2-værelses deluxe lejligheder

Nyrenoverede 2-værelses deluxe lejligheder med den bedste, solrige beliggenhed på 2. etage. Kombineret opholdsrum og køkken med barløsning. Klinkegulv i alle værelser. Mulighed for ekstraopredning i fold-ud senge. Kogeplader, mikroovn, køleskab, kaffemaskine, el-kedel, brødrister og køkkenudstyr. Tv med SVT World og skandinaviske tv-kanaler (skandinaviske kanaler er kun tilgængelige i vintersæsonen). Gratis wifi. Gratis aircondition i soveværelset med mulighed for varme eller kulde samt loftvifte i opholdsrummet. Deponering mod betaling. Poolhåndklæder. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon på solsiden (nogle balkoner har tag over).

Antal personer: 1-4 personer, heraf 1 barn.

2-værelses lejligheder

Nyrenoverede 2-værelses lejligheder med en hyggelig atmosfære (visse er nyrenoveret). Separat soveværelse samt kombineret opholdsrum og køkken med barløsning. Klinkegulv. Mulighed for ekstraopredning i fold-ud senge. Kogeplader, mikroovn, køleskab, kaffemaskine, el-kedel, brødrister og køkkenudstyr. Tv med SVT World og skandinaviske tv-kanaler (skandinaviske kanaler er kun tilgængelige i vintersæsonen). Gratis wifi. Deponering mod betaling. Gratis aircondition i soveværelset med mulighed for varme eller kulde samt loftvifte i opholdsrummet. Hårtørrer. Poolhåndklæder. Brus og toilet. Balkon i stueplan med skyggefuld beliggenhed, som vender mod golfbanen. Gennemkørselstrafik i nærheden kan virke forstyrrende i visse værelser/lejligheder.

Antal personer: 1-4 personer, heraf 1 barn.

2-værelses lejligheder familie

Nyrenoverede 2-værelses lejligheder familie med balkon i stueplan. Separat soveværelse samt kombineret soveværelse,opholdsrum og køkken med barløsning. Mulighed for ekstraopredninger i fold-ud senge. Køleskab, mikroovn, kaffemaskine, el-kedel, brødrister og køkkenudstyr. Laminatgulv. Tv med bl.a. skandinaviske kanaler (kun i vintersæsonen). Gratis wifi. Gratis aircondition i soveværelset med mulighed for varme/køl. Loftvifte i opholdsrummet. Deponering mod betaling. Poolhåndklæder. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon i stueplan med sol, en del har også tag over udepladsen eller skyggefuld beliggenhed ved golfbanen.

Gennemkørselstrafik i nærheden kan virke forstyrrende i visse værelser/lejligheder.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 2 børn.

2-værelses lejligheder med privat pool

Nyrenoverede 2-værelses lejligheder med udeplads med privat pool. Lejlighederne er hyggelige med separat soveværelse samt kombineret opholdsrum og minikøkken med barløsning. Klinkegulv. Mulighed for ekstraopredninger i fold-ud senge. Kogeplader, mikroovn, køleskab, kaffemaskine, el-kedel, brødrister og køkkenudstyr. Tv med SVT World og skandinaviske tv-kanaler (skandinaviske kanaler er kun tilgængelige i vintersæsonen). Gratis wifi. Deponering mod betaling. Gratis aircondition i soveværelset med mulighed for varme eller kulde samt loftvifte i opholdsrummet. Hårtørrer. Poolhåndklæder. Brus og toilet. Udeplads i stueplan med privat pool og solsenge, der vender mod golfbanen og har morgensol.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.

2-værelses lejligheder superior

Nyrenoverede 2-værelses lejligheder superior. Separat soveværelse samt kombineret opholdsrum og køkken med barløsning. Klinkegulv i alle værelser. Mulighed for ekstraopredning i fold-ud senge. Kogeplader, mikroovn, køleskab, kaffemaskine, el-kedel, brødrister og køkkenudstyr. Tv med SVT World og skandinaviske tv-kanaler (skandinaviske kanaler er kun tilgængelige i vintersæsonen). Gratis wifi. Gratis aircondition i soveværelset med mulighed for varme eller kulde samt loftvifte i opholdsrummet. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon i stueplan. Udepladsen har sol, men en del lejligheder har tag over balkonen.

Antal personer: 1-4 personer, heraf 1 barn.

3-værelses lejligheder i etage

Nyrenoverede og rummelige 3-værelses lejligheder i etage med moderne indretning og hyggelig atmosfære. To separate soveværelser, opholdsrum samt minikøkken med barløsning. Klinkegulv. Mulighed for ekstraopredninger i fold-ud seng. Køkkenudstyr, mikroovn, køleskab, kaffemaskine, el-kedel og brødrister. Tv med SVT World og skandinaviske tv-kanaler (skandinaviske kanaler er kun tilgængelige i vintersæsonen). Gratis wifi. Deponering mod betaling. Gratis aircondition i soveværelset med mulighed for varme eller kulde samt loftvifte i opholdsrummet. Hårtørrer. Poolhåndklæder. To badeværelser med brus og toilet. Stor balkon samt terrasse med solstole, som begge vender mod parkeringspladsen og har morgensol.

Antal personer: 2-6 personer, heraf 1 barn.

3-værelses lejligheder superior

Nyrenoverede og rummelige 3-værelses lejligheder superior i etage med en hyggelig udeplads med en lille privat pool. To separate soveværelser samt kombineret opholdsrum og minikøkken med barløsning. Klinkegulv. Mulighed for ekstraopredninger i fold-ud seng. Køkkenudstyr, mikroovn, køleskab, kaffemaskine, el-kedel og brødrister. Tv med SVT World og skandinaviske tv-kanaler (skandinaviske kanaler er kun tilgængelige i vintersæsonen). Gratis wifi. Deponering mod betaling. Gratis aircondition i soveværelserne med mulighed for varme eller kulde samt loftvifte i opholdsrummet. Hårtørrer. Poolhåndklæder. To badeværelser med brus og toilet. Stor balkon samt terrasse med solstole, som begge vender mod parkeringspladsen og har morgensol.

Antal personer: 2-6 personer.