Værelsestyper

1-værelses lejligheder

Lyse 1-værelses lejligheder beliggende i hotellets hovedbygning. To separate senge. Minikøkken med køleskab, mikroovn, el-kedel, brødrister og kaffemaskine. Loftvifte. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi. Deponering mod betaling. Brus og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 1-2 personer.

2-værelses lejligheder

2-værelses lejligheder med lys indretning som ligger i bungalower. Separat soveværelse med to separate senge samt kombineret opholdsrum og minikøkken med køleskab, mikroovn, el-kedel, brødrister og kaffemaskine. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi. Deponering mod betaling. Brus og toilet. Balkon eller terrasse. Trappetrin og niveauforskelle i lejligheden.

Antal personer: 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn.

3-værelses lejligheder

3-værelses lejligheder med lys indretning som ligger i bungalower. To soveværelser med to separate senge i hvert og opholdsrum med mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Minikøkken med køleskab, mikroovn, el-kedel, brødrister og kaffemaskine. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi. Deponering mod betaling. Brus og toilet. Balkon eller terrasse. Trappetrin og niveauforskelle i lejligheden.

Antal personer: 3-5 personer eller 3-6 personer, heraf 2 børn.