Landmar Costa Los Gigantes - vinter 2023/24

Landmar Costa Los Gigantes er det perfekte hotel for dig og din familie. Der er seks opvarmede pools, splashpool til våde eventyr, klatrepark med ziplines, et fitnessrum og spa til afslapning. Her bor du komfortabelt i en familie-suite for op til 5 personer og suiten er indrettet til en hyggelig og sjov ferie for dig og børnene.


Værelsestyper

Familie-suiter for 2-4 personer eller 2-5 personer, heraf 2 børn. Deluxe-suiter for 2-4 personer. Suiter for 2-4 personer. Suiter i 2 etager for 2-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Den gode mad, De mange muligheder og de meget gennemførte arrangementer
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 500 m
Til centrum: 100 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Landmar Costa Los Gigantes har seks pools. Tre store pools og tre børnepool, hvoraf den ene har vandrutsjebane. Alle pools er opvarmet til 22 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog falde et par grader om morgenen, aftenen og i dårligt vejr. Solstole og parasoller. Balinesiske senge mod betaling. Poolhåndklæder mod depositum.

Hotellet har flere restauranter og barer. I buffetrestauranten Teide/Volcán kan du spise morgenmad og middag, sidstnævnte har åbent efter behov. I restauranten La Palmera kan du få en frokostbuffet og om aftenen en à la carte-middag. I Nautilius Bar Restaurant serveres snacks og is og i frokosttiden lidt grillmad og den spanske favorit paella. Dresscoden - lange bukser til mænd til middag. Hotellet har flere barer. I poolbaren serveres drinks i løbet af dagen, i Central Bar spilles der livemusik og drinks serveres indtil midnat. Landi Bar serverer kølige drinks på sportsarenaen i løbet af dagen. Sunset bar lokker med skønne cocktails.

Der er altid noget at lave på hotellet, både om dagen og om aftenen. Spil minigolf, bordtennis, fodbold og beachvolley. Minidiskotek for børnene og shows for hele familien i Broadway Music Hall, som også har en bar om aftenen. Børneklub i hotellets regi for børn i alderen 4-12 år med engelsktalende personale. I skoleferierne er der også en klub for børn fra 12 år og opefter. Der findes også børneklubber for babyer og mindre børn mod betaling. Eventyrpark med ziplines og klatrestativer samt splashområde med vandlegetøj. Legeplads.

I hotellets spa kan du tage lidt tid for dig selv. Der er indendørs pool, sauna, jacuzzi og hammam samt diverse spa-behandlinger, alt sammen mod betaling. BodyUP fitnessrum, vandgymnastik, bueskydning og vandpolo er der også.

Gratis wifi på fællesområder. Hotellet består af en hovedbygning renoveret i 2018 med tre etager og en elevator og en sidebygning renoveret i 2020 med to etager og en elevator. Trapper og niveauforskelle i og uden for hotellet. Parkering mod betaling.

Måltider

Deluxe-suiter, suiter og suiter i 2 etager

Indgår:

 • Morgenbuffet

Kan tilkøbes:

 • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
 • All Inclusive

Hvis du bestiller halvpension eller All Inclusive indgår:

 • Julemiddag (25/12)
 • Nytårs middag

Familie-suiter

Indgår:

 • All Inclusive
 • Julemiddag (25/12)
 • Nytårsmiddag

All Inclusive

 • Morgenmadsbuffet i Teide/Volcán-restauranten, kl. 07.30-10.30
 • Hamburgere, pizza og sandwich i Snack Bar Ola, kl. 12.00-18.30
 • Frokost og snacks i Nautilus Bar Restaurant, kl 10.00-17.00
 • Frokostbuffet i restauranten La Palmera, kl. 12.30-15.30
 • Middagsbuffet i Teide/Volcán-restauranten, kl. 18.30-21.30
 • Snacks og sodavand i hotellets lobby, kl. 21.30-07.30
 • Forfriskninger, øl, vin og lokale drinks ad libitum i nogle af hotellets barer, kl 10.00-23.00.

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder indtil kl. 12.00 på afrejsedagen.

Go. Live a little! - Tenerife

Se flere Go. Live a Little! film her »

Hotel for børnefamilier

 • Mange tilfredse gæster
 • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
 • Separat børnepool eller pool med børnesektion
 • Barneseng findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
 • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Los Gigantes & Playa de la Arena

Dragos del Sur

Hotel Dragos del Sur er et hyggeligt lejlighedshotel beliggende ved en af Los Gigantes fine lavastrande. Slap af i en solstol ved poolen eller nyd en afslappende massage. I de fine lejligheder med balkoner, er der alt dét, som du behøver for at få en skøn ferie.

Landmar Playa la Arena

Hotel Landmar Playa la Arena byder sine gæster velkommen med en majestætisk udsigt over havet og den mægtige kyst. Her venter et stort poolområde med opvarmet pool, gåafstand til stranden. Halvpension og All Inclusive kan tilkøbes for en bekvem ferie. Nedenfor hotellet ligger strandpromenaden, som fører hele vejen ind til centrum af Playa de la Arena.

Vigilia Park

På Viligia Park bor du i store lejligheder midt i den hyggelige fiskerby Puerto de Santiago på Tenerife. Hotellet har to poolområder, hvoraf det ene ligger på taget og lokker med fantastisk udsigt over klipperne i Los Gigantes. En kort gåtur fra hotellet ligger de naturlige saltvandspools, og lidt længere væk findes lavastranden.

Sholeo Lodges Los Gigantes

Hos Sholeo Lodges Los Gigantes mødes eventyr og afslapning til en unik oplevelse. Det er i hotellets Feel Good Garden, det sker, her kan du bare nyde og tage det roligt eller prøve nye udendørsaktiviteter eller sport – du bestemmer selv, hvad der passer dig. Slap af og lad dette være dit fristed!

Allegro Isora

Allegro Isora ligger på Tenerifes sydvestkyst, nær Los Gigantes og Playa la Arena. Udsigten er fantastisk og man kan se over til den smukke og grønne ø La Gomera. Hotellet har flere pools, der passer til alle i familien. Tilkøb gerne All Inclusive for en ekstra behagelig ferie for dig og din pengepung.