation Project er omkring 300 meter væk, hvor de redder og opdrætter havskildpadder. 12 kilometer til Bentota Beach og 25 kilometer til Hikkaduwa Beach.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet
  • Julemiddag (25/12)
  • Nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
  • All Inclusive

Halvpensionen inkluderer morgen- og middagsbuffet i restauranten S-Kitchen. Morgenmaden serveres kl. 07.00-10.30.

All Inclusive

Ved tilkøb af All Inclusive indgår:

  • Morgenmad, frokost og middag i S Kitchen restaurant, kl. 07.00 til 24.00
  • Frokost og middag i restauranten Olive Restaurant & Bar, kl. 11.00-23.00
  • Afternoon Tea i Olive Restaurant & Bar, kl. 16.00-17.00
  • Lokale forfriskninger, øl, vin og drinks ad libitum i nogen af hotellets barer, kl. 11.00-23.00

Vær opmærksom på, at der kan forekomme ændringer. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder fra kl. 11.00 på ankomstdagen til kl. 12.00 på afrejsedagen.